yanlız değilsin ve 900.lü hatlar

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

yanlız değilsin ve 900.lü hatlar

İleti nezihi kadak 02 May 2008, 11:36

94 yılında gencebay albüm öncesi sadece yanlız değilsin şarkısı için 900.lü hatlarda bu şarkıyı dinletti.ticari bir olay değildi.bir kuruma yardım amaçlı.ben bu şarkıyı piyasaya çıkmadan defalarca dinleyip yüksel bir fatura ödemelk zorunda kalmıştım.biz böyle heyecanlar yaşadık.çilekeş 45.liğinide kervan yetkilisi telefonla birkaç kez dinletmişti.sürekli ne zaman çıkıyor diye aramamdan bıkmış bana bir jest yapmıştı.her 45.liği yada longunda ağırlıklı filmlerinden kareler koyardı.yankız değilsindede hamuştan kareler var.gencebay dinlemeye başladığım 68.den beri herzaman temiz giyinen şık yakışıklı bir insandır.hatta bir fenomendir.94 te ne dervişti.sonrada ne saraylı oldu. bu nasıl bir yaklaşım.sultan kardeşim ne güzel izah etti.o gencebaydır. hep şık olmalıdır diye.o yıllardır hepimizin sevdiği orhan babadır.herşeyiyle.imaj için bir çabası yoktur.albümlere göre bazı özel pozları vardır.yetmedi sultan kardeşe gönderme yapıyorsun.falanca şahısı küstürdüler diye.banada bir iki gönderme yaptın.sen giderken ben geliyorum.diyoruzki görece evet ama ortak görüş 94.sonrası çok güzel işlerede imza attı.94.te müziği gerilemedi.sen önce büyüğünevede lüçüğüne saygılı ol.diğer arkadaşları örnek al.hala rahat durmuyorsun.the sultana laf atıyorsun.sınırları zorlama efendi ol.fikirlerine saygım var ama üslubuna dikkat et.ben türkçeyi çok severim one gun değilde eğer gun günse ,yada atış anlamındaysa birgün bu tavırlarının bir atımlık barıt olduğunu anlarsın.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

Re: yanlız değilsin ve 900.lü hatlar

İleti asical 02 May 2008, 13:21

Abicim biz senin birikiminden ziyadesi ile faydalanıyoruz.Anlatmana gerek yok.Sapla samanı asla karıştırmayız.Bizim Gencebay Külliyatı konusundaki bilgilerimiz sizlerin anlattıkları ile anlamlanmakta, kalite kazanmakta,artmakta.Sel gider kum kalır. ;)
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti nezihi kadak 02 May 2008, 14:19

sevgili mustafa sağolasın kardeşim.herşeyin bir sınırı var.önce bana.sonra murata .gökhana insan biraz efendi olur.uzatmaya gerek yok.beni koruduğun için minnettarım.senden çok iyi bir avukat olur çünkü sen önce insan olmayı becermiş sayılı kişilerden birisin.gözlerinden öperim.bu gibi durumlarda ömerin daha radikal kararlar alması icap etmezmi.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti ufukerkol 02 May 2008, 14:42

AYNI HEYECANI BENDE YAŞAMIŞ VE YÜKLÜ BİR FATURADA BEN ÖDEMİŞTİM.HATTA KONUŞMALARI KASETE ALMIŞTIM HALA SAKLARIM.KEŞKE BUGÜNDE AYNI ŞEYLER OLSA.
Resim
Resim
ORHANİZM.GENCEBAY KARDEŞLİĞİ....
Kullanıcı avatarı
ufukerkol
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti nezihi kadak 02 May 2008, 14:51

uyger35 yazdı:AYNI HEYECANI BENDE YAŞAMIŞ VE YÜKLÜ BİR FATURADA BEN ÖDEMİŞTİM.HATTA KONUŞMALARI KASETE ALMIŞTIM HALA SAKLARIM.KEŞKE BUGÜNDE AYNI ŞEYLER OLSA.
Resim
Resim
ORHANİZM.GENCEBAY KARDEŞLİĞİ....

sevgili kardeşim ufuk senden korkulur.bu ne arşivdir böyle.helal olsun vallahi bravo.şu son cümlen duygulandırdı beni.işte bu.beni bu belgenle teyid ettiğin için bahtiyar ol canım kardeşim.ne güzel günlerdi.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti Murat Yaşar 02 May 2008, 15:00

Evet nezihi abi haklısın...Zaten dün önce gökhan olmak üzere üyeler hakkında birşeyler karaladık....Formu incelemeden
bodoslama dalıp hiçbir konuya vakıf olmadan hatta olmayan klipi bile eleştiren(akşam güneşi yazmış,nerde nasıl seyrettiyse)
ART niyetli üyelerin KAOS tan başka getirisi olamaz...Niyet birşeyleri karalamaksa bile bir desteğe ihtiyaç duymadan üstün körü yapılmaz...Temel bir dayanağın olur medenice tartışırsın...Okuyorsunuz bütün yorumlar olumsuz...Tavır,üslup farklı..
Madem öyle bu gibi durumlarda erken tehşis site içerisindeki huzur bozulmadan neşteri vurmak gereklidir..
Gerisi ömer kardeşimize kalmış....Fakat muhatabım kesinlikle ömerdir...Olayları kişiselleştirme gibi niyetimiz yoktur..
Nihai kararı ömer alacaktır..Kefilse herşeye gene kendisi katlanacaktır...
NOT: Yalnız değilsin eserini ilk telefondan dinleyen sen değilsin nezihi abi....Oradada yalnız değilsin... ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti asical 02 May 2008, 15:05

Abilerimizde birer nadide çiçek derken bu olguyu kastetmiştim ben.Vizyonumuz abilerimizle katmerlenerek güzelleşiyor derken dikkat çekmek istediğim olay buydu.Nezihi Abimiz ortalamış Ufuk Abimizde dehşet bir rövaşatayla golü ağlara çakmıştır.İliklerime kadar hem titredim hemde gururlandım haklı çıkmanın verdiği zevkle.Dilerim bu birkaçgündür yaşadığımız olumsuz gelişmeler yerini daha tatlı ortamlara bırakır.İki büyüğümüzede şapka çıkarmayı bir borç biliyorum derkeeeeennnnnn Murat Abimde dinlemiş.Üç etti yok mu artıraaaan. :D
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir