nezihi kadak yazdı:saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.

idam_mahkumu yazdı:nezihi kadak yazdı:saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.
Hayda...

nezihi kadak yazdı:saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.

topraktanbircan yazdı:Ben Orhan Gencebay'dan pek fazla birşey beklemiyorum şu vakitten sonra.Ondan aldığım izlenim bu.Atalet ve yorgunluk görüntüsü veriyor bana.Orhan Gencebay hala üretken konumda olduğunu hissetseydi,bugün popstar'a jüri üyesi de olmazdı.Şu son 8 senede yaptıklarına bakınca,her geçen gün biraz daha da yaşlandığını düşünürsek,geleceğe çok iyimser bakamıyorum.Kendisi de bunu kabullenmiş,adeta emekliliğin keyfini çıkarır havasında popstar ve benzeri etkinliklerde kalan ömrünü harcamaya karar verdi.Hem maddi açıdan çok avantajlı,hem yorucu değil,hem de fırsat kalırsa kendince düşüncelerini aktarıyor veya aktarmaya çalışıyor.Bu amacında ne kadar başarılı ve efektif olduğu tartışılır.Ben şu vakitten sonra kendi adıma Orhan Gencebay'dan hiçbir şey beklemiyorum.Bırakın konçerto ya da senfoniyi,güzel bir albüm bile beklemiyorum.Ondan aldığım izlenim bu yönde.Benim düşüncem tabii,kesin öyle diye birşey söyleyemem.

idam_mahkumu yazdı:Haberler kötü... Kendisini aradım ofiste görevli birisi çıktı henüz yeni albüm için stütyoya girmedi dedi. Çok yoğun kendisi felân dedi...

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir