slm arkadaslar,en cok düsündügüm konu nedir biliyor musunuz? allah uzun ömürler versin babamiza ama gel gelelim hepimiz bir gün bu dünyadan göcüp gidecegiz.eger bir gün orhan babamiz aramizda olmazsa müzik piyasasi ne olur hic düsündünüz mü? müzigin "M" sinden anlamayanlar simdiden ahkam kesiyor yok albümüm bu kadar satti yok bu kadar satti.aralarinda nota bilmeyen mi ararsin,baglama ile resim cektirip hic baglamayi eline almamis mi ararsin,kliplerinde yari ciplak kizlar oynatip dikkat cekmeye calisan mi ararsin,sarki söylüyorum diye aniran mi ararsin,bazilari da ses ciksin diye harbiden yirtiniyor.yahu mahsun sen kimsin ya,ibo kim ya? hakki bulut kim selami sahin kim ya? böyleleri de birde programlarda jürilik yapiyor.aralarinda bestesi bile olmayan var.ibo nota bilmiyor ve bir kac tane bestesi var.nasil oluyor bu? o mirildaniyor baskasi da notaya mi aliyor? yok mu aranizda benim gibi düsünen? her önüne gelen sarki söylüyor.orhan baba da bazen sanki cok mütevazi.onun bilgisine baskalari sahip olsa övüne övüne aksam ederledi ama belkide orhan babayi orhan baba yapan da bu mütevazi hali.benim gibi düsünen varsa ltf bana cevap yazsin.DUYUN BENI !!!!!!

(0%)

News