Gencebay nikahsız mı?

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Re: Gencebay nikahsız mı?

Yeni mesajgönderen idam_mahkumu tarih 27 Oca 2008, 14:01

Asical dostum; elbette bizlerde senin kadar konu başlığından rahatsızlık duyuyoruz. Lâkin birşeylerin aydınlığa çıkması lazım. Biz sözümüzü ; "Bu O'nun özel hayatıdır ve bizi hiç bir şekilde ilgilendirmez. Gencebay özel hayatını hiç bir şekilde gündeme taşımayan birisidir. O bunu yaptıkca magazin olayı abarttı, gündeme getirdi, malzeme yaptı..." Dedik ve sözümüzü bitirdik... Daha ne söyleyelim ?

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 401
Teşekkür aldi: 1195
Uyarılar: (0%)
Level: 46
HP: 1570 / 7478
1570 / 7478
MP: 3570 / 3570
3570 / 3570
EXP: 3724 / 3828
3724 / 3828

Yeni mesajgönderen ikimizdenbirkalmadı tarih 29 Oca 2008, 23:05

8/9 sene once orhan gencebay savas ayın programında konuktu. bulent ersoyda o zaman cocuk sayılacak bırıyle evlenmıstı (armagan degıldı) savay ay orhan abıye sordu. orhan abıde bu kısılerın ozelıdır ama sanatcılar topluma ornek olur demişti. bunun uzerıne bulent ersoy telefonla yayına baglandı ve savas aya o yanındakı orhan gencebay bılmem kac senedır nıkahsız yasıyor falan demişti. ıyı hatırlıyorum savas ay bulent amcayı konusturmadı telefonu kapattı. sevım emre kosarak geldı bır seyler soyleyecektıkı orhan gencebay gerek yok falan dıye sevım emreyı sakınlestırdı.  sevım emre o anda acıklayacaktı ama orhan gencebay ızın vermedı ama savas ay acıklamıstı. orhan gencebay-sevım emre zaten nıkahlı..

popstar konusundada bır seyler soylemek ıstıyorum. bende gencebaya yakısmadıgını dusunuyorum. programdakı beyefendılıgıne verdıgı essız bılgılere yorumlara kımse bır sey dıyemez ama yanındakı soytarılar  gencebayı sureklı rencıde edıyor gencebay yakısanı yapıyor cevap vermıyor ama asıl yakısan bence o programı terk etmesıdır.
1999 yılında askerdeydım kantın 21:30 kapanıyordu ve dayak yeme pahasına ceza alma pahasına bır yudum ınsan programını  kantınde gızlı gızlı ızlemıstım cunku konuk orhan gencebaydı.
orhan gencebay tv ye cıktıgı zaman butun arkadaslarım benı arardı orhan gencebay tvde ızlıyomusun dıye o tvye cıkacagı zaman o gunku programımı ona gore ayarlardım. sımdı kac kısı popstar var dıye programını degıstırıyor veya kac kısı orhan gencebay tvde dıye arkadaslarından telefon alıyor orhan gencebay bence bu ulkede tartısmasız muzıgını dınlesın dınlemesın halkın en saygı duydugu sanatcı ve kesınlıkle hakedıyor ama bu programa devem ederse  bence bu saygıyı kaybedecek.
HER ŞEY HAKTAN AMA ZULMETMEK KULDAN...
Kullanıcı avatarı
ikimizdenbirkalmadı
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 3
Teşekkür aldi: 5
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 72 / 81
72 / 81

Yeni mesajgönderen hakangur tarih 04 Şub 2008, 11:19

Arkadaşlar bu konuyla ilgili yazmayacaktım ama değinmek istediğim noktayı tam olarak anlatamadığımdan açıklık getirmek istedim. Orhan Gencebay'ı böylesine seven, ona böylesine saygı duyan bir insan olarak kendisini daha kaliteli, daha düzeyli programlarda görmeyi hepimiz isteriz. Ben Gencebay'ın orada olmasına farklı bir açıdan bakarak Pospstar Alaturka yarışmasında Orhan Abi'ye yönelik eleştirilere katılmadığımı söyledim. Bugün Türk televizyonculuğunda en fazla izlenen kanallar bellidir ve bu kanallardaki programların seviyesi ortadadır. Bugün o çok izlenen kanallardan birinde Gencebay bir programda yer alıyor. Ve onu tanıyan bizim neslimizin yanısıra, tanımayan yeni nesil de dolaylı olarak tanıma şansı yakalıyor.

Hayranı çok olan üstadlar Türkiye'de son günlerini hep gizli saklı yaşadılar. En verimli dönemlerinde bir köşeye çekildiler. Ama Orhan Abi köşeye çekilmektense bizlerin karşısına çıktı. Daha kaliteli bir programda yer alsaydı daha iyi olmaz mıydı? Şüphesiz daha iyi olurdu. Ama o program Türkiye'nin çok izlenen kanalları dediğimiz o kanallarda yer almazdı. O programın günü ve saatinden ancak ve ancak bizler ilgilendiğimiz için haberimiz olurdu.

Daha kaliteli bir programdan teklif geldi ve Orhan Abi "hayır, ben Bülent Ersoy ile program yaparım" dedi ise o zaman eleştirilerinizde size sonuna kadar katılırım.
Sual de bilgiden doğar, cevap da.
Mevlana
Kullanıcı avatarı
hakangur
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 0
Level: 2
HP: 0 / 30
0 / 30
MP: 14 / 14
14 / 14
EXP: 13 / 18
13 / 18

Yeni mesajgönderen nikrizruyası tarih 04 Şub 2008, 13:02

nikahsız yaşıyor derken ne kast ediliyor anlamadım

orhan abi resmi olmasa da -emin değilim çünkü-allah katında nikahlıdır önemli olan da budur zaten

popstar olayına gelınce bende seyretmıyorum çünkü çok seviyesiz konuşmalar oluyor(dün bakayım dedim benim şansıma mı nedir yarışmacının adetli oldugu muhabbetı yapılıyordu sinir oldum kapattım) o yüzden orhan abi yi oraya yakıştıramıyoruz ve onun bu sohbetlere reytınge malzemesi yapılması biz gönul dostlarını çok üzüyor

berhudar olun
gencebay müzik evliyasıdır ne mutlu onu gerçekten anlayanlara
Kullanıcı avatarı
nikrizruyası
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 18
Level: 12
HP: 3 / 319
3 / 319
MP: 152 / 152
152 / 152
EXP: 188 / 194
188 / 194

Yeni mesajgönderen asakallı tarih 04 Şub 2008, 14:13

nikrizruyası yazdı: bende seyretmıyorum çünkü çok seviyesiz konuşmalar oluyor(dün bakayım dedim benim şansıma mı nedir yarışmacının adetli oldugu muhabbetı yapılıyordu sinir oldum kapattım) o yüzden orhan abi yi oraya yakıştıramıyoruz ve onun bu sohbetlere reytınge malzemesi yapılması biz gönul dostlarını çok üzüyor

berhudar olun

demek muhabbetleri bayağı güçlü imiş ne diyelim bol muhabbetler o zaman
Kullanıcı avatarı
asakallı
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 123
Teşekkür aldi: 21
Level: 26
HP: 81 / 1637
81 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 886 / 917
886 / 917

Yeni mesajgönderen idam_mahkumu tarih 12 Şub 2008, 01:42

90 başlarına ait bir gazete haberinde, Gencebay konuya net bir dil ile yanıt veriyor...

"Sevim Hanımla Allah katında nikâhlıyız..."

Sanırım daha fazla söylenecek söz yok.

konu kilitli.

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 401
Teşekkür aldi: 1195
Level: 46
HP: 1570 / 7478