Gencebay nikahsız mı?

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Gencebay nikahsız mı?

Mesajgönderen hakangur tarih 16 Oca 2008, 14:26

Merhaba arkadaşlar,

Orhan Abi'nin eşi benzeri olmayan müziklerinin yanısıra insan olarak verdiği izlenim de tartışılmaz harika. İnsanları kırmak istemeyişi, çok düşünüp az konuşması, onurdan gururdan yana oluşu, hayatını insani değerler üzerine yaşayışı gerçekten örnek insan.

Yine böyle Gencebay'ın konuşulduğu bir ortamda bunlardan bahsederken biri bu kadar düzgün insan, örnek insan neden nikahsız yaşıyor dedi.  Doğrusu nikahlı mı, nikashsız mı tam bilmiyorum, ayrıca nikahsız olsa bile bu bir Orhan Gencebay hayranı olmaya engel değil elbette. Yalnız kendi kendime gerçekten nikahsız mı acaba, eğer öyleyse Orhan Abi gibi bir insan neden böyle bişey yaptı sorusunu sormadan da edemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Bir de Orhan Abi'nin Popstar programı için forumda yapılan eleştiriler beni biraz üzdü açıkçası. Yani bu kadar hayranı seveni varken, bi kenara çekilseydi, gözlerden uzak olsaydı daha mı iyiydi? Çıksın bizler de görelim kendisini, orda bulunmasıyla, efendiliğiyle ne bileyim  iki nasihat veriyor, örnek oluyor insanlara kötü mü oldu. Bülent Ersoy'un göğsünden anahtar almış almamış, bu çok problem olmamalı. Karşısındaki insan onu canlı yayında bu duruma düşürdü ise, hayır almam deyip oturmalı mı :) O karşısındakinin suçu. Ordaki hepside saygı duyuyor Gencebay'a bu bir gerçek.
Sual de bilgiden doğar, cevap da.
Mevlana
Kullanıcı avatarı
hakangur
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 0
Uyarılar: (0%)
Level: 2
HP: 0 / 30
0 / 30
MP: 14 / 14
14 / 14
EXP: 13 / 18
13 / 18

Re: Gencebay nikahsız mı?

Mesajgönderen topraktanbircan tarih 16 Oca 2008, 15:04

b.ersoy'un olduğu bir  ortamda rezilliklerin ardının arkasının kesilmeyeceğini anlayamamak için affedersiniz ama gerizekalı olmak gerek.gencebay da çok zeki bir insan olduğuna göre......

tamam belki orada çoğunlukla çizgisini koruyor;efendiliğiyle,bilgisiyle orada ama bu çabaları da nafile.sonuçta o ortamda ne kadar kaliteli olmaya çalışırsan çalış o kötü ortamın etkileri bir şekilde senin üzerine de bulaşıyor.bunun örneklerini çokça gördük o programda.gencebay'ın en büyük hatası hala orada durmaya devam ederek bu seviyesiz ortama ortak olması,seviyesizliklere vesile olması ve göz yummasıdır.bunu da benim için seviyesizliğin kendisini bizzat yapmaktan çok da bir farkı yoktur.ayrıca gündeme gelmenin tek yolu takdir edersiniz ki popstar alaturka olmamalı.kendi ismine yaraşır düzeyli program ve projelerle de pekala gündeme gelebilir.

nikah konusuna gelince;kendi özelidir,beni ilgilendirmez.ikisi beraber çok mutlu olduklarına göre sorun yok demektir kendileri açısından.yalnız bu özel bir durumdur.herkese örnek teşkil edemez.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 16
Teşekkür aldi: 89
Level: 32
HP: 220 / 2753
220 / 2753
MP: 1314 / 1314
1314 / 1314
EXP: 1427 / 1495
1427 / 1495

Mesajgönderen hakangur tarih 16 Oca 2008, 15:06

nikah konusuna gelince;kendi özelidir,beni ilgilendirmez.ikisi beraber çok mutlu olduklarına göre sorun yok demektir kendileri açısından.yalnız bu özel bir durumdur.herkese örnek teşkil edemez.

Yani Orhan Abi'nin nikahsız yaşadığı doğru mu?
Mevlana
Kullanıcı avatarı
hakangur
Cüra
Cüra

0 / 30
14 / 14
13 / 18

Mesajgönderen idam_mahkumu tarih 16 Oca 2008, 15:16

hakangur yazdı:

Yani Orhan Abi'nin nikahsız yaşadığı doğru mu?

Öyle birşey yok. Yıllarca magazin bunu malzeme yapıp durdu. Bir rivayete göre 70 sonlarında nikahlanmışlar.. Bu kadar dile düşmesinin sebebi, Gencebay'ın özel hayatını sergilememesi, gizli saklı tutması. O gizli saklı tuttukça medyanın işine geldi, medya kurcaladı...

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 401
Teşekkür aldi: 1195
Level: 46
HP: 1570 / 7478
1570 / 7478
MP: 3570 / 3570
3570 / 3570
EXP: 3724 / 3828
3724 / 3828

Mesajgönderen hakangur tarih 16 Oca 2008, 15:49

Kardeş bilgiler için sağol.
Mevlana
Kullanıcı avatarı
hakangur
Cüra
Cüra

0 / 30
14 / 14
13 / 18

Mesajgönderen AŞK_MEZARI tarih 16 Oca 2008, 20:21

hakangur yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Bir de Orhan Abi'nin Popstar programı için forumda yapılan eleştiriler beni biraz üzdü açıkçası. Yani bu kadar hayranı seveni varken, bi kenara çekilseydi, gözlerden uzak olsaydı daha mı iyiydi? Çıksın bizler de görelim kendisini, orda bulunmasıyla, efendiliğiyle ne bileyim  iki nasihat veriyor, örnek oluyor insanlara kötü mü oldu. Bülent Ersoy'un göğsünden anahtar almış almamış, bu çok problem olmamalı. Karşısındaki insan onu canlı yayında bu duruma düşürdü ise, hayır almam deyip oturmalı mı :) O karşısındakinin suçu. Ordaki hepside saygı duyuyor Gencebay'a bu bir gerçek.

KATILIYORUM;
BÖYLE BİR DURUMDA BABA DEİL BABAYI O DURUMA DÜŞÜREN BÜLEN (AMCA) SUÇLUDUR...
BENCEDE ÇOK PROBLEM OLMAMALI.ÇÜNKİ OLDUKCA UZARR
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
Kullanıcı avatarı
AŞK_MEZARI
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 159
Teşekkür aldi: 67
Level: 31
HP: 202 / 2536
202 / 2536
MP: 1211 / 1211
1211 / 1211
EXP: 1344 / 1384
1344 / 1384

Mesajgönderen topraktanbircan tarih 16 Oca 2008, 21:01

bir araya gelemeyi yazdı:

KATILIYORUM;

ben buna katılmıyorum.bugün b.ersoy'un nasıl bir kişilik olduğunu ilkokula giden çocuklar bile biliyor.orada bulunmaya devam eden başına gelecekleri peşinen kabullenmiş ve altına da imza atmış demektir.her olayda gencebay'ı savunma pozisyonuna geçmeyin,biraz objektif olun..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 16
Teşekkür aldi: 89
Level: 32
HP: 220 / 2753
220 / 2753
MP: 1314 / 1314
1314 / 1314
EXP: 1427 / 1495
1427 / 1495

Mesajgönderen idam_mahkumu tarih 16 Oca 2008, 21:19

topraktanbircan yazdı:
bir araya gelemeyi yazdı:

KATILIYORUM;

ben buna katılmıyorum.bugün b.ersoy'un nasıl bir kişilik olduğunu ilkokula giden çocuklar bile biliyor.orada bulunmaya devam eden başına gelecekleri peşinen kabullenmiş ve altına da imza atmış demektir.her olayda gencebay'ı savunma pozisyonuna geçmeyin,biraz objektif olun..

Bende katılmıyorum. Demek eleştirilerimiz sizleri üzüyor ha? Allah'ım ne günlere kaldık.. Gencebay istemedikden sonra kimse onu canlı yayında zor durumda bırakmaz. Canlı yayında zor durumda bırakılmaya maruz kalan bir insan, o ortamda bulunmaktan hoşlanmaz.

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 401
Teşekkür aldi: 1195
Level: 46
HP: 1570 / 7478
1570 / 7478
MP: 3570 / 3570
3570 / 3570
EXP: 3724 / 3828
3724 / 3828

Mesajgönderen yaşamak_bu_değil tarih 16 Oca 2008, 21:31

Hayır. Orhan abi ve Sevim abla yanılmıyorsam 74 den bu yana nikahlı yaşıyorlar... Orhan abinin dediğine göre.. o zamanlar medyaya oyun olmamak için söylememişler.  aslında gereksiz bi şey yaptıklarını söylüyo orhan abi... bilinen tek gerçek Orhan abi ve Sevim Emre nin nikahlı yaşadıklarıdır.
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 4
Teşekkür aldi: 12
Level: 23
HP: 36 / 1225
36 / 1225
MP: 585 / 585
585 / 585
EXP: 651 / 698
651 / 698

Mesajgönderen asical tarih 27 Oca 2008, 03:00

GÖNÜL NİKAHI

İlk görüşte başlar, kalplerde telaş
Çok erken kıyılır gönül nikahı
Sevgiyi yudumlar, göz yavaş yavaş
Bakarken kıyılır gönül nikahı...

Beklenen karşına çıkar bir sabah,
Belki yeşil gözlü, belki simsiyah,
Daha ilk gürüşte yürekten bir ah,
Çekerken kıyılır gönül nikahı...

Neler uydurursun gör daha neler
Nice mazaretler, ne bahaneler
Kederli gözlerden billür taneler,
Dökerken kıyılır gönül nikahı...

Alnında sevecek yazdıktan sonra
Eninde sonunda senindir sıra
Bir vesile olur kibrit sigara
Yakarken kıyılır gönül nikahı

Düşürür sevdaya yaşı onücü
Tanımaz günahı, kanunu, suçu
Gururun belini sevginin gücü
Bükerken kıyılır gönül nikahı...
Arkadaşlar neyi tartışıyoruz neleri tartışıyoruz?!Burada  magazinde olabilir de,böyle bir sorgulamayı ben kesinlikle tasvip edemem.Nikahından kime ne Orhan Babanın,birde ne zaman kıydığı!!!! Bu nasıl  radikal ve özgün Gencebay sevgisidir?Herkesi düşünmeye davet ediyorum.Burada hani popstar alaturka desteklenmezdi,desteklemiyoruz ama izliyoruz.Kimin neresinden ne almış ne zaman almış Orhan Baba.Biri bana anlatsın.Daha  hiç bir ses yarışması izlemedim tvde.Bu programı da babaya rağmen izlemiyorum.Arkadaşlarım, Gencebaycılar bu eleştiri değil.Bu en çok sevdiğimiz insanlar arasında saydığım güzide bir insana hakarettir kanımca.Konu bir de nasıl oluyor da o sapıtmış ucubeye dayanıyor onu da anlamadım.Valla Ömer Kardeşim bu konuyu komple kapat.Veya sil bu forum konusu haddini aşmış.Ya kasıt var yada maksimum saflık var.Herkesi Gönül Nikahını bir kez daha okumaya ve Orhan Babanın yanlış yol tutmayacağına inanmaya davet ediyorum.Ben Babanın bu şekilde sorgulanmasından incindim. :cry: Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce!!!!!!
Kullanıcı avatarı
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür aldi: 2
Level: 21
HP: 29 / 996
29 / 996