Merhaba arkadaşlar,
Orhan Abi'nin eşi benzeri olmayan müziklerinin yanısıra insan olarak verdiği izlenim de tartışılmaz harika. İnsanları kırmak istemeyişi, çok düşünüp az konuşması, onurdan gururdan yana oluşu, hayatını insani değerler üzerine yaşayışı gerçekten örnek insan.
Yine böyle Gencebay'ın konuşulduğu bir ortamda bunlardan bahsederken biri bu kadar düzgün insan, örnek insan neden nikahsız yaşıyor dedi. Doğrusu nikahlı mı, nikashsız mı tam bilmiyorum, ayrıca nikahsız olsa bile bu bir Orhan Gencebay hayranı olmaya engel değil elbette. Yalnız kendi kendime gerçekten nikahsız mı acaba, eğer öyleyse Orhan Abi gibi bir insan neden böyle bişey yaptı sorusunu sormadan da edemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bir de Orhan Abi'nin Popstar programı için forumda yapılan eleştiriler beni biraz üzdü açıkçası. Yani bu kadar hayranı seveni varken, bi kenara çekilseydi, gözlerden uzak olsaydı daha mı iyiydi? Çıksın bizler de görelim kendisini, orda bulunmasıyla, efendiliğiyle ne bileyim iki nasihat veriyor, örnek oluyor insanlara kötü mü oldu. Bülent Ersoy'un göğsünden anahtar almış almamış, bu çok problem olmamalı. Karşısındaki insan onu canlı yayında bu duruma düşürdü ise, hayır almam deyip oturmalı mı

(0%)

News