Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız. Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.
dil yarası ve hatasız kul olmaz eserlerinde söylerken dinlerken hep hüzünlenirim. Bıktım hergün ölmekten filminde Orhan ın babasının Necla ya galiba senin baban iyi terbiye edememiş demesi sonra oradaki sevinç. Ağlayarak tanık oldum bu ana
nişanlımla biz ayırmışlardı oda bende gencebay şarkılarıyla sevgiyi aşkı yakalamıştık tatmıştık her yerde orhan gencebayı dinlemiştik bizim bi şarkımız vardı AŞKIMIZIN DUASI Bize hitap ediyodu vazgeçilmezlerimizdendi ayrılığımız 62 gün sürmüştü neticede ayrılık bile bizi ayırmaya yetmemişti bizimki gerçek aşktı arkadaşın büyük bir mağazası vardı arlığımızın ya 20 yada 21 günü sersem gibiyim hiç bir şey umurumda değil ölmek için yer arıyordum mağzadan dışarı bakarken radyodan bir den şarkı başladı o güzelim müzik o şahane sözler gözlerimden yaşaların nasıl döküldüğünü anlayamadımbenim o güzelim günlere götürdü şarkı bittiği gibikimseye bşey demeden atladım arabama hışkıra hışkıra belki 2o dakika belki birazdaha fazla ağladım. KADERİM BİLE SENİ BENDEN ÇOK SEVDİ