idam_mahkumu yazdı:. Antebe çok az kala talihsiz bir trafik kazası geçirmiş ve hemen Antep'e, özel bir hastaneye getirmişler abimizi. ...
Hayırdır inş.
idam_mahkumu yazdı:. Antebe çok az kala talihsiz bir trafik kazası geçirmiş ve hemen Antep'e, özel bir hastaneye getirmişler abimizi. ...

(0%)Hatasız_Kul_Olmaz yazdı:Valla süper konu ömercim ben çok acayip bir rüya gördüm acayipinde ötesinde orhan gencebayla beraber konser verip söylüyoruz o çalıyo ben söylüyorum ben çalıyorum o süylüyo![]()
rüya işte halk birbirinden geçmiş bir şekilde süperdi ya hiç uyanmak istemiyodum taki annem kalk oğlum işe geç kalıcan diyene kadar
![]()
yaktın anne beni

(0%)asical yazdı:Hatasız_Kul_Olmaz yazdı:Valla süper konu ömercim ben çok acayip bir rüya gördüm acayipinde ötesinde orhan gencebayla beraber konser verip söylüyoruz o çalıyo ben söylüyorum ben çalıyorum o süylüyo![]()
rüya işte halk birbirinden geçmiş bir şekilde süperdi ya hiç uyanmak istemiyodum taki annem kalk oğlum işe geç kalıcan diyene kadar
![]()
yaktın anne beni
A
Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş diyeceğim ama alınırsın diye korkuyorum.![]()
Biz haddimizi bilip Baba Çalsın biz kaydedelim demiştik.
![]()
![]()
Hayırdır hayırdır.

(0%)

(0%)
(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir