Değerli arkadaşlar,
Hepimiz sevgimizden ötürü çok defa Orhan abimizi rüyalarımızda görmüşüzdür. Belki çoğunu zamanla unuttuk. Ama unutamadığımız özel rüyalarda olmuştur. Nedir bunlar, anlatır mısınız...

(0%)idam_mahkumu yazdı:Değerli arkadaşlar,
Hepimiz sevgimizden ötürü çok defa Orhan abimizi rüyalarımızda görmüşüzdür. Belki çoğunu zamanla unuttuk. Ama unutamadığımız özel rüyalarda olmuştur. Nedir bunlar, anlatır mısınız...

(0%)
(0%)
(0%)

(0%)
(0%)

(0%)
(0%)

(0%)idam_mahkumu yazdı:Arkadaşlar ben belki 500 defa rüyamda Orhan abiyi görmüşümdür. Tabii zaman içerisinde bir çoğunu unutmuşumdur. Bir de tabii bu rüyalar irili ufaklı. Bazıları varki unutamıyorum, benim için çok özeller..
Şimdi bunları bir bir anlatacağım. İlk önce size daha bu gece gördüğüm bir rüyayı hemen sıcağı sıcağına aktarayım
Rüyamda Orhan abi bir işi için Antebe geliyormuş. Antebe çok az kala talihsiz bir trafik kazası geçirmiş ve hemen Antep'e, özel bir hastaneye getirmişler abimizi. Bu haberi ilk öğrenenlerden biri oluyorum. Hemen hangi hastanede olduğunu öğreniyorum ve koşuyorum. Sanko hastanesinde imiş.
Pek bilen olmadığı için basın, medya felan daha ortada yok. Ama meraklı insanlar hastane kapısında felan.. İçeri kimseyi almıyorlar. Ben ısrar ediyorum ve bir baştan da ağlıyorum. Olmaz, giremezsiniz dinlenmesi lazım diyorlar ama ben sevginin verdiği güç ile kalabalığı yarıp giriyorum içeriye. Katları bir bir çıkıp araya araya babanın odasını buluyorum. Yoğun bakımdan çıkmış, özel odasında dinlenmeye çekilmiş. Yatmaktan sıkılmış olsa gerek, yatağında inip yatağın yanındaki koltuğa oturmuş, Tv seyrediyor. Üzeride de aşortman var. Odanın camından bakıyorum kendisine, beni görünce sıcak bir tebessüm atıyor. Hemen kapıyı açıp giriyorum içeri. Ama gözlerim ağlamaktan şişmiş. Hemen gidiyorum yanına önüne diz çöküp o mübarek elleni öpüyorum.
Abi kahroldum, ne oluy iyiyim de, iyi olduğunu söyle diyorum.. O tok ve kararlı ses tonu ile, İyiyim Ömer'im diyor. Çok şükür atlattık, sevenlerimin dualarını hissettim diyor. Elleri, ellerimde. Yanına hemen oturu veriyorum. Ve konuşuyoruz. Lafı dönderip dolandırıp son albüme getiriyorum. Eserlerin ismini sordum, "Onlar şimdilik bende kalsın..." şeklinde politik bir cevap verdi... Ah Türkiyem'de olacak mı dedim? "Hayır ama, o eserdeki bozlağa benzer bir bozlak olacak..." dedi... Sonra fazla yormamak için vedalaştım. Tekrar elini öptüm ve sarıldım. O da beni sıkıca sardı, "Geçmiş olsun abi.." "Seni canımızdan çok seviyoruz, sen herşeyimizsin..." Dedim ve odasından çıkmış... Sonrasında da uyandım zaten... İşte böyle bir rüya...

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir