94 yılında gencebay albüm öncesi sadece yanlız değilsin şarkısı için 900.lü hatlarda bu şarkıyı dinletti.ticari bir olay değildi.bir kuruma yardım amaçlı.ben bu şarkıyı piyasaya çıkmadan defalarca dinleyip yüksel bir fatura ödemelk zorunda kalmıştım.biz böyle heyecanlar yaşadık.çilekeş 45.liğinide kervan yetkilisi telefonla birkaç kez dinletmişti.sürekli ne zaman çıkıyor diye aramamdan bıkmış bana bir jest yapmıştı.her 45.liği yada longunda ağırlıklı filmlerinden kareler koyardı.yankız değilsindede hamuştan kareler var.gencebay dinlemeye başladığım 68.den beri herzaman temiz giyinen şık yakışıklı bir insandır.hatta bir fenomendir.94 te ne dervişti.sonrada ne saraylı oldu. bu nasıl bir yaklaşım.sultan kardeşim ne güzel izah etti.o gencebaydır. hep şık olmalıdır diye.o yıllardır hepimizin sevdiği orhan babadır.herşeyiyle.imaj için bir çabası yoktur.albümlere göre bazı özel pozları vardır.yetmedi sultan kardeşe gönderme yapıyorsun.falanca şahısı küstürdüler diye.banada bir iki gönderme yaptın.sen giderken ben geliyorum.diyoruzki görece evet ama ortak görüş 94.sonrası çok güzel işlerede imza attı.94.te müziği gerilemedi.sen önce büyüğünevede lüçüğüne saygılı ol.diğer arkadaşları örnek al.hala rahat durmuyorsun.the sultana laf atıyorsun.sınırları zorlama efendi ol.fikirlerine saygım var ama üslubuna dikkat et.ben türkçeyi çok severim one gun değilde eğer gun günse ,yada atış anlamındaysa birgün bu tavırlarının bir atımlık barıt olduğunu anlarsın.

(0%)

News