ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: ORHAN GENCEBAY KONSER VERMELİ Mİ VERMEMELİ Mİ?

İleti gece ateşi 30 Ağu 2008, 11:58

sayın arkadaşlarım vermeli vermemeli tartışmasından önce farkettiyseniz orhan gencebay hep playback kullanıyor tabikii sebepleri var orhan babada sonuçta bir insan yaş 70 e ermiş yapacak bişi yok verse bile tadı tuzu olmaz ama şöyle bir konuda var bir orhan baba severi herzaman dinler ama versede fena olmaz saygısızlık yapan olmaz
BURASI MABEDİM BURASI DÜNYAM
BIRAKIP GİDEMEM BURADA LEYLAM
AHH BİR GARİP MECNUNUM
YÜCEDİR SEVDAM BEKLEMEK İBADET
GİTMEK ÖLÜMDÜR
Kullanıcı avatarı
gece ateşi
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti hipek 06 Eyl 2008, 14:24

valla konseri nasıl olur bilemem ama bence konser vermemesi daha iyi birşey. Üstadın bir ağırlığı var zaten, ara sırada tv programlarına çıkıp bağlama çalıyor yeter bunlarda
hipek
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti agtiryaki 11 Ekm 2008, 23:15

Konser vermemeli diye dusunuyorum. Cunku konser isi zahmetlidir, yorucudur. Orhan Babamiz dinlenmeli, studyoda can vermeli notalara.

Ya da illa verecekse bir zamanlar Zulfu Livaneli`nin yaptigi gibi, bir senfonik orkestra esliginde versin. Hem degisik yorumlarini dinlemis oluruz, hem de fazla yorulmaz.
agtiryaki
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti cemk1 26 Ekm 2008, 20:25

Bence konser vermesin, çünkü, biz onu öyle kabul edip öyle sevdikk konser verirse ne olur peki ? belki fazla bi değişiklik olmaz ama,en azından hayranlarının efendiliği ispatlanmış olur:)
cemk1
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti hasanyilmaz 04 Kas 2008, 18:03

Klasik mesele.. Çok da yorum yaptik aslinda..

Yas dayanmis 65´e... Ne ses eski ses, ne özgüven ayni özgüven, ne de saglik eski saglik.. Velhasili kelam yaslar degisti..

Sonra bunlarin hepsi tamam olsaydi diye varsayalim, ben yine Gencebay´in - kendi tabiriyle - "mutfakta" kalmasini tercih ederdim. Ama su üstteki saydigim etkenler de degerlendirmelere katilinca bu saatten sonra bir konser beklentisi anlamsizdir diye düsünüyorum. Belki yillar öncesinde, firtina gibi estigi gençlik yillarinda bir veya bir kaç halk konseri vermis olsaydi çok fena olmazdi ya... Aman neyse, bari o büyü de bozulmasin, millet "acaba konser verse nasil olur" hayaliyle yasasin.. Bu satten sonra konser verse kanimca hem büyü de gider, tad tuz da...

sana öyle geliyor arkadaşım yıllar geçsede orhan babanın ne sesi değişir nede kendine güveni sen böyle düşünmeye devam et
hasanyilmaz
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir