yaşamak_bu_değil yazdı:topraktanbircan yazdı:Ayıptır.Beş tane klip oynatacağız diye bağlama solodan kesmişler.Üstelik söz verdikleri halde.Resmen saygısızlık,başka hiçbir açıklaması yok..
abi her zaman 5 tane çalıyorlarmış ama Orhan abi var diye Ona özel olarak bu hafta 3 klip yayınlamışlar.. Ben bağlama çaldığı halde yayınlamadıklarını düşünmüyorum...

topraktanbircan yazdı:Arkadaşlar yayınlayacağız diyorlardı hatta bunu da programın en önemli olaylarından saydıkları için tanıtım fragmanında bile verdiler.Hatta fragmanın müziğini bile bağlama solodan yapmışlardı.Acaba Gencebay sonradan arayıp kaldırtmış olabilir mi?Bilemiyorum,gerçekten ilginç bir durum..

yaşamak_bu_değil yazdı:topraktanbircan yazdı:Ayıptır.Beş tane klip oynatacağız diye bağlama solodan kesmişler.Üstelik söz verdikleri halde.Resmen saygısızlık,başka hiçbir açıklaması yok..
abi her zaman 5 tane çalıyorlarmış ama Orhan abi var diye Ona özel olarak bu hafta 3 klip yayınlamışlar.. Ben bağlama çaldığı halde yayınlamadıklarını düşünmüyorum...

topraktanbircan yazdı:yaşamak_bu_değil yazdı:topraktanbircan yazdı:Ayıptır.Beş tane klip oynatacağız diye bağlama solodan kesmişler.Üstelik söz verdikleri halde.Resmen saygısızlık,başka hiçbir açıklaması yok..
Burak,reklam fragmanında diyordu.Üstelik çalarken gösteriyordu,"bağlama şov" var diyorlardı.Hepsini geç,fragman müziği bile bağlama performansıydı.

topraktanbircan yazdı:Program hazır mı acaba?Ben izleyemedim de.

idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:Program hazır mı acaba?Ben izleyemedim de.
Program bende kayıtlı ama, hiç yayınlayasım yok ki...Kuru laf dinledik gene çünkü. Arabeks, TRT ve telif etrafında döndü konular..

idam_mahkumu yazdı:topraktanbircan yazdı:Program hazır mı acaba?Ben izleyemedim de.
Program bende kayıtlı ama, hiç yayınlayasım yok ki...Kuru laf dinledik gene çünkü. Arabeks, TRT ve telif etrafında döndü konular..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir