Yazıklar Olsun MTV! ( Gene Kandırıldık! )

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: Yazıklar Olsun MTV! ( Gene Kandırıldık! )

İleti dreams86 03 Nis 2008, 03:33

bu olay mtv nin sitesine full videoyu koyunca net anlaşılır bu gün yarınkoyarlar elbet.baktık oradaki görüntülerin içinde de bağlama şov olayı yoksa tamamdır babanın parmağı var bu işte deriz.bekleyip göreceğiz
Kullanıcı avatarı
dreams86
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 08:06

Bu kaçıncı hayal kırıklığı,bu kaçıncı hüsran,bu kaçıncı öfkemiz,bu kaçıncı eyvah?Ben sayısını unuttum.Burada resmen bir hiçe sayılma ve saygısızlık durumu var.Ve aynı muhabbetler gerçekten baydı.Artık Gencebay'ın ağzından telif,korsan,TRT kelimelerini duymaya tahammülüm kalmadı.O anca ideal kart reklamında oynasın,reklamda başkasının şarkısını söylesin,popstar denen kepazeliğe devam etsin.Yok yok anladım ben,gün yüzü haram bize.Adam trilyoner hala teliften,korsandan bahsediyor.Bir de sanat için birşeyler yap be.Sen sanatçısın;işadamı,tüccar değil.Sen borsayla uğraş baba;Mehmet Ali Yılmaz'la takıl;Popstara da devam,38 yıllık kadim dostun "Bülent Hanım" yanına çok yakışıyor,öteki yanında da sana arabeskçi diyen Gündeş.Bizim neyimize Londra senfoni orkestrası?Ne de olsa biz yoz müzik,arabesk dinleyicileriyiz öyle değil mi?Yaşamamız hata,İdam edilip taksim meydanında sallandırılmamız gerekir.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti asakallı 03 Nis 2008, 08:28

Ben programı seyredemedim ne oldu veya ne olmadı hiç bir bilgiye sahip değilim.
dün fragmanında seyrettiğimize göre Bağlama çalınacaktı ve belkide bu benim düşüncem yeni albümünden de bir kaç eser mırıldanır diye ümit edip sabaha kadar bu merak içerisinde kaldım.
Sabah gelir gelmez internet başına geçip neler olmuş diye başladım okumaya okudukça başımdan aşağıya kaynar sular döküldü nedir bu durum bizden neler isteniyor anlamış değilim.

Şuanki durumumu anlatamam arkadaşlar sen merak içinde sabahı dar et ve bin bir ümitle gel ve sonuç hüsran.
Yeter Yeter neden böyle oluyor biz ki ağzından çıkacak her bir şeyin kaydını tutan her bir resim ve haberinin peşinde koşan
Gönülden bağlı olduğumuz ve yere göğe sığdıramadığımız Büyük Sanatçı ve Müzik adamı sayın Orhan Gencebay'ın da Gönül Dostlarım dediği bizlere yaptıklarını başka hiç bir kimse yapmadı kandırıldıkça kandırılıyoruz.

Yazıklar Olsun Kaderin Böylesine...

arkadaşlar şu an ne yazdığımın bilincinde değilim bir kusurum olduysa affola
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti topraktanbircan 03 Nis 2008, 08:34

asakallı yazdı:

Adnan abi,ne kusuru :) Ancak bu kadar nazikçe bahsedebilirdin böyle rezil bir durumdan.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti nikrizruyası 03 Nis 2008, 08:55

bende dün akşam elimde kumanda bir fenerbahçe maçı birda mtv dolandım durdum
kaçırdım dıye üzüldüm ama olmamış bağlama şovu
tanıtımlarında çalıyordu ama hayret vardır bir bildikleri
gencebay müzik evliyasıdır ne mutlu onu gerçekten anlayanlara
Kullanıcı avatarı
nikrizruyası
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti gencebayram 03 Nis 2008, 09:03

asakallı yazdı:Ben programı seyredemedim ne oldu veya ne olmadı hiç bir bilgiye sahip değilim.
dün fragmanında seyrettiğimize göre Bağlama çalınacaktı ve belkide bu benim düşüncem yeni albümünden de bir kaç eser mırıldanır diye ümit edip sabaha kadar bu merak içerisinde kaldım.
Sabah gelir gelmez internet başına geçip neler olmuş diye başladım okumaya okudukça başımdan aşağıya kaynar sular döküldü nedir bu durum bizden neler isteniyor anlamış değilim.

Şuanki durumumu anlatamam arkadaşlar sen merak içinde sabahı dar et ve bin bir ümitle gel ve sonuç hüsran.
Yeter Yeter neden böyle oluyor biz ki ağzından çıkacak her bir şeyin kaydını tutan her bir resim ve haberinin peşinde koşan
Gönülden bağlı olduğumuz ve yere göğe sığdıramadığımız Büyük Sanatçı ve Müzik adamı sayın Orhan Gencebay'ın da Gönül Dostlarım dediği bizlere yaptıklarını başka hiç bir kimse yapmadı kandırıldıkça kandırılıyoruz.

Yazıklar Olsun Kaderin Böylesine...

aynen katılıyorum abi sabah işten kaytardım. internete kaçtım. senin gibi kaynar sular döküldü başımdan aşağı hatta ve hatta kavrulmuş yağ döküldü pes yani bu kadarı olmaz dedirtiriyor baba.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti GözümSende 03 Nis 2008, 09:15

gece 1 e 2 ye kadar bekledim niye kimse upload etmedi bağlama şovunu diye.
nede böyle şeyler yaşanıyor anlamış değilim,programın içeriğiyle de ilgili bilgim yok,üç klip,beş klip ne iştir bilemiyorum,ama gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı,bütün gece bunu beklemiştim,umuyorum ki tatmin edici bir açıklama gelecektir.
Bu arada elinde program olan arkadaşlar upload ederse çok sevinirim,izlemek nasip olmadı,burda MTV çekmediğinden ötürü. :(
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti Murat Yaşar 03 Nis 2008, 09:22

Pes doğrusu...Bu kadar olmaz...Fragmanlarda bile olan görüntüyü kanal neden koymasın...Ayrıca her programda 5 olan klip sayısı sırf gencebayla daha fazla sohbet etmek adına 3 e düşürülmüşken yapımcının bağlama şovunu
kesmesi,yayınlamaması ilginç...
Aklıma başka bir ihtimal daha geliyor ama olabilir mi bilemiyorum...Acaba son çıkaracağı maxi single albümünde
yeni parçalardan birini çalıp daha sonrada bunun art niyetli birileritarafından kullanılma ihtimalinin olmasından çekindiği için mi yayından kaldırttı..???
O zaman da aklımıza neden çaldın o zaman sorusu gelir...Çalacak başka hiç mi bişi yoktuda onu çaldın derler adama...
Yazık yahu....Biz gencebay için hergün heder olurken 3 dk.lık görüntüyü bile çok görüyorlar...
Hata kimde acaba ...OKTA MI , YAYDA MI...?????
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 03 Nis 2008, 10:09

Şimdi programın yapımcısı beni aradı konuştuk... uzun uzun...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti Murat Yaşar 03 Nis 2008, 10:24

Devamını anlatsana ömer...Ne olmuş..Kim kaldırmış,neden yayınlanmamış..????
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

ÖncekiSonraki

Masadaki Mühim Mevzular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir