mesutözşahin yazdı:okadar abartacak bişey yok benki 20 küsür senedir gencebay dinler takip ederim ben bile alışıyorum gencebayın bu tarz polimiklerine zaman şartlar neyi gerektiriyosa onu yapıyo maddiyat ön planda..
önceleri bu forumda çok tartıştık enine boyuna bu konuları uzatmak istemiyorum allahtan ümit kesilmez..
ama kardeşim bu konser işini açman çok yanlış hala konser verebilecek umudu taşıyan arkadaşları burda gördükçe kahroluyorum..bunlarıda zamanında çok açarak ayrıntısını yazmıştım bilen bilir...tabi eski nickim senfonik di...
gencebay ın şarkı söyleyecek durumu yok( canlı)konser açısından bunu unut...teknik analize tekrar girmek istemiyorum artı sahne performansı vs...
ama ancak canlı yapsa yapsa bağlama çalabilirki oda riskli eski mızrabı gücü yok çok antreman yapıp çıkması lazım..vs vs..
popstara gelince kader diyecek bişey yok:) napolyon misali.....)
berhudar ol üzme kendini ağlama...
sevgili abim çok güzel konuşmuşsun düşüncelerin için teşekkür ederim yalnız bir feryattı yazım bir gencebay seveni olarak,,, daha önceleri dediğin gibi dile getirilse de ama bende ki bir başka gözyaşı,,,
bir hayal belki de canlı konseleri olsun bağlama çalması olsun ama bunları düşünmek en azından popstar da izlemekten de iyidir,, sadece bunlarda değil ben canlı performansı bıraktım gücün kalmadıysa,, gel kitap yaz gel bağlama konçertosu yap gel kaset çıkar,,, bıktım artık

(0%)

News