arkadaşlar nihayet dün akşam teketekte maillerimden birini okudu fatih altaylı.murat bardakçı ise her zamanki gibi kaçamak bir cevap verdi.dinletmeyi unutmuş,birde bir arab yada mısırlı(ismini hatırlayamdım) şahısın yaylı geçişlerini almış veya ondan esinlen me imiş.bunlara benzer bir kaç cümle hepsi bu.daha sonra ki maillere ise okumadı.sitemizin girişindeki notu yazmıştım.ayrıca okuduğu mailde sitemizde ona bir notumuz olduğunu ve lutfedim okumasını söylemiştim.
Abi yazdığın meili ve onu nasıl okuduğunu daha açık bir şekilde yazarsan seviniriz..

vallahi topu topu 3 cümle geçti.altaylı sitemizin ismini telaffuz etmedi.fakat ben epey mail attım .reklam arasında mesajlardan birini ona okutmuş olabilir. altaylı sadece orhan gencebay ın şarkılaına benzeyen şarkıları dinletmedin onu soruyorlar dedi.oda ha dinletmemiştik dimi.böyle bir şey yapmam lazım evet.orhan beyin şarkılarındaki yaylılar bilmemkime benziyormuş dedi.sadece bu kadar.ve konu değişti.bu sefer ne hikmetse 50 şarkı aşırma yerine sadece yaylılara değindi.yorum sizin.