sayın razor "Gençlerde durum öyle değil havadan sudan dertler, bi sigara bitinceye kadar unutulacak şeyler..." sözün çok hoşuma gitti.Değerlisözler defterime kaydettim.Ağzına sağlık.

(0%)
(0%)
(0%)
(0%)yavuzdiyebiri yazdı:hayat kavgası
"Plak dönerken kervan plakçılığın logosunu seyretmek en büyük zevklerimdendi." cümlesi benim cümlemdi fakat senin parmaklarından yazıya dökülüverdi.Şaşkınlığımı anlatamam.Herbirinizin yazdığı cümleler benim de hissettiğim ama kimseye söylemediğim sözlerdi.Düşünceler nasıl bu kadar birbirine denk olur.Bunları birine söylerken beni ayıplar bana güler diye söylemezdim.Sizler ne kadar rahat ifade ediyorsunuz.Ve çokda iyi oluyor.
one gun
Ya sana ne demeli, siz resmen beni anlatıyorsunuz.Ağzına sağlık, eline sağlık.Ne kadar açık, net ve bilimsel yazmışsın.Tebrik ediyorum.
Ve bir ilave de ben yapayım, belki bahsi geçmiştir ama inanın ki bir yerde okumadım
Gencebayın "Gönül Dostu" albümünde A yüzünün ilk üç parçası hem mono hem de ses bozuk.Ben zannediyordum ki ilk seri bozuk çıktı.1 yıl sonra yeni albüm aldım o da aynı.Allah Allah dedim, Gencebay böyle bir hatayı nasıl görmezden gelir? Almanyadan sipariş ettim , onlar da aynı.Forumlardan indirdim, maalesef aynı.Bozuk!Acaba Gencebay sütüdyoda okuduktan sonra bir daha kendi kayıtlarını hiç dinlemiyor mu?
Gencebay ile doğrudan görüşme olanağı bulabilsem en azından mail yoluyla yılların birikmiş sorularını soracağım.Bu kadar kendine özgü ve bu kadar hayran kitlesi olan bir insan bu kadar değerli çalışmalarını NASIL OLUR DA AMATÖR ELLERE VERİR.Yeni tknoloji ile çıkan başka sanatçıların albümlerine bakıyorum, imreniyorum.Ama müziği beğendiğimden değil,Kayıtları,düzenleri harika.
Elimde 1966 kayıtı Dalida kaseti, Ennio Morricone var, Kayıtları stereo.Ennio Morricone hayranı olmakla birlikte ben Gencebay müziğini Ennio'dan üstün tutarım.Ennio arenaları dolduruyor.Onun productor'u Gencebay'a çalışsa Gencebay'ın müziğini onlar kaydetse idi Şimdi arenalarda Ennio yerine Gencebay'ı alkışlayacaklardı.

(0%)

(0%)

(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir