(0%)
(0%)
(0%)Erkam39 yazdı:Arkadaşlar herkesin dediklerine büyük ölçüde katılıyorum söylediklerinizde doğruluk payı elbette var ama artık sanat yaşamında 40 yılı devirmiş bir Orhan Gencebay hakkında gönül dostları olarak bu kadar acımasız olmayalım o neyin doğru olduğunu inanın bizden çok daha iyi bilir Orhan baba içeride kendi kıstaslarına göre ne yapsam doğru olur ne yapsam yanlış olur şeklinde ölçüp biçmiştir ona göre bu hareketi sergilemiştir.Ayrıca ben kimsenin Orhan babayla dalga geçiğini fln sanmıyorum benim çevremden aldığım tepkiler hep Orhan Gencebay'ın ne kadar beyfendi olduğu bi çok arkadaşım popstardan sonra Orhan babaya sempati duymaya başladı ve yayına yeniden geri döndüğünde gayette kendine münhasır tavrıyla içeri girdi bir özürle dil aşınmaz dedi ve özrünü dileyip yerine oturdu inanın kafalarda kötü iz bırakırdı gündemden hiç düşmezdi bi daha yayına dönmeseydi demekki sözleşmesinde madde var yoksa Orhan abi için para pul onun onur ve gururundan önemli değil siz bunları benden daha iyi biliyorsunuz.

(0%)

(0%)
(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir