Ömerciğim çok güzel bir makale,akıcı bir dil ve beklentiler....Projelerin gerçekleşmemesini nedeni nedir aslında onuda sorgulamak lazımdır diye düşünüyorum....Hepimiz biliyoruz bir çoğunun alt yapısı hazır..
Malzemeler tamam...Ama neden mutfağa girilemiyor aslında onu sorgulamamız lazım...
Çok şükür variyeti yerinde istese londra yada berlin senfonileri ilede çalışıp bu birikimleri bizlere bir şekilde sunabilir...40 Yildır adını andığı bir çok projenin kağıt üstünde birçoğunun bittiği hazır olduğunu biliyoruz...
Bu bekleyiş neden...Acaba türk insanının çıtasının müzikal manada yetersiz olduğunumu düşünüyor yada ortam mı müsait değil..?? Yada piyasada kimler hangi işi yapıyor,kimler baştacı ediliyor,bu ülkede kimler müzik yaptığını sanıyor....
Bizde zaten kendisinden hiçbir zaman sıradan şeyler beklemedik oda bunu yapmadı zaten....BİZLER İSTİYORUZ Kİ ÖYLE BİR ŞEY YAPSIN Kİ TÜRKİYE DEĞİL DÜNYADA SES GETİRSİN...tüm dünya onun nasıl bir DERYA,MÜZİK ADAMI OLDUĞUNU GÖRSÜN....
ZAMAN ,SAĞLIK BAHANELERİNİN ARDINDA YATAN GERÇEK NEDİR...NEDEN BU PROJELER HALA HAYAT BULMAZ
DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM....
BUNUN EN DOĞRU VE SAĞLIKLI CEVABINI KENDİSİ VERECEKTİR...ONU YAKINEN TANIYAN BİZLER DIŞINDA KAÇ KİŞİNİN BU TÜR BEKLENTİLERİ VARDIR...
HER KONUDA DONANIMLI BİR MÜZİK ADAMININ DA MUTLAKA VERECEK BİR CEVABI VARDIR...
BİZLER SİTEM ETMEYE ODA SABIR ETMEYE BUNCA YILDIR DEVAM ETTİĞİNE GÖRE ....HERKESİN BİR BİLDİĞİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

(0%)

News