YAZIKLAR OLSUN...

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: YAZIKLAR OLSUN...

Yeni mesajgönderen turanamac tarih 02 Ara 2008, 22:33

topraktanbircan yazdı:ama şu apaçık görülüyor ki-acı konuşacağım,affınıza sığınıyorum ama kimse kusura bakmasın-orhan gencebay çok gurursuz bir insanmış.gururlu biri olsaydı,onca şeye rağmen hala orada devam etmezdi.ben de onu şerefine,haysiyetine,onuruna değer veren prensipli bir insan sanırdım.alakası bile yokmuş.en büyük prensipi paraymış demek ki.iki paralık etti şerefini..

üç beş kuruş için değer miydi be gencebay ?bu kadar paraya muhtaçsan kampanya yapıp aramızda para toplayalım.yeter ki böyle şeylerle karşımıza çıkıp bizi kahretme..

şimdi arkadaşlarım..anlaşılıyor ki bu site orha gencebayı körü körüne benimsemeyen onda bir değer izafe ettiği için bir araya gelmiş çoğunu diğer orhan genvebay sitwsinden de tanıdığım dostlar..yalnız bu yukarıdaki ifadeleri ve bu ifadeleri sonuna kadar destekleyen diğer arkadaşların ifadelerini okuyunca kanımın donası geliyor..bir inasnı eleştirmek iyidir hoştur da bu "gurursuz" şerefine haysiyetine değer vermeyen = şerefsiz" "en büyük prensibi para olan" " eşinin sözünden çıkmayan " "dirayetsiz" vs vs vs  bir insan olarak değerlendirmenin neresi vicdana sığıyor soruyorum..yine klasik yorunları duyar gibiyim " sen bir orhan gencebay fanatiğisin !!!" hayır ben bir orhan gencaby fanatiği değilim ancak onun yıllardır bana ve müziğe kazandırdıklarına saygı duyan bir insanım..şimdi içinizden "sanatçılar eleştirilerek büyür , o bizim istediğimiz şekilde yaşamak zorunda , o biizm kafamızdaki tabularda yaşayan orhan gencebay olmak zorunda" diyen arkadaşlara dönünde aynada yüzünüze bir bakın..acaba kimler fanatik ???

bu popstar eleştirilerinize ancak popstarda bulunmasına son derece ve sonuna kadar  karşı olmak anlamında katılırım ancak bu olaydan dolayı ona kullandığınız sıfatların yanından bile geçmem..o zaman da söylemiştim ..şimdi de söylüyoruöm HADDİMİZİ BİLELİM..YANLIŞ ŞEYLER YAPTIĞINA İNANDIĞIMIZ BİR SANATÇIYA HAKARET ETMEYELİM..HAKARET ETTİKTEN SONRADA ŞÖYLE İYİ BİR İNSANDIR..BÖYLE YETENEKLİDİR DEMENİN BİR ANLAMI OLMAYACAĞINI DA BİLELİM .."BİZ ONUN YETENEKLERİNİ YADSIMIYORUZ ANCAK KİŞİLİĞİNİ BOZDU BİZE YAKIŞMIYOR "  diyenler ......
   bundan sonra onunla olan iletişimilerini müzik dahil kessinler en büyük cezayı versinler..bundan kolay ne var ki ??
Kullanıcı avatarı
turanamac
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 0
Uyarılar: (0%)
Level: 5
HP: 0 / 81
0 / 81
MP: 38 / 38
38 / 38
EXP: 46 / 51
46 / 51

Yeni mesajgönderen tarantini8 tarih 19 Kas 2009, 13:02

Yapılan tenkitlerin sanatsal durmadığını söyleyeyim.
Çok benimsediğiniz insanların her durumda sizin istediğiniz gibi davranmasını bekleyemezsiniz.
Orhan Gencebay uzun yıllardır medyatik manada da sanat camiasının içindedir.
Gayet sosyetik bir yaşam sürmektedir.
Sanatı ile ilgili konularda hoşgörü ve tevazuya da sahiptir.
Bülent Ersoy'la şöyle konuşmalıydı, o esnada Bülent Ersoy'a iki tokat aşketmeliydi tarzında beklentileri olanlar filmlerde gördükleri mesela işçi tulumunu çekmiş Gencebay'la, reel alemdeki sanatçı Gencebay'ı karıştırıyorlar.
Ben söz konusu pop starı seyretmedim. Ama anahtarların Bülent Ersoy'un filan yerinden alınması çok ta abartılmamalı. Bu insanlar o kadar rijit olsalar (katı, değişikliklere tamamen kapalı, uyumsuz), siz mesela "işte sevgi işte aşk" eserini de rüyanızda görürdünüz ancak.
Kaldı ki, Orhan Gencebay ister muhafazakar değerler kriter alınarak bakılsın, ister etik yönden  incelensin, sanat camiamızda en önde gelen isimlerdendir şüphesiz.  
Bu başlık altındaki ağır tenkitler yakışmamış bu siteye.
Söz mü kaldı söylenecek?
Yar mi kaldı sevilecek?
Bundan böyle aşkın adı masallarda bilinecek
Kullanıcı avatarı
tarantini8
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 60
Teşekkür aldi: 175
Level: 15
HP: 9 / 488
9 / 488
MP: 233 / 233
233 / 233
EXP: 272 / 292
272 / 292

Yeni mesajgönderen crematory tarih 21 Kas 2009, 12:38

reyting reyting.....
soluk gri bir gökyüzü altında buluşmak üzere...
Kullanıcı avatarı
crematory
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 308
Teşekkür aldi: 27
Level: 9
HP: 1 / 193
1 / 193
MP: 92 / 92
92 / 92
EXP: 118 / 120
118 / 120

Yeni mesajgönderen ugurizm tarih 03 Şub 2010, 01:47

poooofff
GEÇMEYEN GÜNLERE KIZDIM, ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYORUM ugurizm.
Kullanıcı avatarı
ugurizm
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 4
Level: 6
HP: 0 / 104
0 / 104
MP: 49 / 49
49 / 49