Zaman: 24 May 2012, 04:06

News News of » BASINDAN

Site map of » BASINDAN » Forum : » BASINDAN

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

SEVGİLİLER GÜNÜ

GENCEBAY KARDEŞLİĞİ...
Read more : SEVGİLİLER GÜNÜ | Görüntüleme : 517 | Cevaplar : 26

Aysel Gürel'i kaybettik...

Aysel Gürel son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden söz yazarı, tiyatro sanatçısı ve Müjde Ar'ın annesi Aysel Gürel, son yolculuğuna uğurlandı. Gürel'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Orhan Gencebay "Aysel Abla diyince bir gülümseme geliyor yüzümüze bizde öyle bir etki bıraktı kendisi. Firuze şarsını birlikte yapmıştık, Sezen Aksu, ben ve Aysel Gürel, çok güzel zamanlarımız geçti. O şarkının bende anısı çok farklıdır" dedi.
Read more : Aysel Gürel'i kaybettik... | Görüntüleme : 431 | Cevaplar : 13

ORHAN GENCEBAY İÇİN NE DEMİŞLER

İNTERNETTE DOLASIRKEN DENK GELDİ. PAYLASMAK ISTEDIM..

ŞARKI BİR YERİNDE GÜÇLÜ BİR LAF İSTER. BU GÜÇLÜ LAFIN İLLE DE EDEBİYAT ANLAMINDA DERİNLİK TAŞIMASI GEREKMEZ. BUGÜNE KADAR BİRÇOK İYİ ŞARKI SÖZÜ YAZILDIĞINI DA SÖYLEMELİYİM. SADECE EDEBİYAT KALİTESİ OLARAK BAKMIYORUM İŞE. "FERYADA GÜCÜM YOK, FERYATSIZ DUY BENİ" LAFINI ORTALIKTA ŞAİRİM DİYE KASILANLAR DEĞİL, ORHAN GENCEBAY YAZDI. MURATHAN MUNGAN.19.03.2006.MİLLİYET PAZAR.
-----------------------------------------------------------------------------
ORHAN ABİNİN ARABESKİ AŞAN BİR DURUMU VAR. ATA DEMİRER.07.03.2005.MİLLİYET.
YENİ MELEK'TE EN ÇOK KİMİN SAHNEYE ÇIKMASINI ...
Read more : ORHAN GENCEBAY İÇİN NE DEMİŞLER | Görüntüleme : 1464 | Cevaplar : 36

Sevim'den başkasına beste yapamaz

Paylaşıp paylaşmamak konusunda kararsız kaldım.Haber yine Orhan Abinin o programda bulunmasını istemediğimiz popstardan;

'Popstar Alaturka'nın önceki akşam yayınlanan bölümüne jüri üyelerinin kıyafetleri ve diyalogları damga vurdu. Mehtap adlı yarışmacıyı dinleyen Bülent Ersoy, yarışmacının performansını beğendiğini şu sözlerle anlattı: "Siz hata yapsanız da bana bir şey oluyor ve size kötü puan veremiyorum. Galiba ben denyolaştım mı ne!" Bu sözlerden sonra da Ersoy, geçtiğimiz aylarda çok yüklendiği Orhan Gencebay'ı tekrar diline doladı.

* Lanet Olsun
Ersoy'un, "Sevgili ...
Read more : Sevim'den başkasına beste yapamaz | Görüntüleme : 808 | Cevaplar : 16

ORHAN BABA KÜLLİYATI

sanıyorum 2004 yılına aıt bır haber. on senedır bekledıgımız senfonıye benzemez ınsallah...

GENCEBAY.jpg
Read more : ORHAN BABA KÜLLİYATI | Görüntüleme : 257 | Cevaplar : 5

^^ARMAĞAN ÇAĞLAYAN SORDU-MAHSUN KIRMIZIGÜL CEVAPLADI^^

Orhan Gencebay, sanata ömrünü vermiş. Ona şarkıcı diyebilir misiniz?
Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, Beyaz Melek filmiyle çıkış yapan Mahsun Kırmızgül'le Vatan Gazetesi'nin Bizim Kahve eki için bir röportaj yaptı.. İşte o röportaj:
Mahsun Kırmızıgül'le röportaj yapmak için Ulus'taki film şirketinde buluşuyoruz. Doğal olarak yazıhanenin her yerini Beyaz Melek afişleri süslüyor. Eskiye oranla daha suskun, daha içe dönük biri olarak oturuyor karşımda... Aslında konuşmak istiyor... Konuşsa anlatacak çok şeyi var ama nedense frenliyor kendini... Bir ...
Read more : ^^ARMAĞAN ÇAĞLAYAN SORDU-MAHSUN KIRMIZIGÜL CEVAPLADI^^ | Görüntüleme : 1074 | Cevaplar : 5

"Orhan Seninki Kalındır" "Kalın mıdır Sevim?"[REZALET!]

"Orhan Seninki Kalındır" "Kalın mıdır Sevim?"

Canlı yayında rezalet.

Dün göğüslerini işaret ederek "Gel Orhan al anahtarı buradan." diyen yaratık, bugün "Orhan seninki kalındır(!)" diyerek kişiliğinin pis çamurunu yine Orhan Gencebay'a bulaştırdı.

Bülent Ersoy'un sözde şakaları ve kelime oyunları artık edepsizlik/hayasızlık boyutuna ulaşmıştır.

Orhan Gencebay'ın bu edepsizlerle aynı ortamda kalmaya devam etmesi ve şahsına yönelik bu edepsizliklere hoşgörü(!) göstermesi, Gencebay'ın da bazı değerlerinin maalesef yozlaşmış olduğu izlenimini bırakmaktadır.

Haberin detayı:

Canlı yayında rezalet!!! "Seninki ...
Read more : "Orhan Seninki Kalındır" "Kalın mıdır Sevim?"[REZALET!] | Görüntüleme : 579 | Cevaplar : 15

CEZA VE ORHAN GENCEBAY RÖPORTAJI!

İLK SORU SAYIN GENCEBAYA
Yıllar içinde, arabeskin yarattığı duygunun yerini rap mi aldı? Bugün üst gelir grubundaki insanlar da Batsın Bu Dünya'yı dinliyor ve dışarıdan bakılınca, onlar için dünyanın batmasının bir anlamı yok..

ONURUMUZ YANITLIYOR
-Tespitiniz daha çok sözlerle ilgili, ama sözü bir kenara çekerseniz geriye müzik kalır. Peki burada müziğe dair ne söyleyeceğiz? Bence müzikle ilgili bir kavram karmaşası yaşıyoruz. Arabesk diye bir tanım yapıldı, anlayan beri gelsin. Bazı terimlerse tamamıyla dışarıdan geliyor, hiphop ...
Read more : CEZA VE ORHAN GENCEBAY RÖPORTAJI! | Görüntüleme : 483 | Cevaplar : 7

Armağan Çağlayan Orhan Gencebay'dan Destek Aldı! [29.11.07]

Canlı yayınlanan 'Popstar Alaturka'nın jüri üyesi Armağan Çağlayan'ın 'Söz yazamayan, beste yapamayan insan sanatçı değildir, şarkıcıdır' sözleri polemiğe yol açtı. Programın diğer jüri üyesi Ebru Gündeş, Çağlayan'ın bu sözleri üzerine 'Ben ne oluyorum o zaman? Olur mu öyle şey!' diyerek tepki gösterdi. Bülent Ersoy ise, 'Ben buna yorum bile yapmam. Böyle saçma bir şey olur mu!' dedi.Programdan sonra görüştüğümüz Armağan Çağlayan sözlerinin arkasında durduğunu söyledi ve ekledi: 'Her şarkı söyleyen sanatçı değildir. Sanatçı olabilmek için ...
Read more : Armağan Çağlayan Orhan Gencebay'dan Destek Aldı! [29.11.07] | Görüntüleme : 510 | Cevaplar : 16

NEDEN "ŞARKILARIMI DİNLEYEN İNSANLAR ÖLDÜRÜLÜYOR[04.11.2007]

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, ABD' ye ateş püskürdü. ABD'nin bir çok insana zarar verdiğini söyleyen ünlü sanatçı " Amerika’nın Irak’ta ne işi var? Irak’ta öldürülen insan sayısı 1 milyon 700 bine ulaşmış. Bir rivayete göre ise 5 milyon civarında. ABD’nin Afganistan’da, Vietnam’da ne işi vardı? Hálá sömürgeci saldırganlığıyla davranıyor. Fransa ve İngiltere de öyle. O gariplerin suçu nedir? Bir de şu var: Irak, benim şarkılarımın dinlendiği bir ülkeydi. Amerikan askerleri, benim dinleyicilerimi, gönül dostlarımı öldürüyor" ...
Read more : NEDEN "ŞARKILARIMI DİNLEYEN İNSANLAR ÖLDÜRÜLÜYOR[04.11.2007] | Görüntüleme : 199 | Cevaplar : 1

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 41679 mesaj • Toplam 4033 başlık • Toplam 5411 üye