Zaman: 24 May 2012, 04:28

News News of Havadan Sudan

Site map of Havadan Sudan » Forum : Havadan Sudan

Geyik Yapmak İçin Birebir :)
Forum kuralları
Bu forumda Siyaset yapmak yasaktır.

Gencebay'dan sonra -Ikinci Adamim- dediginiz sanatci kim

Hepimiz orhan gencebayla dolmus insanlariz ama elbetteki hepimizin bir sevdigi ve saydigi hatta cok begendigi bir sanatci daha vardir. Kimdir bu? Ben Ahmet OZHAN diyorum... Cok seviyorum onu. Ama Orhan babanin yeri, durusu, hereyi benim icin baska tabi..
Read more : Gencebay'dan sonra -Ikinci Adamim- dediginiz sanatci kim | Görüntüleme : 1915 | Cevaplar : 80

Emel Sayin

Dün Beyaz Show´daydi... Ayrica bir baska üstad Sener Sen de konuklar arasindaydi, o da ayri ayri degerlendirilmesi gereken efsanevi bir isim.. :- )

Emel Sayin´a bakiyorum da.. 1945 dogumlu, özellikle de 70´lerde parlamis müthis bir ses.. Ayrica hos da bir bayan :) orasi ayri..

Dün toplasan 1- belki de 1.5 saatlik canli performans sergiledi.. 63 yasindaki insan... Öyle bir performans ki, insan inanamaz sesin bedenin 63 yasinda ...
Read more : Emel Sayin | Görüntüleme : 266 | Cevaplar : 12

İLGİNÇ SORULAR:)

:D  :D  :D
Gönül dostları bir bakın buraya :o
:)  :)  :)
Yanlış çevrilen telefon numaraları ...
Read more : İLGİNÇ SORULAR:) | Görüntüleme : 152 | Cevaplar : 3

En çok sevdiğiniz yemek nedir?

:) Özellikle mesai sonrası acıkan arkadaşlara sesleniyorum... En çok sevdiğiniz yemek ne ?

Yeri gelmişken ben söyleyeyim

Mercimekli pilav, ( antep deyimi ile maltıhalı aş ) yanında biber ve salatalık turşusu, yanında nar ekşili naneli sulu salata, yanında da buz gibi tuzlu ayran, ekmeği de unutmamak lazım :) :D

Yemek ...
Read more : En çok sevdiğiniz yemek nedir? | Görüntüleme : 384 | Cevaplar : 33

Caz Tutkunları İçin ...

Arkadaşlar Ben bir caz müziği tutkunuyum.. Elimdeki imkânlar ile, ufak bir caz arşivi oluşturdum.. Çizgi filmlerden, filmlerden, yabancı caz müzisyenlerinin albümlerinden güzel eserler elde ettim.. Eğer sitemizde de ben gibi caz müziğine ilgi duyan arkadaşlarımız var ise, onlar için caz'ın en sakat eserlerini (zannımca) paylaşabilirim..
Read more : Caz Tutkunları İçin ... | Görüntüleme : 216 | Cevaplar : 10

Şuan Ne Dinliyorsunuz ?

Ben şuan "Dirilişe doğru" şaheserini dinliyorum... Hakkaten de dirildim. Yüzüme kan geldi :)
Read more : Şuan Ne Dinliyorsunuz ? | Görüntüleme : 5294 | Cevaplar : 520

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 41679 mesaj • Toplam 4033 başlık • Toplam 5411 üye