Zaman: 24 May 2012, 04:33

News News of Konu Dışı

Site map of Konu Dışı » Forum : Konu Dışı

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Orhan abinin tuttuğu futbol takımı fenerbahçe mi?

Gerçi farketmez ama hep merak ettim bu konuyu..Bilgisi olanlar?
Read more : Orhan abinin tuttuğu futbol takımı fenerbahçe mi? | Görüntüleme : 881 | Cevaplar : 23

CAHİLLİK!

http://www.youtube.com/watch?v=qGJKPKoN ... re=related

hasan genç iç benim içini çalmış.Yorumlarda orhan gencebayın saz arkadaşı olarak anlatılıyor.doğruyu söylemeye çalışan zavallı kareşlerimzde yedi sülasesine küfür yiyor.

Allah böyle insanların belasını versin onlarla aynı toplumda olmaktan utanıyorum.Buadamlar Türküm ORhan Gencebay dinlerim deyince ben kendimden şüphe ediyorum.

Bence gönül dostlarıbir karar alsın youtube da böyle kepazelere hepimiz onları istemediğimizi açık bir dille tek bir ağızdan bağılarım.Geçenlerde bi şarkısının ingilizcesini istedi biri çevirdim,aptallar gavur babayı ...
Read more : CAHİLLİK! | Görüntüleme : 521 | Cevaplar : 33

gencebaydan yeni beste

popstarda gencebay insan heyecanlıyken yorumda hatalar yapar bende yeni bir beste yaptım,sevim hanım mutlaka bunu popstarda oku dedi ama yeni bir eser olduğu için heyecandan dolayı iyi okuyamam diye vazgeçtim dedi.zap esnasında denk geldi.eserleri hazır belli ah birde stüdyoya girse.
Read more : gencebaydan yeni beste | Görüntüleme : 422 | Cevaplar : 12

yeni albüm

saat 3 gibi kervan plağı aradım.yeni albümle ilgili aldığım cevap daha hiçbir hazırlığın olmadığı yönünde.henüz belli olmadığı söylendi.vuslat başka bahara kaldı.takribi 1 ay öncede aynı cevabı almıştım.
Read more : yeni albüm | Görüntüleme : 462 | Cevaplar : 24

"ONU ANLAMAK BIR SANATTIR"

ORHAN GENCEBAY'I tumuyle anlamak baslı baslına bır sanattır.cunku onu anlayabılmek ıcın onu tanımak,onu tanıyabılmek ıcın de onu dınlemek gerekır.onu dınleyebılene ne mutlu kı;dunyada kendını yasarken en mukemmellıge getırmıs bır kısılık oldugunu gormus olurlar.onu dınleyen kımılerı olduruluyormus,kımılerı dınlemıyormus,ıcı sıkılıyormus!...afedersınız ama; halt etmıs onlar...kısacası arkadaslar:"ONU ANLAMAK,BIR SANAT" degılmıdır sızce?
Read more : "ONU ANLAMAK BIR SANATTIR" | Görüntüleme : 395 | Cevaplar : 19

Gencebay nikahsız mı?

Merhaba arkadaşlar,

Orhan Abi'nin eşi benzeri olmayan müziklerinin yanısıra insan olarak verdiği izlenim de tartışılmaz harika. İnsanları kırmak istemeyişi, çok düşünüp az konuşması, onurdan gururdan yana oluşu, hayatını insani değerler üzerine yaşayışı gerçekten örnek insan.

Yine böyle Gencebay'ın konuşulduğu bir ortamda bunlardan bahsederken biri bu kadar düzgün insan, örnek insan neden nikahsız yaşıyor dedi. Doğrusu nikahlı mı, nikashsız mı tam bilmiyorum, ayrıca nikahsız olsa bile bu bir Orhan Gencebay hayranı olmaya engel değil elbette. Yalnız ...
Read more : Gencebay nikahsız mı? | Görüntüleme : 584 | Cevaplar : 15

Bu ne aymazlıktır...

Bu ne aymazlıktır, bu ne vicdansızlıktır?....
Diğer kişilerle dalga geçilmesini anlarız bir nebze ama.......
İş Gencebay'a gelip çatınca.....Dur demekte bizlere düşer sanırım.
Okumak belliki bazı kişileri adam etmiyor,maalesef eşş...lik baki kalıyor kimilerinde.
Bir grup üni.öğrencisi bir araya gelmişler,sözde bir video hazırlamışlar.Dalga geçtikleri diğer kişiler beni ilgilendirmez.
Fakat, video da Gencebay'a karşı o kadar büyük bir terbiyesizlik var ki,daha doğrusu terbiyesizlikler varki,İzlerken kanım dondu.Gencebay'a çok ağır hakaretler içeren bir video.Sözde dalga geçmişler,kendi çaplarında eğlenmişler.
Arkadaşlar,ben youtube'de ...
Read more : Bu ne aymazlıktır... | Görüntüleme : 252 | Cevaplar : 7

....

Bu konuya nasil bir baslik bulacagimi bilemedim, kusuruma bakmayin..

Sadece youtube´de gezinirken birseye rastladim, beni bazi düsüncelere götürdü..: http://www.youtube.com/watch?v=CAT-agJBmeg

Bu linkte geçen yil Gencebay´in katildigi 5n1k programindan görüntüler var.. Yan tarafta da diger bölümlere ulasabilirsiniz.. Çogumuz bakmisizdir zaten o programa zamaninda, amacim bu vidyoyu tanitmak degil, Gencebay´i bu kadar sIkI takip eden insanlarin böylesi bir programi kaçirmis olacagini zannetmiyorum...

Hayir, benim bu konu ile demek istedigim; dikkat edin, Gencebay ...
Read more : .... | Görüntüleme : 286 | Cevaplar : 9

ORHAN GENCEBAY İÇİN İSTANBUL ÇIKARTMASI!!!!

Sayın site Yöneticileri ve üyeleri.Uzun süredir Orhan GENCEBAY'ın Popstar Alaturka yarısmasında olmaması gerektiğini,sanat ve bizler adına calısmalar yapması gerektiği fikrinde birleşiyoruz.Ama bir türlü bu konuda Sayın Gencebayı muhatab olarak karsımızda göremedik.
Ömer beyinde fikirlerini de alarak bir İstanbul çıkartması yapmayı teklif ediyorum sizlere.Gelebilecek durumda olanlar,iş durumu,kalacak yer vs gibi konularda imkanı olanlar ile bir pazar günü yarısmaya gidip Gencebayla görüşme yapmalıyız diye düşünüyorum.Biliyorum bu program hepimizi cok yıprattı,üzüldük,hırpalandık,Gencebay'a yapılan terbiye sınırlarını aşan hareketlere kendisinden fazla ...
Read more : ORHAN GENCEBAY İÇİN İSTANBUL ÇIKARTMASI!!!! | Görüntüleme : 334 | Cevaplar : 12

Gencebay Fıkraları

Arkadaşlar, Orhan abimizin güldüren ve düşündüren fıkralarını bu bölümde paylaşalım..

Önce kendisine ilişkin iki fıkra aktaracağım... Bu iki fıkrayı son bir iki yıldır sitelerde görüyorum ama ben 2000 yılı başlarında Lisenin resim hocasından dinlemiştim. Gülmüştüm :) Sonra ben ona, o başkasına, o öbürüne derken yayıldı..

Kim bilir belkide gerçektir bunlar :)

Gencebay ve Kemanist

Gencebay Klasikleri 1. Albüm çalışmaları ...
Read more : Gencebay Fıkraları | Görüntüleme : 519 | Cevaplar : 14

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 41679 mesaj • Toplam 4033 başlık • Toplam 5411 üye