Zaman: 24 May 2012, 04:40

News News of : Radikal ve Özgün Gencebaycılık :

Site map of : Radikal ve Özgün Gencebaycılık : » Forum : : Radikal ve Özgün Gencebaycılık :

- Radikal Gencebaycı Sitesi - www.orhanabi.net

N'olacak BİZİM halimiz ? Popstarda gene Abimize Saygısızlık!

SÖYLENMEDİK SÖZ KALMADI, SÖYLEYECEK HAL KALMADI...

Popstar'da yine Orhan abimizie büyük haksızlık ve saygısızlık edildi.. Müziğine üstü kapalı "ARABESK" denildi. Hemde Türk Müziğinin en büyük ses sanatçılarından sayılan BÜLENT ERSOY tarafından. Kendini savunmaya çalışan Orhan abimize ciğeri beş para etmez Armağan Çağlayan "ÇOK KONUŞUYORSUN!" Dedi...

Orhan Abimiz çok sinirlendi, üzüldü ve kırıldı.. Tansiyonu yükseldi, 15-20 dakika kadar sahne arkasına çekildi...

İşte Orhan Abimizin Olay sonrası yüzündeki ilk ifade!..

Sen bizim herşeyimizsin Orhan abi... Ne ...
Read more : N'olacak BİZİM halimiz ? Popstarda gene Abimize Saygısızlık! | Görüntüleme : 1690 | Cevaplar : 59 | Forum : Masadaki Mühim Mevzular

Hangisi daha çok etkiliyor

Orhan gencebay dinlerken hangisi daha çok etkiliyor.Müziği mi sözleri mi.Gerçi ikisi bir bütün ama benim için öncelik müziği.Sözleri de bir edebiyat eseri fakat müzik beni uçuruyor.Sanki kafamın içindeki müziği yapıyor orhan baba.Bu kadar olur.Orhan gencebayı dinlerken benim kadar keyif alan var mi bilmem.Orhan babayı dinledikten sonra diğer müzikler sanki tuzsuz yemek gibi .
Read more : Hangisi daha çok etkiliyor | Görüntüleme : 1470 | Cevaplar : 35 | Forum : Orhan Gencebay Anketleri

"Radikal ve Özgün Gencebay'cılık" Nedir ? ( HERKES OKUSUN!!)

Radikal ve Özgün Gencebay’cılık Nedir

Merhaba sayın arkadaşlarım…

Şimdi sizlere çok derin ve çok karmaşık bir konudan söz edeceğim. Lütfen dört kulağınızla dinleyip, dört gözünüzle okumanızı rica etmek durumundayım. Bir satırındaki konuyu anlamazsanız, sonraki satırı hiç anlamazsınız.

Lütfen beni can-ı gönülden. Bütün kalbiniz ile, bütün saygınız ile, bütün sevginiz ile ve bütün hoş görünüz ile dinleyiniz… Şimdiden peşinen dinlediğiniz için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Değerli arkadaşlarım;

Beni tanıyan birçok arkadaşım var. Tanımayanda var… Beni tanımayanlar ...

Gencebay & Mozart

Orhan Gencebay Mozart'la aynı tarihte yaşasaydı, şimdikinden daha fazla değer görürdü sanırım. Sadece aklıma bişi geldi, 2 dk. da denemek istedim nasıl bir müzik çıkıyor ortaya diye, sizinle de paylaşmak istedim.

Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Read more : Gencebay & Mozart | Görüntüleme : 407 | Cevaplar : 17 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Bıktım Hergün Ölmekten (1976) - Filmi - Full

Bıktım Hergün ölmekten, Orhan abimizin güzel bir filmi... Aşk, intikam, kan davası, karamsarlık, bunalım, feryat ve isyan hepsi bir arada...

Bu filmde Orhan abimiz oyunculuk bakımından çok iyi iş çıkarmış.. Filmin konusu ve diğer oyuncularda oldukça iyiler. Ama gel gelelim bu bam başka güzellikteki filme Orhan abimiz özel film müziği hazırlamamış..

Filmde bildiğimiz bazı şarkıların sözlü ve sözsüz versiyonları var sadece.. Beni böyle sev, Akşam güneşi, Hatasız Kul Olmaz Vs ...

...
Read more : Bıktım Hergün Ölmekten (1976) - Filmi - Full | Görüntüleme : 1955 | Cevaplar : 7 | Forum : Film Paylaşımı

stüdyo senfonik (mesut özşahin)

slm arkadaşlar..
kendi bestelerim ve sahibi olduğum stüdyo senfonik bünyesinde yapılmış olan çalışmalardan örnekler sunduğum sayfama bekliyorum sizleri..
aşağıdaki linki tıklayın..
ii dinlemeler..
http://www.herkesdinlesin.com/studyosenfonik
saygılar
mesut özşahin
Read more : stüdyo senfonik (mesut özşahin) | Görüntüleme : 185 | Cevaplar : 0 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Cemal Safi - Ayşen, İpek Böceği, Kıyamate Kırk Kala (Video)

Bu değerli videoları bana ulaştıran Celil kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum...

http://rapidshare.com/files/68163522/Ce ... k_Kala.wmv
Read more : Cemal Safi - Ayşen, İpek Böceği, Kıyamate Kırk Kala (Video) | Görüntüleme : 746 | Cevaplar : 8 | Forum : » CEMAL SAFİ

"Bile Bile" Bir İdam Mahkumu Şiiri...

"Bile Bile"

GÖNÜL SECCADEM AŞINDI;
HASRETİNİ KILA KILA..
YÂR YÜREKTEN TAŞINDI;
ÖLECEĞİMİ BİLE BİLE..

BU NASIL HAYAT ? AŞKA TOK, DERDE TOK
İSYANSIZ GÜN AZ, MUTSUZ GÜN ÇOK
RUHUMDAN BİLE BANA HAYIR YOK;
ODA ZİYAN OLDU ÖLE ÖLE...

DÖNÜP BAKMADIN VURDUĞUN YERDE..
SENDEN DAHA ZALİMİ NERDE ?
SEN KALIRSIN SANDIM SERDE..
HASRETİN KALDI KALA KALA...

İdam Mahkumu, Ömer Faruk EROL / 2 Temmuz 2006
Read more : "Bile Bile" Bir İdam Mahkumu Şiiri... | Görüntüleme : 148 | Cevaplar : 5 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

"Maksadım keder vermek olmadı".(04.11.2007)

ORHAN GENCEBAY’DAN SAMİMİ İTİRAFLAR ..

‘Şarkılarımla kederlendirmek değil düşündürmek istedim’ diyen Orhan Gencebay, otobiyografik romanı ve yeni film projeleriyle çok konuşulacak.

TÜRKİYE’NİN en sevilen sanatçılarından Orhan Gencebay nam-ı diğer Orhan Baba, Popstar Alaturka yarışmasıyla her pazar ekranlarda hayranlarıyla buluşuyor; ders veren konuşması, sakinliği, yapıcı tavırlarıyla lakabına ne denli yakıştığını bir kez daha kanıtlıyor. Gencebay şimdi de hem dizi film hem sinema filmi hem de hayatını anlattığı Benim Arabeskim adlı bir kitap üzerinde çalışıyor.

ANTALYA ...
Read more : "Maksadım keder vermek olmadı".(04.11.2007) | Görüntüleme : 692 | Cevaplar : 14 | Forum : » BASINDAN

Orhan Gencebay, ABD' ye ateş püskürdü.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, ABD' ye ateş püskürdü.

ABD'nin bir çok insana zarar verdiğini söyleyen ünlü sanatçı " Amerika’nın Irak’ta ne işi var? Irak’ta öldürülen insan sayısı 1 milyon 700 bine ulaşmış. Bir rivayete göre ise 5 milyon civarında. ABD’nin Afganistan’da, Vietnam’da ne işi vardı? Hálá sömürgeci saldırganlığıyla davranıyor. Fransa ve İngiltere de öyle. O gariplerin suçu nedir? Bir de şu var: Irak, benim şarkılarımın dinlendiği bir ülkeydi. Amerikan askerleri, benim dinleyicilerimi, gönül dostlarımı öldürüyor" ...
Read more : Orhan Gencebay, ABD' ye ateş püskürdü. | Görüntüleme : 229 | Cevaplar : 1 | Forum : » BASINDAN

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 41679 mesaj • Toplam 4033 başlık • Toplam 5411 üye