Zaman: 09 Şub 2012, 00:50

News News of Radikal Gencebaycı Sitesi

Site map of Radikal Gencebaycı Sitesi » Forum : Radikal Gencebaycı Sitesi

Sitemiz Hakkında...

Çok Yakında! "Türk Müziğinin Yegane Patronu" (Kitap)

Sevgili gerçek Gencebaycılar;

Hepimiz biliyoruz ki, Orhan abimiz anlatılması en zor olan müzisyendir. Belki bir çok büyük müzisyenin, ( Elvis gibi) kitapları çıktı, anlatıldı, yazıldı çizildi ama ne hikmettirki müzikologlar dahil hiç bir yazar Gencebay hakkında akademik ve bilimsel bir kitap çıkaramadı..Hoş çıkarsalarda anlatabileceklerini sanmıyorum. Çünkü işin akademik boyutu ile ilgilendiklerinde, işin felsefik ve duygusal kısmı boş kalacak. Gencebay müziği, duygu, felsefe ve bilimin bir araya gelmesi ile oluşmuştur. Dolayısı ile Gencebay'ı ne güç yeter ...
Read more : Çok Yakında! "Türk Müziğinin Yegane Patronu" (Kitap) | Görüntüleme : 947 | Cevaplar : 28 | Forum : Site Duyuruları

OrhanAbi.Net Efsanesi (Dünden bu güne Orhanabi.net ...)

Sevgili Gönül Dostları;

Orhanabi.net'in mazisini bilen bilir, fakat aramıza yeni katılmış gönül dostları var. Bu sebebten dolayı, Orhanabi.net'in kronolojisini çıkarttım. Geçmişte neler yaptık, ne gibi şeylerle uğraştık, neler yaşadık...

Orhanabi.net'in seceresini sizlere sunuyorum..

İlk Gencebay Sitesine Adım...

Karlı bir kış günüydü.. 1998 yılının kış ayları.. Ben henüz orta okul çağındaydım o sıralarda. Klasikler - 1 Albümü ile geçiyordu her günüm ve Cevap Albümünün çıkmasını bekliyordum. Okul çıkışı bir internet kafede çalışıyordum.. Yüreğimdeki büyük Gencebay ...
Read more : OrhanAbi.Net Efsanesi (Dünden bu güne Orhanabi.net ...) | Görüntüleme : 1670 | Cevaplar : 11 | Forum : Site Duyuruları

Sitemizin Banner ve Logoları

Bize destek olabilmek adına, logolarımızı sitelerinizde yada herhangi bir ortamda kullanabilirsiniz.

Ölçülerinde Bir Banner

Ölçülerinde Bir Banner

Berhüdar Ol'un, İdam Mahkumu.
Read more : Sitemizin Banner ve Logoları | Görüntüleme : 177 | Cevaplar : 0 | Forum : Site Duyuruları

Haberler&Röportajlar&Son Dakika

Gencebay ile haberlerin,röportajların,ve son dakika haberlerinin yayınlayanacağı bir katogeri açılırsa güzel olacağı düşüncesindeyim..
Read more : Haberler&Röportajlar&Son Dakika | Görüntüleme : 246 | Cevaplar : 1 | Forum : Öneri ve Eleştirileriniz

Yenilikler Güzel..

Sitemiz: Yeni Olan Herşey Gibi Heyecanımızı Diri Tutmakta,Teşekkürler...
Read more : Yenilikler Güzel.. | Görüntüleme : 286 | Cevaplar : 4 | Forum : Öneri ve Eleştirileriniz

Yeni Dönemimiz Hayırlı Olsun...

Yakından takip edenler bilir, internet aleminde para kazanmadan 3-4 yıl yayınına devam eden site sayısı oldukça azdır. Tabii sadece maddi kazanç değil 3 yıl hele ki gençlik yıllarında oldukça önemli bir süre. Hani ucuz taklit kültürünün yetiştirdiği, cam fanusta büyüyen, değil Gencebay Felsefesi halkın felsefesinden haberi olmayan zihniyetin topluma öyle veya böyle kabul ettirdiği bir slogan var "Gençliğini yaşamak". Biz ise farklı bir yol seçmiştik yaşamak yerine değerlerimizi, değer verdiklerimizi yaşatmak. Bunun için yaptığımız işlerden ...
Read more : Yeni Dönemimiz Hayırlı Olsun... | Görüntüleme : 317 | Cevaplar : 6 | Forum : Site Duyuruları

radikal gencebaycılar hareketi nedir?

orhanabi.net'i bu alemde bilen bilir.daha önceki pozisyonu gencebay ve genel müzik üzerine kuruluydu.
ama bu yeni oluşumda sadece gencebay konuları ele alanıcak.ve artık rahatsızlık verme derecesine gelen ''orhancı'' kesiminin ağzının payı verilecek.kulaktan dolma bilgilerle,sağda solda atılan iftiralarla,gereksiz şekilde uydurulan çakma efesanevi olaylarla uğraşanların kesinlikle aradığını bulamayacağı bir ortamdır burası.
gencebayı gerçekten anlayan,yada anlamaya çalışan felsefi görüşleri olan işin özü kapasitesi olan herkez burada kendisine yer bulabilecek.
konuyla ilgili sorunlarınızı bu başlık altında bildirin...
Read more : radikal gencebaycılar hareketi nedir? | Görüntüleme : 1076 | Cevaplar : 16 | Forum : Radikal ve Özgün Gencebaycılık

- Forum Kuralları -

FORUM KURALLARI

1 - Bu forum Gencebay'ın felsefesini ve duygusunu bir gömlek gibi giymiş yöneticiler tarafından oluşturulmuştur. Ve sitenin üyeleri de aynı felsefenin müdavimleridir. Gencebay felsefesine aykırı üyeler sorgusuz siteden uzaklaştırılır.

2- Bu sitede Arabesk müzik yasaktır, arabesk müziğini lümpen bir tavırla övmek (arabeskçiyiz, damarcıyız, babaya selâm damara devam vs.), arabesk içerik eklemek ve arabesk konusunda Gencebay'ın avukatlığını yapmak tamamen yasaktır, bu tür durumlarda üye anında siteden süresiz banlanır.

3- Bu siteye Ferdici, Müslümcü, Arabeskçi ...
Read more : - Forum Kuralları - | Görüntüleme : 4131 | Cevaplar : 5 | Forum : Yardım

"Radikal Gencebaycılık" Anlayışı ile Yeni Yayın Dönemi...

Tüm Radikal ve Özgün Gencebaycılara merhabalar..

Nedir bu "Radikal" anlayışı, hemen açıklamak istiyorum...

"Radikal Gencebaycılık" anlayışı ile açtık sitemizi, yenilendik yeni bir yüz yarattık.

2000'lı yılların başında, Orhanabi.Com, Orhanabi.De.vu, OrhanGencebay.Org, OrhanAbi.Cjb.Net ve BenimDertlerim.Com.Tr.Tc sitelerinde yetişen ve pişen Gencebaycılar bilirler, hatırlarlar.. O günlerde aleme yeni düşen bir kaydı, bir resmi, bir şiiri günlerce hafttalarca konuşurduk, tartışırdık, eleştirirdik..

O günler gerçekten kaliteli Gencebaycıların yetiştiği, piştiği günlerdi ve o siteler efsane sitelerdi..

Yine o yıllarda net aleminde bulunmuş ...
Read more : "Radikal Gencebaycılık" Anlayışı ile Yeni Yayın Dönemi... | Görüntüleme : 1486 | Cevaplar : 20 | Forum : Site Duyuruları

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 40535 mesaj • Toplam 3909 başlık • Toplam 5293 üye