Zaman: 24 May 2012, 04:49

News News of Serbest Kürsü

Site map of Serbest Kürsü » Forum : Serbest Kürsü

Düşüncelerinizi İfade Edebileceğiniz Özgür Bir Ortam...

Caz Tutkunları İçin ...

Arkadaşlar Ben bir caz müziği tutkunuyum.. Elimdeki imkânlar ile, ufak bir caz arşivi oluşturdum.. Çizgi filmlerden, filmlerden, yabancı caz müzisyenlerinin albümlerinden güzel eserler elde ettim.. Eğer sitemizde de ben gibi caz müziğine ilgi duyan arkadaşlarımız var ise, onlar için caz'ın en sakat eserlerini (zannımca) paylaşabilirim..
Read more : Caz Tutkunları İçin ... | Görüntüleme : 216 | Cevaplar : 10 | Forum : Havadan Sudan

"Hiç mi doğrun yok" Bir İdam Mahkumu Şiiri...

Şiirin Hikâyesi...

Soğuğun, tuttuğunu tokatladığı gri bir gün. Sisten görünmeyen dışardan, iş yerimin camına doğru, yaşlı, ürkek, üşümüş nur yüzlü bir nine yaklaştı... Gözlerim ile takip ederken, içeri giri verdi. Dışarsı o kadar soğuktu ki açılan kapıdan içeri insanın burun ucunu donduran bir soğuk hucüm etti...

Yaşlı kadın; gözlerime anlamlı ve derin baktı... Sesimi çıkaramadan, gözleri ile bütünleşip, anlam içerisinden anlam çıkardım... Evet, yaşlı kadın dilenemez, dinlenci idi... Sıcak bir çay ikram edip, bir de ...
Read more : "Hiç mi doğrun yok" Bir İdam Mahkumu Şiiri... | Görüntüleme : 150 | Cevaplar : 7 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

"Bir Araya Gelemeyiz"

Aydın arkadaşımız, "Hatasız Kul Olmaz" veya "Bir Araya Gelemeyiz" eserlerini denememi istemişti, ben de az önce çalışmaya başladım, sizinle paylaşmak istedim, zaman buldukça ve geliştirdikçe, tabi ki göndericem tekrar :)
Link kaldırılmıştır, isteyenler belirtsin, tekrar koyabilirim.
Read more : "Bir Araya Gelemeyiz" | Görüntüleme : 342 | Cevaplar : 7 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Dilerim

DİLERİM

Beni yaratılmış saymadın ya sen
Ömrünce adamdan sayılmayasın
Dilerim hiç kimse bakmaz yüzüne
Bir beşer yerine koyulmayasın

İnsafın var mı ki kurusun senin
Canına kastetme bari kimsenin
Vebali senindir ağlayan Ben’im
Umarım selimde boğulmayasın

Seninle yaşamak beni de yaktı
Oysaki sen yokken yüreğim paktı
Böyle davranmana hiç gerek yoktu
Dilerim bir ömür bedbaht olasın

Yüreğin vicdanla uyuşmuyordur
Merhamet etmeye alışmıyordur
Sağındaki melek çalışmıyordur
Umarım cennete alınmayasın

Bir hayır görmezsin bu ettiğinden
Haberin bile yok ...
Read more : Dilerim | Görüntüleme : 131 | Cevaplar : 6 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

Aşktan Yüce

Tarifsiz hislere sebep olsan da
Aşktan yüce o kul sen değilsin ya
Tanrının rahmeti kadar bolsan da
Aşktan yüce o kul, sen değilsin ya

İçimde duygular karma karışık
Aşkım ince bir dal sense sarmaşık
Sana gelen yollar neden dolaşık

Ben bir garip; aşkın, ıssız bir ada
Yalvarsam da kimse gelmez imdada
Üç beş kişi kadar seven olsa da

Uğruna Roma’yı yakanlar ...
Read more : Aşktan Yüce | Görüntüleme : 135 | Cevaplar : 4 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

İki Elin Kanda Olsada (Faruk USLU ) Söylüyor Orjinal Müzik

İki Elin Kanda Olsada HYPERFAST Yani  (Faruk USLU ) Söylüyor Orjinal Müzik yorumlarınızı bekliyorum bir kerede söyledim umarım güzel olmustur Gönül Dostları

http://rapidshare.com/files/73964900/Fa ... l.mp3.html
Read more : İki Elin Kanda Olsada (Faruk USLU ) Söylüyor Orjinal Müzik | Görüntüleme : 141 | Cevaplar : 0 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Önerisi Olan Var mı ?

Daha önce gönderdiğim denemeler derslerden vakit buldukça çalıştığım örneklerdi, sadece sizin de görüşünüzü almak istedim, bu daha önce gönderdiğim örneklerden Orhan Gencebay'ın özel bir çalışmasını denememi isteyen arkadaşlar varsa, önerilerinizi bekliyorum. Bu mesajınız istek değil, sadece öneri olarak kabulumdur, yoksa müzikal bir istek yapılacak kadar profesyonel biri değilim, hobi sadece :) Teşekkürler...
Read more : Önerisi Olan Var mı ? | Görüntüleme : 219 | Cevaplar : 9 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

"Kabahat Seni Sevende"

Kısa ama hoş, fena değil :)

Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Read more : "Kabahat Seni Sevende" | Görüntüleme : 154 | Cevaplar : 3 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Kesinlikle Dinleyin :) Gidecek Yerim Olsaydı

Ağırlık antrenmanlarında Orhan Gencebay'ın eserleri pek iyi gitmiyordu, aklıma böyle bişi geldi, sizinle paylaşmak istedim. Kesinlikle dinleyin :) Normalde daha uzun ve daha farklı şeyler denedim ama sadece biraz hızlı versiyonunu gönderiyim dedim, önce tepkileri görmek için. conver işlemleri zorluyor biraz programda, bu hafta vize haftası bu kadar oldu :) Teşekkürler.

Read more : Kesinlikle Dinleyin :) Gidecek Yerim Olsaydı | Görüntüleme : 199 | Cevaplar : 5 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Gencebay & Mozart

Orhan Gencebay Mozart'la aynı tarihte yaşasaydı, şimdikinden daha fazla değer görürdü sanırım. Sadece aklıma bişi geldi, 2 dk. da denemek istedim nasıl bir müzik çıkıyor ortaya diye, sizinle de paylaşmak istedim.

Read more : Gencebay & Mozart | Görüntüleme : 407 | Cevaplar : 17 | Forum : Kendi Çalışmalarımız

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 41679 mesaj • Toplam 4033 başlık • Toplam 5411 üye