arkadaşlar yıllardır kafamda olan bir düşünce bu.mesela hep orhan gencebay'ın şarkılarına klipler,albümlerine kapaklar ,temalar ,ve malesesef son zamanlarda popstarda şarkı okuyacağında falan yapabileceği ufak şeyler,kendini yansıtabilmek için yapılabilecek şeyler vs...adına ben menejeri,danışmanı olsam şunu yaptırırdım tarzı projeler üretiyorum.
tam anlatamadım ama burdaki herkesin Gencebay'ı çok iyi tanıdığını ve onu daha iyi anlatabilmek için neler yapılabileceği hakında fikirler ürettiğini zaten biliyoruz.Böyle bir sub-forum açılırsa Gencebay'a öneriler,şarkılarına klip senaryoları,albüm tanıtım reklamları,popstarda şu tip bir konuşma yapsa tarzı şeylerle hem kendi aramzıda Gencebay için en iyisini tartışmış olur,belki de çok değerli fikirler(Gencebay duymasa bile)üretmiş oluruz,kim bilir belkide sitemizde Gencebay'la temas eden büyüklerimizin vs.. yardımı ile Orhan Babamız burda yakalanabilecek çok ilginç ve kıymetli fikirlerden haberdar olur.
Pek anlatamadım ama işin özü böyle.
Misal:Ben Yargısız İnfaz çıktığında yargısız infaz parçası için öyle bi klip düşünmüştüm ki bana göre Gencebay adına ilerde hatırlanacak bu olumsuz yıllarında efsanevi ve hoş bir nostaljik karelerden olacaktı.Tabiki alsın bunu çeksin demiyoruz ama böyle hoş fikirlerimizi birbirimizle paylaşmamız çok keyif verecektir diye düşünüyorum.Şahsen benim Gencebay'la ilgili en büyük zevklerimden biridir;bi daha ki albümde şu enstrümanı da kullansa kapakta şu tip resimler olsa şu popstarda şarkı okuyacaksa keşke şunu söylese, popstarda arkada kadınlar dans edeceğine bu tip bişeyler olsa gibi...
bilmem siz ne dersiniz...