Yeni üye/üyeler ?

Sitemiz Hakkındaki Görüş ve Düşüncelerinizi Beyan Edebilirsiniz...

Yeni üye/üyeler ?

İleti TheSultan 02 May 2008, 00:05

Paylaşım forumlarındaki gibi, yeni gelen üyelere konu açma sınırı getirilmeli sanırım veya buna benzer aynı mantıkla çalışan türde bir uygulama olmalı. Aksi takdirde, konu açtıktan sonra, gerçekten insanı rahatsız edici bir şekilde tavır sergileyen, saygıdan sevgiden yoksun, bilgiye dayalı olmayan, sadece yıllardır abilerinden (ve bunun gibi) klasik empoze fikirlerle, dayanaksız, desteksiz, herhangi bir çalışma veya deneyim ürünü olmayan düşünceler gösteren kişiler göz önüne çıkıyor. Yanlış algılamadıysam, hepimizin saygı gösterdiği bir üretim, gelişim ve araştırma ruhu var bu sitede değil mi ?

Peki o zaman, hiç bir şey üretmeden, sadece rahatsız edici tavırlarla sözde FARKLI YAKLAŞIM, ama özde gerçekten anlamsız ifadeler sarfeden üyeler/üye katılımları, bir yere kadar dinlenmeli, ve bu katılımlara bir yere kadar izin verilmeli. Bir süre için geçerli olmalıdır. Bu olayın devamı, kendi adıma konuşuyorum, beni üzer. Bu sıcak ortamdan, yanlış kişi/kişilere karşı duyduğum rahatsızlık nedeniyle uzak kalmak, benim için gerçekten rahatsız edici bir durum olur.

Saygılarımla.....The Sultan
En son TheSultan tarafından, 02 May 2008, 00:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Re: Yeni üye/üyeler ?

İleti Murat Yaşar 02 May 2008, 00:49

Gökhana birebir katıldığımı belirtmek isterim...Ayrıca ömerin ikaz etmesi gerekirken yorumlarına eşlik etmesi yada cevap vermesi beni şaşırttı....Eleştiri,tenkit tabiki olacak biz yapmıyormuyuz zaman zaman ...Fakat herşeyin bir yakışanı bir güzelliği var.. Bunu yaparken aşağılayıcı bir tavır içinde olmak hataların en büyüğü olsa gerek...Biz her geleni en sıcak bir şekilde karşılarız..Fakat tavır,üslup farklı olursada bizde tavrımızı ona göre belirleriz...
Site içerisindeki kardeşliği zedeleyecek her kişi ve oluşuma karşıyım...Biz en büyük eleştirileri bile belli bir nezaket kuralları içerisinde yaparken birileri sırf yorum yazmak yada eleştiri yazmak adına bazı sınırları zorluyor...
Gereğinin en kısa zamanda yapılması temennilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 02 May 2008, 07:06

Anlıyorum... Haklısınız bu yönde de bir çalışma yapmak lâzım...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asical 02 May 2008, 11:24

The Sultan bir öneride bulunduğunda bence veri importınt kategorisinde değerlendirilmeli.Saygı duyuyorum. ;)
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti barisaslan 02 May 2008, 15:45

Murat Yaşar yazdı:Site içerisindeki kardeşliği zedeleyecek her kişi ve oluşuma karşıyım...Biz en büyük eleştirileri bile belli bir nezaket kuralları içerisinde yaparken birileri sırf yorum yazmak yada eleştiri yazmak adına bazı sınırları zorluyor...
Gereğinin en kısa zamanda yapılması temennilerimle.....

Gerçekten bu söz,herşeyin anlamı geregi ve gerçegidir
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Öneri ve Eleştirileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir