Evvvveetttttttttt... Yıllardır bekleyennnn paylaşım......
Bu paylaşımda hayat var.. Hem hatasız kul olmaz... hem orjinal stütyo provası...hem enstrümantal...hemde bilinen versiyondan farklı... Evet yalnış duymadınız, bilinen 1975 versiyondan değişik notlar içeriyor..
Türk müziğinin batıya en yakın eseridir beyler. Bu bir zirvedir. Türk müziğinin zirvesidir. Müthiş bir armonik yapı vardır.
İntrosunda batı üflemelerinin etkisini birhayli fazla. İntroda birden fazla Trompet var ve bunlar bir birlerine armoni yapıyorlar, dinlerken eriyor insan... Bu bahsettiğim bölüm bilinen versiyonda yok, intro bilinen versiyondan biraz daha uzun ve bu uzun süre içersinde trompetlerin müthiş armonisini keyifle dinliyorsunuz
Sonra aynı trompetler, "Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni, sevenlerin aşkına ne olur sev beni...." derken, yine aynı armoniyi yapıyorlar, ağzınız açık kalıyor gerçekten...
Sonra bir diğer önemli farklıdır, bu feryat bu hasret öldürür aşk beni kısmından önceki kısa olan elektro bağlama solo bölümü girerken, elektro bağlamaya ilk 2-3 saniye yine trompetler eşlik ediyor. Yani o jazz bölümünü elektro bağlama ile birlikte trompette çalıyor, üstelik yine elektro bağlamaya armoni yaparak, yok böyle birşeyyyyyyyyyyy
Linkleri sadece Üyeler görebilir.
[LİNK GÜNCELLENDİ ]

(0%)

News