gencebayram yazdı:Hasan genç denen toy gibi kazık yutmuş gibi dursa ne kadar soğuk bir duruş olurdu değil mi

SerdarYılmaz yazdı:gencebayram yazdı:Hasan genç denen toy gibi kazık yutmuş gibi dursa ne kadar soğuk bir duruş olurdu değil mi
Derdimizde, davamizda hakliyiz, ama hakliyken bu tip yakisiksiz sözler etmenin davamiza bir yarari olacagina inanmiyorum. Hasan Genç´in tarzi begenilmiyor olabilir, ama bu denli bir tanimlama bana göre uygun degil. E herhaldeki bir insan sirf iyi bir teknik sahibi diye duayen baglamaci sifatina erisemez, bkz. Hasan Genç ve tarzi genç isimler, ama takdir edelim ki bu isimler Gencebay´a bizler gibi saygi duyan ve seven insanlar, bunlar da birer gönül dostlari. O halde bu insanlar hakkinda biraz daha düzgün konusalim derim ben.

gencebayram yazdı:doğrudur bu saatten sonra konser verse ne olur vermese ne olur ama ben bunu gençlik yılları için söyledim kaynak o kadar güçlüydüki konser ve albümü bir arada götürebilirdi. tabi konser vermemesine sebeb olarak konsere gelen arabeskçi tayfasının çıkaracağı sorunlar yüzündende çıkmamış olabilir.SerdarYılmaz yazdı:gencebayram yazdı:Hasan genç denen toy gibi kazık yutmuş gibi dursa ne kadar soğuk bir duruş olurdu değil mi
Derdimizde, davamizda hakliyiz, ama hakliyken bu tip yakisiksiz sözler etmenin davamiza bir yarari olacagina inanmiyorum. Hasan Genç´in tarzi begenilmiyor olabilir, ama bu denli bir tanimlama bana göre uygun degil. E herhaldeki bir insan sirf iyi bir teknik sahibi diye duayen baglamaci sifatina erisemez, bkz. Hasan Genç ve tarzi genç isimler, ama takdir edelim ki bu isimler Gencebay´a bizler gibi saygi duyan ve seven insanlar, bunlar da birer gönül dostlari. O halde bu insanlar hakkinda biraz daha düzgün konusalim derim ben.
abi haklısında orada ne gibi ifade kullanmam gerek diye düşündüm bişey bulamayınca yazmak zorunda kaldım çünkü başaka bir tarif bulamıyorum.

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir