TANIŞALIM ( Bir birimizi Tanıyalım )

Gönül Dostluğu ile alakalı tüm mevzûlar bu başlıktadır...

Re: TANIŞALIM ( Bir birimizi Tanıyalım )

İleti blue_sail 17 Nis 2008, 04:07

hepinizi ayrı ayrı kucak dolusu sevgiyle selamlıyorum
bizi burada buluşturan ortak noktamızın farkındayız değil mi arkadaşlar ve her birimiz biliriz ki Orhan GENCEBAY için yapmayacağımız şey yoktur
bu arada adım İsmail CABİR
27 yaşındayım
şiir yazmayı çok severim ve tabi ki cemal hocamdan ve orhan bey den ilhamımı almışım ki sırtım yere gelmez iyi biliyorum
ömrüm yettikçe üstadımızın en güzel şekliyle anlattığı aşkı,hasreti, paylaşmayı kısacası insanda var olan her duyguyu elimden geldiğince dizelere yansıtmaya çalışacağım
ne demiştik Orhan Gencebay bizim için neyi ifade ediyor?
size küçük bir anımı anlatmak istiyorum inşallah sizi sıkmam:
_ lise 1 deydim. güzeller güzeli bir kıza aşık oldum, kaldı ki zaten insan birini severse dünyada ondan güzeli olmadığını düşünür, bunu sizler de iyi bilirsiniz:)
derslerden iyi not almasını sağlamak, yakınlarında bulunup rahatsız edilmesini önlemek gibi fedakarlıklardan sonra bi şekilde beni anladı yani beni kabul etti. mutluluk yeterli bir kelime olur mu bilmem ama mutluluktan uçuyordum. neyse sadete geleyim :
bize misafir olduğu bir gün, odamda; Orhan Abimizin resimlerini ve çekmecedeki albümlerini görünce bana döndü ve dedi ki:
-sen, bu adamın hayranı mısın. Onu dinleyen biriyle benim işlim olmaz. Kim bu ya ? dinleyecek başka kimse yok muydu?
ve onunla son görüşmem o gün oldu
çok acı çektim ilk aşk ya ölüyordum kederimden
sınıfta yanına gittim :
-lütfen Orhan abi için söylediklerini geri al, dedim
-git başımdan kro, dedi
ve evet, sırf bu yüzden aşk da kalmadı meşk de
orhan abiyi dinlemekten vazgeçmemiz mümkün mü arkadaşlar
kimi zaman eleştiriyoruz ama o bizim herşeyimiz kimseye onu kınama hakkını veremeyiz
översek de severiz kınarsak da severiz
sevgiyle kalın............
Kullanıcı avatarı
blue_sail
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti aydın 17 Nis 2008, 10:37

blue_sail yazdı:hepinizi ayrı ayrı kucak dolusu sevgiyle selamlıyorum
bizi burada buluşturan ortak noktamızın farkındayız değil mi arkadaşlar ve her birimiz biliriz ki Orhan GENCEBAY için yapmayacağımız şey yoktur
bu arada adım İsmail CABİR
27 yaşındayım
şiir yazmayı çok severim ve tabi ki cemal hocamdan ve orhan bey den ilhamımı almışım ki sırtım yere gelmez iyi biliyorum
ömrüm yettikçe üstadımızın en güzel şekliyle anlattığı aşkı,hasreti, paylaşmayı kısacası insanda var olan her duyguyu elimden geldiğince dizelere yansıtmaya çalışacağım
ne demiştik Orhan Gencebay bizim için neyi ifade ediyor?
size küçük bir anımı anlatmak istiyorum inşallah sizi sıkmam:
_ lise 1 deydim. güzeller güzeli bir kıza aşık oldum, kaldı ki zaten insan birini severse dünyada ondan güzeli olmadığını düşünür, bunu sizler de iyi bilirsiniz:)
derslerden iyi not almasını sağlamak, yakınlarında bulunup rahatsız edilmesini önlemek gibi fedakarlıklardan sonra bi şekilde beni anladı yani beni kabul etti. mutluluk yeterli bir kelime olur mu bilmem ama mutluluktan uçuyordum. neyse sadete geleyim :
bize misafir olduğu bir gün, odamda; Orhan Abimizin resimlerini ve çekmecedeki albümlerini görünce bana döndü ve dedi ki:
-sen, bu adamın hayranı mısın. Onu dinleyen biriyle benim işlim olmaz. Kim bu ya ? dinleyecek başka kimse yok muydu?
ve onunla son görüşmem o gün oldu
çok acı çektim ilk aşk ya ölüyordum kederimden
sınıfta yanına gittim :
-lütfen Orhan abi için söylediklerini geri al, dedim
-git başımdan kro, dedi
ve evet, sırf bu yüzden aşk da kalmadı meşk de
orhan abiyi dinlemekten vazgeçmemiz mümkün mü arkadaşlar
kimi zaman eleştiriyoruz ama o bizim herşeyimiz kimseye onu kınama hakkını veremeyiz
översek de severiz kınarsak da severiz
sevgiyle kalın............

İsmail kardeş bu başından geçenlerin aynısını lise yıllarında bende yaşamıştım.GENCEBAY bizi ortak bir kaderde buluşturmuş seninle.sayende o günlere yaşadım bir an.Aramıza hoşgeldin kardeş.
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti asakallı 17 Nis 2008, 11:44

Aramıza hoş geldin ismail kardeş, hoş zaten ne zamandır aramızdaydın ama olsun tekrar hoş geldin
Bazen senin yazdığın gibi şeylerle karşılaştık bu örnekleri çoğaltabiliriz

benimde başımdan buna benzer bir olay geçmişti liseyi okumadım :( ama o yaşlardaydım Kız arkadaşımla konuşurken konu Orhan Gencebay'a geldi ve bana ne anlıyorsun bu Orhan Gencebay dan dedi, o anki sinirimi anlatamam :evil: ben hemen cevabı yapıştırdım Senin Anlamadığını diye :evil:
ve o anda herşey bitmişti zaten olmayacak bir işi zorlamaya gerek yoktu tabiri caizse si.... ettim
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 17 Nis 2008, 11:47

asakallı yazdı:Aramıza hoş geldin ismail kardeş, hoş zaten ne zamandır aramızdaydın ama olsun tekrar hoş geldin

benimde başımdan buna benzer bir olay geçmişti liseyi okumadım :( ama o yaşlardaydım Kız arkadaşımla konuşurken konu Orhan Gencebay'a geldi ve bana ne anlıyorsun bu Orhan Gencebay dan dedi, o anki sinirimi anlatamam :evil: ben hemen cevabı yapıştırdım Senin Anlamadığını diye :evil:
ve o anda herşey bitmişti zaten olmayacak bir işi zorlamaya gerek yoktu tabiri caizse si.... ettim

Aynı dertten muzdaribiz :) Çok çektim çok....
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asakallı 17 Nis 2008, 12:13

idam_mahkumu yazdı:
asakallı yazdı:Aramıza hoş geldin ismail kardeş, hoş zaten ne zamandır aramızdaydın ama olsun tekrar hoş geldin

Eğer aynı şey tekrar başıma gelse gerçi artık evliyim ama :) aynı şekilde davranırdım hiç farketmez
o şahıs olmadığı zamanda o vardı yaşamımın her anında o kim oluyorda o şekilde konuşuyor en yakınımlarından birinin hakkında :evil:
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 17 Nis 2008, 12:29

asakallı yazdı:
idam_mahkumu yazdı:

Eğer aynı şey tekrar başıma gelse gerçi artık evliyim ama :) aynı şekilde davranırdım hiç farketmez
o şahıs olmadığı zamanda o vardı yaşamımın her anında o kim oluyorda o şekilde konuşuyor en yakınımlarından birinin hakkında :evil:

Gayet tabii. Bir Gencebay var ki bizden öte de, bir tek diyemeyiz O'na Eyvallah ;)
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 17 Nis 2008, 19:48

Galiba hepimizin kaderi aynı.Ben de buna benzer bir olay yüzünden lisede kız arkadaşımdan ayrılmıştım.Ben hep diyorum;Orhan Gencebay sevmeyen insanla benim işim olmaz.Çünkü eğer bir gönül alışverişi gerçekleşecekse iki insan arasında,aynı lisandan anlamak ve konuşmak zorundayız.Hele hele dünyanın en kaliteli söz ve müziklerini yapan bir duayenin sanatını kıroluk müessesesiyle ilişkilendiren bir zihniyetle hiç işim olmaz.Çünkü bu zihniyet ne aşktan,ne sevgiden ne de duygudan anlar.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

FOTO

İleti __ERGENEKON__ 24 Nis 2008, 00:43

MERHABA
ÜYE İSMİMİN YANINA RESİM KOYMAK İSTİYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR.
YOKSA BUNUN İÇİNDE 49 MESAJ MI İSTİYORSUNUZ?
__ERGENEKON__
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti enging 05 May 2008, 12:50

merhaba sayın gönÜl dostaları ben ENGİN GÜNDÜZ BU SİTEYE YENİLERDE GİRDİM VE BURADA OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM GENCEBAY SEVDAM 7 YAŞINDA BABAMDAN BANA GEÇTİ İLK BATSIN BU DÜNYA VE VAZGEÇ GÖNLÜMLE DOĞDU BU SEVDA VE DERKEN YAŞ 24 HALA KATLANARAK DEVAM EDİYOR AFYONLUYUM LİSE MEZUNUYUM VE ŞU AN KÜÇÜK BİR MARKET İŞLETİYORUM GENCEBAYA MÜZİĞİNE VE HAYAT FELSEFESİNE GÖNÜL VEREN HERKESİ SEVGİYLE SELAMLARIM
bıktı artık gönlüm gamdan kederden
ayrılık isteme sakın ne olur benden
şu benim bahtımı bilemezsin ki
yerden yere vurdu beni ne gelir elden ...
Kullanıcı avatarı
enging
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti idam_mahkumu 05 May 2008, 14:32

enging yazdı:merhaba sayın gönÜl dostaları ben ENGİN GÜNDÜZ BU SİTEYE YENİLERDE GİRDİM VE BURADA OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM GENCEBAY SEVDAM 7 YAŞINDA BABAMDAN BANA GEÇTİ İLK BATSIN BU DÜNYA VE VAZGEÇ GÖNLÜMLE DOĞDU BU SEVDA VE DERKEN YAŞ 24 HALA KATLANARAK DEVAM EDİYOR AFYONLUYUM LİSE MEZUNUYUM VE ŞU AN KÜÇÜK BİR MARKET İŞLETİYORUM GENCEBAYA MÜZİĞİNE VE HAYAT FELSEFESİNE GÖNÜL VEREN HERKESİ SEVGİYLE SELAMLARIM

Aramıza hoş geldin, sefa getirdin gönül dostu :)

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

ÖncekiSonraki

Gönül Dostları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir