SerdarYılmaz yazdı::mrgreen: Alemsin asical, berhüdar ol. Ayrica bu oyunu bence sen de cok iyi oynuyorsun

asical yazdı:Ya Babalar şimdi böyle forumlar açıp beni komalara sokmak zorundamısınız ya?Ya şu albümün şurasında şöyle şu vardı,şu eserin şurasında tıskırık vardı,dört farklı versiyon ,film yorumları hariç haaaa....Ya valla ne oluyor demeden Serdar bi yandan Adnan abi öte yandan Ömer Faruk ortadan çatır çatır birde cevaplamıyor musunuz komplekse giriyorum düpedüz yaa.![]()
Nezihi Abiye hiiiiiç birşey demiyorum zaten.
Bide hayat kavgası abimiz var arada durup durup bende burdayım beni de unutmayın haaa diye burnunu uzatıyor
Oku Mustafa oku dön dön bi daha oku oldum.Ben bu oyunu oynayamıyom ağkideşşşşşş![]()

asical yazdı:Ya Babalar şimdi böyle forumlar açıp beni komalara sokmak zorundamısınız ya?Ya şu albümün şurasında şöyle şu vardı,şu eserin şurasında tıskırık vardı,dört farklı versiyon ,film yorumları hariç haaaa....Ya valla ne oluyor demeden Serdar bi yandan Adnan abi öte yandan Ömer Faruk ortadan çatır çatır birde cevaplamıyor musunuz komplekse giriyorum düpedüz yaa.![]()
Bide hayat kavgası abimiz var arada durup durup bende burdayım beni de unutmayın haaa diye burnunu uzatıyor
Oku Mustafa oku dön dön bi daha oku oldum.Ben bu oyunu oynayamıyom ağkideşşşşşş![]()

nezihi kadak yazdı:asical yazdı:Ya Babalar şimdi böyle forumlar açıp beni komalara sokmak zorundamısınız ya?Ya şu albümün şurasında şöyle şu vardı,şu eserin şurasında tıskırık vardı,dört farklı versiyon ,film yorumları hariç haaaa....Ya valla ne oluyor demeden Serdar bi yandan Adnan abi öte yandan Ömer Faruk ortadan çatır çatır birde cevaplamıyor musunuz komplekse giriyorum düpedüz yaa.![]()
sevgili mustafa seninde bizden aşağı kalır yanın yok.bir daha böyle konu açmam.mesela klasikler 1 de bana göre üstünde en fazla oynanan buna ilaveten sözlerinede ilave yapılan bir şarkıyı sormuyorum.neme lazım.gözlerinden öperim.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir