klasiklerde aynen okunan tek şarkı

Bilinen Bilinmeyen Eserleri ve Bunların Sözleri...

Re: klasiklerde aynen okunan tek şarkı

İleti idam_mahkumu 16 Nis 2008, 21:25

Evet Ayşen.. Eser aynen olduğunu gibi alınmış ve güçlendirilmiş. Nihavent Üvetur'da aynen öyle. Sadece alt yapının sesi biraz fazla açılmış. Kahrolayım'ıda unutmamak gerek...
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asical 17 Nis 2008, 00:44

Ya Babalar şimdi böyle forumlar açıp beni komalara sokmak zorundamısınız ya?Ya şu albümün şurasında şöyle şu vardı,şu eserin şurasında tıskırık vardı,dört farklı versiyon ,film yorumları hariç haaaa....Ya valla ne oluyor demeden Serdar bi yandan Adnan abi öte yandan Ömer Faruk ortadan çatır çatır birde cevaplamıyor musunuz komplekse giriyorum düpedüz yaa. :shock: :shock: Nezihi Abiye hiiiiiç birşey demiyorum zaten.
Bide hayat kavgası abimiz var arada durup durup bende burdayım beni de unutmayın haaa diye burnunu uzatıyor
Oku Mustafa oku dön dön bi daha oku oldum.Ben bu oyunu oynayamıyom ağkideşşşşşş :? :?
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti SerdarYılmaz 17 Nis 2008, 00:57

:mrgreen: Alemsin asical, berhüdar ol. Ayrica bu oyunu bence sen de cok iyi oynuyorsun ;)
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asical 17 Nis 2008, 08:05

SerdarYılmaz yazdı::mrgreen: Alemsin asical, berhüdar ol. Ayrica bu oyunu bence sen de cok iyi oynuyorsun ;)

Eyvallaaah kardeşim varol, bahtiyarol.:D :D
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti asakallı 17 Nis 2008, 09:01

asical yazdı:Ya Babalar şimdi böyle forumlar açıp beni komalara sokmak zorundamısınız ya?Ya şu albümün şurasında şöyle şu vardı,şu eserin şurasında tıskırık vardı,dört farklı versiyon ,film yorumları hariç haaaa....Ya valla ne oluyor demeden Serdar bi yandan Adnan abi öte yandan Ömer Faruk ortadan çatır çatır birde cevaplamıyor musunuz komplekse giriyorum düpedüz yaa. :shock: :shock: Nezihi Abiye hiiiiiç birşey demiyorum zaten.
Bide hayat kavgası abimiz var arada durup durup bende burdayım beni de unutmayın haaa diye burnunu uzatıyor
Oku Mustafa oku dön dön bi daha oku oldum.Ben bu oyunu oynayamıyom ağkideşşşşşş :? :?

:D :D :D
Mustafa sanki sen bizlerden aşağı kalır bir yanın var yani böyle diyorsun belkide bizlerden fazla dikkatlisin ;)
Serdar kardeşimin dediği gibi sen de çok güzel oynuyorsun bu oyunu ;)
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti nezihi kadak 17 Nis 2008, 09:59

asical yazdı:Ya Babalar şimdi böyle forumlar açıp beni komalara sokmak zorundamısınız ya?Ya şu albümün şurasında şöyle şu vardı,şu eserin şurasında tıskırık vardı,dört farklı versiyon ,film yorumları hariç haaaa....Ya valla ne oluyor demeden Serdar bi yandan Adnan abi öte yandan Ömer Faruk ortadan çatır çatır birde cevaplamıyor musunuz komplekse giriyorum düpedüz yaa. :shock: :shock: Nezihi Abiye hiiiiiç birşey demiyorum zaten.

sevgili mustafa seninde bizden aşağı kalır yanın yok.bir daha böyle konu açmam.mesela klasikler 1 de bana göre üstünde en fazla oynanan buna ilaveten sözlerinede ilave yapılan bir şarkıyı sormuyorum.neme lazım.gözlerinden öperim.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 17 Nis 2008, 10:53

nezihi kadak yazdı:

sevgili mustafa seninde bizden aşağı kalır yanın yok.bir daha böyle konu açmam.mesela klasikler 1 de bana göre üstünde en fazla oynanan buna ilaveten sözlerinede ilave yapılan bir şarkıyı sormuyorum.neme lazım.gözlerinden öperim.

Yorgun Gözlerim :D :D
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti hayat kavgası 17 Nis 2008, 17:53

Berhudar ol arkadaşım.Yüzümde hafif tebessüm bu satırları yazıyorum.Bu hayat da en zevk aldığım şeylerden birisi yeni bir şeyler öğrenmek.Hele konu Gencebay olunca.Bu sitede hepimiz yeni bir şeyler öğreniyoruz.Gencebayla ilgili bilgi oyunu oynamak hepimizin hoşuna gidiyordur.O yüzden bu siteyi seviyorum,bu sitede ki kaliteli Gencebay arkadaşlarımı da seviyorum.DAHA NE OLSUN.
Duygulandım şimdi. :)
Hepiniz berhudar olun
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti doğanbirpişman 18 Nis 2008, 20:39

Allah Muhabbetinizi arttırsın:)
Hep Gencebay ... Daima Gencebay..
Kullanıcı avatarı
doğanbirpişman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti asical 18 Nis 2008, 23:05

Sevgili Arkadaşlarım ve abilerim hepinize saygılarımı sunuyorum.Nezihi Abi ellerinden öpüyorum ayriyeten.Bir noktayı belirteyim.Ben bugüne kadar gerçekten çok fazla derinlemesine dinlememişim Babayı.Sizin üzerinde kafa yorduğunuz bazı mevzular hakikaten bende ''ya ben bunu niye düşünmedim'' diye kendimi sorgulamama neden oluyor.Bu siteye adım attığım günden beri Gencebay'ı algılama biçimim değişti.Sizlerin bakış açılarınıda yakalamaya çalışıyorum.Birde tek bir bütün halinde tüm eserlerini aynı kıymette değerlendirmeye başladım.Bazı eserler sözü itibari ile, bazı eserlerde melodi yoğunluğu ile ön plana çıkıyordu bende.Ama bu olguyu artık aşmaya başladım.Elimin altında ençok bulunmasını arzuladığım albüm Ya evde Yoksan albümüydü mesela o albümü bile bu sitede sizler sayesinde yeniden keşfettim adeta.

Yani bu site benim Gencebay konusundaki fikirlerimi yeniden gözden geçirmeme vesile oldu derken şaka yapmıyorum.Sevgimiz ve saygımız günden güne artıyor,bilgimiz ise herşeye rağmen pekçoğunuzun yarısına bile gelemeyecek.Çünkü ben Gencebay'ın hep popülist yönlerine odaklanmışım yıllarca.Felsefesine,mesajlarına edebi yönlerine ise daha bir yıldır belki.

Belkide benim sitede bulunma amacım budur.Yani bu yönler.Somut örnekler yerine Gencebay Müziğinin Bizde uyandıdığı soyut hisler yada manevi özellikler ne dersek işte ona.

Sizi sıkmayayım fazla.Hepinizi büyük ilgiyle ve saygıyla izliyorum.Bazen alakasız bir geyik muhabbeti imiş gibi başlayan muhabbetler müthiş finallere ulaşıyor.Buda Bilgili birikimli ve doğru insanların arasında bulunduğumun en büyük kanıtıdır.Bizi bu sitede buluşturan kişiye,sitemizi kuran kişiye sevgilerimle.NE GÜZEL İSTİARE YAPTIM KAPALI KAPALI FİNALDE AMA DİMİİİ? :D :D :D
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

ÖncekiSonraki

Eserleri ve Şarkı Sözleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir