Haftalık Buluşma Günü "Cumartesi" olarak değişmiştir...

Radikal Gencebaycılar ile Sohbet...

Haftalık Buluşma Günü "Cumartesi" olarak değişmiştir...

İleti yaşamak_bu_değil 10 Mar 2008, 19:52

Bundan böyle sohbetler CUMARTESİ günü saat 20:00'de yapılacaktır...

Popstar'da Gencebay'ı görmek isteyen arkadaşlarımız var, saygımız sonsuz. Gencebay'ı görebilmek için popstar'a bakmak zahmetinde katlanan arkadaşlarımız var bu yüzden sohbeti Cumartesine almak en doğrusu.Popstar'a her zaman karşıyız, destek vermiyoruz. Popstarda oturan Gencebay'ı kınıyoruz ve eleştiriyoruz. O'nu görebilmek iç güdüsü ile popstar'a bir göz gezdirmek popstar'ı desteklediğimiz anlamına gelmez.

-İdam_Mahkumu-
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

Re: Haftalık Buluşma Günü "Cumartesi" olarak değişmiştir...

İleti Murat Yaşar 10 Mar 2008, 23:30

Göstermiş olduğunuz anlayıştan dolayı teşekkür ederim....Popstara hayır dememize rağmen gencebaya evet diyorum...Bir bitsede kurtulsak şu proğramdan....Gencebayı elbetteki görmeyi çok arzuluyoruz ama içeriği ve kalitesi farklı platformlarda...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti oznur65 21 Nis 2008, 15:32

Murat Yaşar yazdı:Göstermiş olduğunuz anlayıştan dolayı teşekkür ederim....Popstara hayır dememize rağmen gencebaya evet diyorum...Bir bitsede kurtulsak şu proğramdan....Gencebayı elbetteki görmeyi çok arzuluyoruz ama içeriği ve kalitesi farklı platformlarda...

murat yaşar kesinlikle katılıyorum 27 04 2008 tarhihte popstar bitiyor kurtuluyoruz derin bir oh çekeceğiz
Kullanıcı avatarı
oznur65
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti aydın 21 Nis 2008, 16:11

oznur65 yazdı:
Murat Yaşar yazdı:Göstermiş olduğunuz anlayıştan dolayı teşekkür ederim....Popstara hayır dememize rağmen gencebaya evet diyorum...Bir bitsede kurtulsak şu proğramdan....Gencebayı elbetteki görmeyi çok arzuluyoruz ama içeriği ve kalitesi farklı platformlarda...

murat yaşar kesinlikle katılıyorum 27 04 2008 tarhihte popstar bitiyor kurtuluyoruz derin bir oh çekeceğiz

Bitiyor şimdilik ama bu sene içinde postar alaturkanın bir bölümü daha var bildiğim kadarıyla
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti Murat Yaşar 21 Nis 2008, 18:38

Deme aydın...Bu bittikten sonra yenisi mi geliyor...??
Yav bu adamlar hiçbir işi tadında bırakmaz mı...??
Gencebaya olan düşkünlüümüzden dolayı çok sabrettik ama bir yenisini artık kaldıramam...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti aydın 22 Nis 2008, 14:05

Murat Yaşar yazdı:Deme aydın...Bu bittikten sonra yenisi mi geliyor...??
Yav bu adamlar hiçbir işi tadında bırakmaz mı...??
Gencebaya olan düşkünlüümüzden dolayı çok sabrettik ama bir yenisini artık kaldıramam...

Murat abi umarım yanılıyorumdur ama eşim duymuş tv de.Dayanmaya mecalimiz kalmadı inşallah 27 nisan sondur diyorum
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti akin912 12 Eyl 2008, 15:37

arkadaslar ben sizi anlamiom niye karsisiniz orhan babanin o programa cikmazsini oraya cikmazsa baska bi yerde göremezsini onu ne güzel genclere müzik dersi veriomus gibi oluyor zaten hem
akin912

Gencebay Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir