İç Benim İçin(ercan)

Bilinen Bilinmeyen Eserleri ve Bunların Sözleri...

İç Benim İçin(ercan)

İleti GözümSende 19 Mar 2008, 19:41

iç benim için parçasının alman basımı elinde olan arkadaşların dikkatinden kaçmamıştır muhakkak.Baba 2.04. saniye de sana nasıl kıydım s :!: nasıl aldattım diyor. :D Aşırı bariz bir şekilde kulağa çarpıyor kulaklıkla dinlenince.Aynı Hatasız Kul Olmaz İstanbul Hatırası'ndaki gibi;s :!: can demek sen demek...

böyle sizin de dikkatinizi çeken ilginçlikler varsa paylaşırsanız sevinirim.Ben bunları hata olarak görmekten ziyade hoşuma giderek takip ediyorum...
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

Re: İç Benim İçin(ercan)

İleti ibrahim demir 21 Nis 2008, 19:51

avrupada çıkan karaçalı şarkısı başında biraz değişiklik var
ibrahim demir
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti kaptan2346 27 Nis 2008, 17:05

Almanyada çıkan iç benim için sarkısı var ama hiç dikkatimi çekmemişti hemen bakmak lazım dikkatimi çakanse hep böyle kal isimli şarkının sözlerinde türkiyedeki albümden farklı olarak nakarat bölümünde vokallerle yer değiştirmiş olması ve şarkının daha uzun olması
kaptan2346
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti GözümSende 29 Nis 2008, 10:34

kaptan2346 yazdı:Almanyada çıkan iç benim için sarkısı var ama hiç dikkatimi çekmemişti hemen bakmak lazım dikkatimi çakanse hep böyle kal isimli şarkının sözlerinde türkiyedeki albümden farklı olarak nakarat bölümünde vokallerle yer değiştirmiş olması ve şarkının daha uzun olması

keza nazar değmezinde sözlerinde ufak nüanslar var
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti kaptan2346 01 May 2008, 17:41

Mesela ya evde yoksan albümündeki iç benim için de bir gece veda et tatlı uykuna girdiğin günahın of sarhoşken kına derken seni arıyorum albümünde aradaki of yok ben bağlamanın tonu olarakta Türkiyede çıkan yani ya evde yoksan albümünü seviyorum ama hep böyle kal isimli parça avrupada çıkan seni arıyorum albümünde daha güzel
kaptan2346
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti enzu26 08 May 2008, 11:54

Valla arkadaşlar hiç dikkat etmemiştim iç benim için şarkısının bu yönüne. Bende Felekten beter vurdu şarkısında avrupa ve yerli basımı arasında şöyle bir fark farkettim; giriş intoraları birbirlerinden farklı ve sanırım yani bence melodi daha değişik.
Eğer savunacak sözün kalmazsa
Başka çaren başka çözüm kalmazsa
Sokağa çıkacak yüzün kalmazsa
Artık kötü gözle bakarlarsa DÖN....
Kullanıcı avatarı
enzu26
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti vedat 09 Haz 2008, 08:57

valla kardeşim hiç dikkat etmemiştim ama ogrendigim iyi oldu onun ilgili herşeyi ogrenmek isiterim bu paylasımı yaptıgın içinn sana co ksonusz teşekkürlerimi sunarım
vedat
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti muratali 28 Haz 2008, 14:34

Bu farklılıkların nedenini bilen varmı bilmeyenler için açıklayayım.Bunun nedeni bir parça stüdyoya girdiği zaman içe sinip oldu denene kadar birkaç kez baştan sona okunuyor.içinden en iyisi çıkartılıp albüme konuyor sonra bu stüdyoda diğer versiyon kayıtlar stüdyo çalışanlarından kötü niyetli kişiler tarafından çok ucuza satılıyor.Almanya basımlı albümlerin yüzde 90 ında telif hakkı olmadığı içinde güle oynaya piyasada yer buluyor.
muratali
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti GözümSende 30 Haz 2008, 12:04

doğrudur orhan gencebay da bu durumdan şikayet etmişti bir röpörtajda
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti samsunlu murat 05 Tem 2008, 17:33