one gun yazdı:Gencebay'ın felsefesinden bu kadar uzak bu kadar uyduruk klipler nasıl çekildi...Buna gencebay nasıl onay verdi anlamıyorum anlayamıyorum...Bu kadar güzel filmleri olan birinin oyunculuk anlamındada kurgu anlamındada bu klipleri nasıl çekti...Akşam güneşi klibi,Batsın bu dünya klibi,cevap ver klibi...ya aklıma geldikçe...

one gun yazdı:Gencebay'ın felsefesinden bu kadar uzak bu kadar uyduruk klipler nasıl çekildi...Buna gencebay nasıl onay verdi anlamıyorum anlayamıyorum...Bu kadar güzel filmleri olan birinin oyunculuk anlamındada kurgu anlamındada bu klipleri nasıl çekti...Akşam güneşi klibi,Batsın bu dünya klibi,cevap ver klibi...ya aklıma geldikçe...

asakallı yazdı:one gun yazdı:Gencebay'ın felsefesinden bu kadar uzak bu kadar uyduruk klipler nasıl çekildi...Buna gencebay nasıl onay verdi anlamıyorum anlayamıyorum...Bu kadar güzel filmleri olan birinin oyunculuk anlamındada kurgu anlamındada bu klipleri nasıl çekti...Akşam güneşi klibi,Batsın bu dünya klibi,cevap ver klibi...ya aklıma geldikçe...
Kilple yönlendirmeyle çekiliyor gibi geliyor bana yani kendisi şöyle bir klip çekeyim diye düşünmemiştir bence
Yargısız İnfaz albümünden bir klip daha bekliyorduk çok konuşuldu ama hala daha çekilmedi heralde bundan sonrada olmaz
yanlız bu 'Akşam Güneşi' klibi varmı ya ben ilk kez duyuyorum hiç denk gelipte izlemedim
demekki çok gerilerden geliyorum ben

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 2 misafir