Paylaşım forumlarındaki gibi, yeni gelen üyelere konu açma sınırı getirilmeli sanırım veya buna benzer aynı mantıkla çalışan türde bir uygulama olmalı. Aksi takdirde, konu açtıktan sonra, gerçekten insanı rahatsız edici bir şekilde tavır sergileyen, saygıdan sevgiden yoksun, bilgiye dayalı olmayan, sadece yıllardır abilerinden (ve bunun gibi) klasik empoze fikirlerle, dayanaksız, desteksiz, herhangi bir çalışma veya deneyim ürünü olmayan düşünceler gösteren kişiler göz önüne çıkıyor. Yanlış algılamadıysam, hepimizin saygı gösterdiği bir üretim, gelişim ve araştırma ruhu var bu sitede değil mi ?
Peki o zaman, hiç bir şey üretmeden, sadece rahatsız edici tavırlarla sözde FARKLI YAKLAŞIM, ama özde gerçekten anlamsız ifadeler sarfeden üyeler/üye katılımları, bir yere kadar dinlenmeli, ve bu katılımlara bir yere kadar izin verilmeli. Bir süre için geçerli olmalıdır. Bu olayın devamı, kendi adıma konuşuyorum, beni üzer. Bu sıcak ortamdan, yanlış kişi/kişilere karşı duyduğum rahatsızlık nedeniyle uzak kalmak, benim için gerçekten rahatsız edici bir durum olur.
Saygılarımla.....The Sultan