uğur07 yazdı:güzel bır hedıye olmus yapan ustanın elıne saglık bu hedıyeyeı orhan gencebaydan baska bırıde haketmıyor zaten..
Hediye değil
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde... Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!
Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.
Bana herhangi bir konuda e-mail göndermek isterseniz, orhanabi.net@gmail.com adresini kullanabilirsiniz. E-maillerinizi bekliyorum.
Sevdiğim, anıların kalbimde artık hoş bir sedâ; İçimde kaldı, sana diyemediğim o elveda Kim bilir gelirmiyim gelmez miyim, Gelemem sevdiğim, Vatan Sana Canım Feda.
Bir oğlun olursa, adı "Ömer" olsun... Ömer olmasa da "Orhan" olsun... Tükenipte düşersem karatoprağa Gelemem sevdiğim, Vatan sağolsun...
Ömer Faruk EROL // İdam Mahkumu - 09 mayıs Cuma , 2008
15nci Piyade Er Eğitim Tugayı, Piyade Çavuş Eğitim Tabur Komutanlığı, 2nci Bölük 1nci Takım, 4ncü Manga - Ömer Faruk EROL
Samsun Esentepe Kışlası - Ziyaret etmek isteyenleri beklerim... 2 Bölük - Ömer Faruk EROL