nezihi kadak yazdı:ben en azından kendi adıma bu kitabı alacağım.temennim üye arkadaşların istekleri doğrultusunda ömer kardeşimize katkı amacıyla bu kitabı almaları.bizden birşey esirgemeyen,paylaşımları ile gönlümüzü fetheden bu kardeşimize bu desteği verelim.bu nasıl elimize ulaşacak,ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda ortak bir yol bulunur.saygılarımla

asical yazdı:nezihi kadak yazdı:ben en azından kendi adıma bu kitabı alacağım.temennim üye arkadaşların istekleri doğrultusunda ömer kardeşimize katkı amacıyla bu kitabı almaları.bizden birşey esirgemeyen,paylaşımları ile gönlümüzü fetheden bu kardeşimize bu desteği verelim.bu nasıl elimize ulaşacak,ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda ortak bir yol bulunur.saygılarımla
İyide Nezihi Abi Ömer Faruk yazın demiş haber verdiği forumda.Ben o askerde olduğu sürece o kitabın yayınlanmasını istemiyorum.Bence bizzat kendisi başında olmalı projesinin emanet ettiği arkadaşlarımız da eminim hakkını vereceklerdir.Lakin ne bileyim sanki kendi evladını emanet edip gitmek gibi bir olgu bu.Haaa derse ki ''Arkadaşlar kitap tamam bir tek baskı kaldı'' bir ihtimal yazın çıksın derim.Biz elbette Ömer Faruk Kardeşimizin alınterinin her damlasına hakettiği bedeli veririz.Olmadı bir kişi seçer göndeririz o gidip alır hepimiz adına kargoya verir.Yazın eli boş bir sürü arkadaşımız olur.Neyse bu kadarla keseyim bir muhasebe yapalım.Saygılar.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir