ömer faruk,un kitabı

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

ömer faruk,un kitabı

İleti nezihi kadak 06 May 2008, 19:04

ben en azından kendi adıma bu kitabı alacağım.temennim üye arkadaşların istekleri doğrultusunda ömer kardeşimize katkı amacıyla bu kitabı almaları.bizden birşey esirgemeyen,paylaşımları ile gönlümüzü fetheden bu kardeşimize bu desteği verelim.bu nasıl elimize ulaşacak,ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda ortak bir yol bulunur.saygılarımla
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

Re: ömer faruk,un kitabı

İleti aydın 06 May 2008, 19:17

Ömer Faruk gibi engin bir deryanın fikirlerini, araştırmalarını,gözlemlerini okumak için kitabın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti yaşamak_bu_değil 06 May 2008, 19:30

daha kitap çıktığı gün alacağım Allah'ın izniyle :)
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asical 06 May 2008, 20:51

nezihi kadak yazdı:ben en azından kendi adıma bu kitabı alacağım.temennim üye arkadaşların istekleri doğrultusunda ömer kardeşimize katkı amacıyla bu kitabı almaları.bizden birşey esirgemeyen,paylaşımları ile gönlümüzü fetheden bu kardeşimize bu desteği verelim.bu nasıl elimize ulaşacak,ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda ortak bir yol bulunur.saygılarımla

İyide Nezihi Abi Ömer Faruk yazın demiş haber verdiği forumda.Ben o askerde olduğu sürece o kitabın yayınlanmasını istemiyorum.Bence bizzat kendisi başında olmalı projesinin emanet ettiği arkadaşlarımız da eminim hakkını vereceklerdir.Lakin ne bileyim sanki kendi evladını emanet edip gitmek gibi bir olgu bu.Haaa derse ki ''Arkadaşlar kitap tamam bir tek baskı kaldı'' bir ihtimal yazın çıksın derim.Biz elbette Ömer Faruk Kardeşimizin alınterinin her damlasına hakettiği bedeli veririz.Olmadı bir kişi seçer göndeririz o gidip alır hepimiz adına kargoya verir.Yazın eli boş bir sürü arkadaşımız olur.Neyse bu kadarla keseyim bir muhasebe yapalım.Saygılar. :)
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti idam_mahkumu 06 May 2008, 21:05

asical yazdı:
nezihi kadak yazdı:ben en azından kendi adıma bu kitabı alacağım.temennim üye arkadaşların istekleri doğrultusunda ömer kardeşimize katkı amacıyla bu kitabı almaları.bizden birşey esirgemeyen,paylaşımları ile gönlümüzü fetheden bu kardeşimize bu desteği verelim.bu nasıl elimize ulaşacak,ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda ortak bir yol bulunur.saygılarımla

İyide Nezihi Abi Ömer Faruk yazın demiş haber verdiği forumda.Ben o askerde olduğu sürece o kitabın yayınlanmasını istemiyorum.Bence bizzat kendisi başında olmalı projesinin emanet ettiği arkadaşlarımız da eminim hakkını vereceklerdir.Lakin ne bileyim sanki kendi evladını emanet edip gitmek gibi bir olgu bu.Haaa derse ki ''Arkadaşlar kitap tamam bir tek baskı kaldı'' bir ihtimal yazın çıksın derim.Biz elbette Ömer Faruk Kardeşimizin alınterinin her damlasına hakettiği bedeli veririz.Olmadı bir kişi seçer göndeririz o gidip alır hepimiz adına kargoya verir.Yazın eli boş bir sürü arkadaşımız olur.Neyse bu kadarla keseyim bir muhasebe yapalım.Saygılar. :)

Haklısın Mustafa abi tabii, lâkin 15 ay az bir süre değil. 15'a kadar çok şey değişir. Ben elbette ki projenin başında olmak isterdim. Ama olmıyorum malesef. Ben yetişemeyeceğim yani kitaba. Benim hemen ardımdan kitap piyasaya sürülecek. Görüşlerim devam ediyor ama, sanırım Hayat Yayınevi ile çıkarırız. http://www.hayatyayinlari.com/tr/ Kitabın basımı, dağıtımı vs herşeyi kendilerine ait. Bakalım neler olacak.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

Re: ömer farukun kitabı

İleti asical 06 May 2008, 21:42

Baskıdan çıkan ilk kitabı en azından mürekkebi kurumadan sana göndersinler askere canım benim :) .(Kitap çıktığında nerede olursun bilemeyeceğim için :) )Bizde ne zaman imzalatırız Allah kerim.15 ay evet insanda bir belirsizlik hissi uyandırıyor.Askerde yazıcı çavuş olunuyormuymuş bir sor.Elinin altında internet olursa belkide bağlantımız hiç kopmaz.Yani tüm hepimizi kastediyorum.ÜÜFFF bee canım sıkılıyor 15 ay uzun yaaav.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti AŞK_MEZARI 07 May 2008, 00:23

BU SADECE ÖMER ABİ İLE İLGİLİ DEİL.BABAMIZLA İLGİLİ OLAN HER KİTABI ALMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti AŞK_MEZARI 07 May 2008, 00:24

BABA'NIN KİYLE AYNI GÜN ÇIKAR REKABET OLUR ARANIZDA :D :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

Konu Dışı