Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Mesaj Yazmayan Üyelerimize..

İleti YILGOR 09 May 2008, 22:28

Arkadaşlar bu karar biraz ters olabilir. Ama uygulamaya girmesi gerekiyor ki bugünden itibaren bu kararımı(zı) sizlerde uygun görürseniz faaliyete sokmak istiyorum.. Bugünden itibaren bazı değişiklikler olacak. Genel anlamda herşey aynı düzende gidecek. Ama özellikle üyeler konusunda çok seçici olacağımızı belirtmek isterim. Yetkili arkadaşla görüştükten sonra gerekli silme yada yasaklama işlemlerine başlanacaktır. Umarım saygı ile karşılanırız. Burası Emeğin eseridir. Emek beslenmesi için saygıya ihtiyaç duyar ilgiye ihtiyaç duyar. Hiç mesaj yazmayan sizce hangi konuma giriyor ? Saygılarımla
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti karayağız 04 Haz 2008, 02:18

benim bu siteye üye olmam çok kısa zaman önce idi ancak bu konudaki düşüncelerimi dile getirmek istedim.bence bu uygulama insanları boş beleş mesajlar yollamaya itecektir.veya tam tersi siteden uzaklaşmalarına sebep olacaktır.sizin amacınız sadece gencebaycılığı bilen üyelerle bilgi alışverişişi yapmak olmamalıdır.bununla beraber gencebay felsefesini bilen ve tanıyanlara daha iyi tanıtıp sevdirmek olmalıdır.
karayağız
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti YILGOR 04 Haz 2008, 10:37

forumda Boş gezen zaten faydalanamaz.. Mesaj yazma zorunluluğu var. Mesaj yazmayanında merakı yoktur. O zaman durmasınında anlamı yoktur.
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti karayağız 07 Haz 2008, 15:18

peki gardaş saygı duyarız.
karayağız
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti vedat 08 Haz 2008, 17:50

yanlız bişey anlamadım dostlarım mesaj yazarız tabikdie burda zaten yeterince bilgi paylasılmıs gibime geliyor biz daha ne paylasalım
vedat
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti enging 20 Ağu 2008, 11:58

YILGOR yazdı:forumda Boş gezen zaten faydalanamaz.. Mesaj yazma zorunluluğu var. Mesaj yazmayanında merakı yoktur. O zaman durmasınında anlamı yoktur.

çok haklısın gönül dostum ama birşeyler yazmak isteriz hepimiz makaleler yeni konular açmak isteriz ama bir çok konu işlendi ve ayrıca orhan abi popstar da olmaktan başka yeni ne yapıyor ki bundan önceki konuları da zaten işledik ama sen yine de haklısın emek vermeden sömürüye hayır ..
bıktı artık gönlüm gamdan kederden
ayrılık isteme sakın ne olur benden
şu benim bahtımı bilemezsin ki
yerden yere vurdu beni ne gelir elden ...
Kullanıcı avatarı
enging
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti hasan_dr 22 Ağu 2008, 22:56

hocam sen beni direk sil her ne kadar orhan gencebay hayranıysamda dayatmayla bısıler ıstemek cok yanlıs ve anlamsız dar görüşlülüktür zira ha dedınmıde cevap yazılmazki burada saatlerce vakıtmı gecırecegiz ki dediğim gibi yanlış once siteyi ve çireğini bi görmek bilmek gerekir ki belkide beğenmeyeceğiz belkide yokmus bısı dıyecegız duzınlerce sıte varken bu ve vb yanlış yapıyorsun ve artık herşeye ulaşmak o kadar kolayken uye sayının fazla olması senın lehıne olur bunu unutma amac orhan babyı tanıtmak sevdırmekse bu sekılde olmaz onun yuregı butun sevenlerıne acık ama sıtesı kapalı ılgınc degılmı siteni güle güle yönet ((((((((tabii emeği gecen herkesin emeğine yüreğine sağlık )))))))))) ben zorla msj yazamayacak kadar bılınclı ayrıcada orhan gencebay sevgısını zorakı mesaj yazarak gostermek zorunda olmadıgım kanısındayım iiiiii çlşmlr
hasan_dr

İleti enging 23 Ağu 2008, 13:29

hasan_dr yazdı:hocam sen beni direk sil her ne kadar orhan gencebay hayranıysamda dayatmayla bısıler ıstemek cok yanlıs ve anlamsız dar görüşlülüktür zira ha dedınmıde cevap yazılmazki burada saatlerce vakıtmı gecırecegiz ki dediğim gibi yanlış once siteyi ve çireğini bi görmek bilmek gerekir ki belkide beğenmeyeceğiz belkide yokmus bısı dıyecegız duzınlerce sıte varken bu ve vb yanlış yapıyorsun ve artık herşeye ulaşmak o kadar kolayken uye sayının fazla olması senın lehıne olur bunu unutma amac orhan babyı tanıtmak sevdırmekse bu sekılde olmaz onun yuregı butun sevenlerıne acık ama sıtesı kapalı ılgınc degılmı siteni güle güle yönet ((((((((tabii emeği gecen herkesin emeğine yüreğine sağlık )))))))))) ben zorla msj yazamayacak kadar bılınclı ayrıcada orhan gencebay sevgısını zorakı mesaj yazarak gostermek zorunda olmadıgım kanısındayım iiiiii çlşmlr

güzel kardeşim zaten kimse kimseyi buraya zorla üye yapmıyor ki ve de yılgör arkadaşım açıkladı herşeyi içi boş 70 000 üye olacağına paylaşım ve katılımda bulunaN 400 üye olsun yeter dedi.. ve ayrıca sitenin ana sayfasın da da yazıyor "RADİKAL VE ÖZGÜN GENCEBAYCILIK " DİYE .. UMARIM DİKKAT ETMİŞSİNDİR.. ve de nerede görülmüş vermeden almak ..saygılar gönül dostum
bıktı artık gönlüm gamdan kederden
ayrılık isteme sakın ne olur benden
şu benim bahtımı bilemezsin ki
yerden yere vurdu beni ne gelir elden ...
Kullanıcı avatarı
enging
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti barisaslan 23 Ağu 2008, 20:55

hasan_dr yazdı:hocam sen beni direk sil her ne kadar orhan gencebay hayranıysamda dayatmayla bısıler ıstemek cok yanlıs ve anlamsız dar görüşlülüktür zira ha dedınmıde cevap yazılmazki burada saatlerce vakıtmı gecırecegiz ki dediğim gibi yanlış once siteyi ve çireğini bi görmek bilmek gerekir ki belkide beğenmeyeceğiz belkide yokmus bısı dıyecegız duzınlerce sıte varken bu ve vb yanlış yapıyorsun ve artık herşeye ulaşmak o kadar kolayken uye sayının fazla olması senın lehıne olur bunu unutma amac orhan babyı tanıtmak sevdırmekse bu sekılde olmaz onun yuregı butun sevenlerıne acık ama sıtesı kapalı ılgınc degılmı siteni güle güle yönet ((((((((tabii emeği gecen herkesin emeğine yüreğine sağlık )))))))))) ben zorla msj yazamayacak kadar bılınclı ayrıcada orhan gencebay sevgısını zorakı mesaj yazarak gostermek zorunda olmadıgım kanısındayım iiiiii çlşmlr

Arkadaşım bende baştan senin gibi düşünüyordum..Neden diye...Ama biraz düşün ne verdinki ne istiyosun diye.Kanatimce bişeyler yapmaya çalışıyorum zamanım oldukça.Bence sende hak vereceksin biraz daha derin düşünürsen..Karar senin
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti Razor 25 Ağu 2008, 13:23

Burda saatlerce vakit geçirmezsen ne o indirip SAATLERCE izleyeceğin filmlerden birşey anlarsın, ne de dinleyeceğin müziklerden. Sonra adamın biri gibi "Gencebay fantezi müzik yapıyor" dersin.
Sitede birşey yokmuş diye düşünmeye meyilliysen zaten sömürücüsün birşeyler alıp kaçmaya gelmişsin, siteyi beğenme ölçütün fikir değil de dosya paylaşımıysa zaten bizden değilsin.
Ticari bir amacımız olmadığı için ve seviyeli bir ortam oluşturmaya çalıştığımız için üye sayısının hiçbir önemi yok, önemli olan içeriği kaliteli tutabilmek yani senin gibileri bu siteden uzak tutmak!!!
Gencebay'ın gönlü herkese açık bizim de öyle. Gencebay'ı öğrenmek isteyenler netteki diğer Gencebay sitelerinden veya bizim http://www.orhanabi.net/orhan_gencebay/index.html sayfamızdan öğrenebilir. Gencebay'a arabeskçi diyen birine de gönlümüz açık makalelerimiz açık ama bu sitenin kalitesini korumak adına sitemizin forum bölümü kapalı. Burada amacımız Radikal Gencebaycıları biraraya getirmek.
Son zamanlarda yeni bir grup türedi. Gencebay'ı çok iyi tandığını yıllardır dinlediğini söylüyorlar. Bu konuda çok bilgili çok kültürlü olduklarını söylüyorlar, ama siteye Gencebay ile ilgili 20 mesaj yazmaktan acizler. Hatta arabeskçi olduğu için siteye alınmayan birisi kendisine Gencebay'ın arabeskçi olmadığını anlatan makaleler gönderdiğimizde, sizden mi öğrenicem ben 30 yıldır dinliyorum diyebiliyor.

Sana düzinelerce sülük sitelerinle mutluluklar.
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

ÖncekiSonraki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir