Askere Gidiyorum...

Sitemiz İle İlgili Duyuru ve Haberler...

Re: Askere Gidiyorum...

İleti mecnun_murat 09 Haz 2008, 11:21

a.s ömer kardeş.böyle fırsat buldukça gelmen çok güzel.bak 20 gün geçmiş bile.çoğu gitti , azı kaldı , haa gayret.:)
Kullanıcı avatarı
mecnun_murat
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti YILGOR 19 Haz 2008, 21:47

Orhan Gencebay Şu an itibariyle samsunda ( 19.06.2008 saat: 22:45 ) Ömer ve Gencebay'ın soförü ile bir görüşme olmuş. Yarın Gencebay'ın yanına gidiyor Ömer.. Bilginize :) Ömerinde çok çok selamı var biraz önce görüştüm.

Saygılar..
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti yaşamak_bu_değil 19 Haz 2008, 22:03

YILGOR yazdı:Orhan Gencebay Şu an itibariyle samsunda ( 19.06.2008 saat: 22:45 ) Ömer ve Gencebay'ın soförü ile bir görüşme olmuş. Yarın Gencebay'ın yanına gidiyor Ömer.. Bilginize :) Ömerinde çok çok selamı var biraz önce görüştüm.

Saygılar..

Hayırlı uğurlu olsun. müthiş bir haber :)
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti aydın 20 Haz 2008, 10:06

Ömerin askerlik yaptığı dönemde Orhan babanın Samsunda olması büyük şans.Ömerden haberleri bekleyelim bakalım.
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti YILGOR 20 Haz 2008, 11:33

Bugün akşam arayacak..iletirim arkadaşlar durumu.
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti asical 20 Haz 2008, 16:13

Arkadaşlar size sevinçli bir haberim var :!: :!: :!: Bir kaç dakika önce Ömer Faruğumuzla telefonda görüştüm.Bugün yemin töreni olması vesilesiyle değerli ailesi ve sitemizin ünlü üyelerinden Gencebayram namı ile Bayram Kardeşimiz Samsun'dalarmış.Kardeşimiz silah ve arkadaş tutarak yeminini etmiş Allah razı olsun.Çok neşeliydi.Samsun'lu Gönül Fırtınası kardeşimiz Zehra Hanımda ziyaretine gitmiş. :) :) :) Baba'nın adresini aldım kısmetse görüşmeye çalışacağım dedi. :shock: :shock: :shock: Yarında nasipse The Sultan Kardeşim'le buluşacaklarmış.Herkese ayrı ayrı sevgi ve saygılarını sunmakla birlikte küçük bir ayrım yaparak Murat YAŞAR Abimiz'le, Nezihi KADAK Abilerimize ayrı ayrı selam yolladı.

Arkadaşlar benden bu kadar herkese saygılarımla.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti asical 20 Haz 2008, 16:14

:D :D :D Arkadaşlar size sevinçli bir haberim var :!: :!: :!:

Bir kaç dakika önce Ömer Faruğumuz'la telefonda görüştüm.Bugün yemin töreni olması vesilesiyle değerli ailesi ve sitemizin ünlü üyelerinden Gencebayram namı ile Bayram Kardeşimiz Samsun'dalarmış.Kardeşimiz silah ve arkadaş tutarak yeminini etmiş Allah razı olsun.Çok neşeliydi.Samsun'lu Gönül Fırtınası kardeşimiz Zehra Hanım'da ziyaretine gitmiş. :) :) :) Baba'nın adresini aldım kısmetse görüşmeye çalışacağım dedi. :shock: :shock: :shock: Yarında nasipse The Sultan Kardeşim'le buluşacaklarmış.Herkese ayrı ayrı sevgi ve saygılarını sunmakla birlikte küçük bir ayrım yaparak Murat YAŞAR Abimiz'le, Nezihi KADAK Abilerimize ayrı ayrı selam yolladı. :D

Arkadaşlar şimdilik benden bu kadar herkese saygılarımla. ;) ;) ;)
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti yaşamak_bu_değil 20 Haz 2008, 16:15

asical yazdı::D :D :D Arkadaşlar size sevinçli bir haberim var :!: :!: :!:

Bir kaç dakika önce Ömer Faruğumuz'la telefonda görüştüm.Bugün yemin töreni olması vesilesiyle değerli ailesi ve sitemizin ünlü üyelerinden Gencebayram namı ile Bayram Kardeşimiz Samsun'dalarmış.Kardeşimiz silah ve arkadaş tutarak yeminini etmiş Allah razı olsun.Çok neşeliydi.Samsun'lu Gönül Fırtınası kardeşimiz Zehra Hanım'da ziyaretine gitmiş. :) :) :) Baba'nın adresini aldım kısmetse görüşmeye çalışacağım dedi. :shock: :shock: :shock: Yarında nasipse The Sultan Kardeşim'le buluşacaklarmış.Herkese ayrı ayrı sevgi ve saygılarını sunmakla birlikte küçük bir ayrım yaparak Murat YAŞAR Abimiz'le, Nezihi KADAK Abilerimize ayrı ayrı selam yolladı. :D

Arkadaşlar şimdilik benden bu kadar herkese saygılarımla. ;) ;) ;)

Eyvallahh Mustafa abi :) Çok güzel haberler :)
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti hayat kavgası 20 Haz 2008, 17:04

Ben de mi Samsuna gitsem ne yapsam?
Orhan baba orda,bizim siteden arkadaşlar orda.Kadro süper :)
İnşallah Ömer,Orhan babayla görüşür de Orhan Gencebayın kafasında ki düşünceleri,yapmak istediği projeleri öğreniriz.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti Murat Yaşar 20 Haz 2008, 17:17

Aleykümselam kardeşim....Mustafa ne zamandır siteye doğru düzgün uğradığımız yoktu..Açıpta hemen taze taze,sıcak sıcak bu yazını okuduğumda çoştum nerdeyse...Ömerimizin keyfi yerindeymiş çok şükür...Yemin töreninide atlatmış,üstüne üstlük babayla görüşme imkanı...İlk fırsatta selamlarımızı ilet kardeş....Hatta mümkünse tel.nosunu verde bizzat arayayım...
Kardeşim mustafa ,güzel haberlerin ve selamlar için çok teşekkür ederim...Bimukabele kardeş...En derin saygı ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

ÖncekiSonraki

Site Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Razor ve 0 misafir