Sev dedi gozlerim hakkinda bir soru

Bilinen Bilinmeyen Eserleri ve Bunların Sözleri...

Re: Sev dedi gozlerim hakkinda bir soru

İleti TheSultan 21 Nis 2008, 18:45

İşte, forumda açılan hayatımın en önemli konusu :) Demekki o kadar kişi aynı şeyi düşündüyse, ortada bir belirsizlik varmış Orhan Gencebay tarafından dikkat edilmesi gereken sanırım. Bir ağ gibi ve seven ....... bulacaksın. Bu iki kısım, yıllardır benim için, büyük belirsizlik anları olmuş kalmıştır. Ama artık forumda gezinirken rastlantı sonucu, bir problemi daha aşmış olduk. :) Diğer problemleri de böyle kolayca aşmak dileğiyle :) Çok güzel oldu bu ya :) gerçekten ;)
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti ibrahim demir 21 Nis 2008, 19:43

evet seneler önce bende takılı kalmıştım ama filmi izlediğimde rüya gibi dediğini anladım
ama kasette ise anlaşılmıyo
bide şöyle anlam bakımından rüya gibi vardın dediğinde daha güzel geliyo
dorusuda bu
ibrahim demir
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti __ERGENEKON__ 24 Nis 2008, 00:55

ÜSTAD BURADA BİR AĞ GİBİ DİYOR ARKADAŞLAR...
__ERGENEKON__
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti enging 11 Haz 2008, 22:08

ARKADAŞLAR YANİ ÜYE OLMUŞ OLABİLİRİM BELKİ AMA 17 SENELİK GENCEBAY TECRÜBEM VAR :) O ŞARKIYI EN AZ 1000 DEFA DİNLEDİM VE HADDİM OLMADAN CEVAP VEREYİM GENCEBAY ORADA KESİNLİKLE RÜYA GİBİ HEP SEN VARDIN DİYOR VE BABANIN EN KRAL TARTIŞILMAZ ŞARKILARINDAN BİRİDİR HATTA BİR GENCEBAY MUCİZESİDİR DİYEBİLİRİM
bıktı artık gönlüm gamdan kederden
ayrılık isteme sakın ne olur benden
şu benim bahtımı bilemezsin ki
yerden yere vurdu beni ne gelir elden ...
Kullanıcı avatarı
enging
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti barisaslan 12 Haz 2008, 19:47

TheSultan yazdı:İşte, forumda açılan hayatımın en önemli konusu :) Demekki o kadar kişi aynı şeyi düşündüyse, ortada bir belirsizlik varmış Orhan Gencebay tarafından dikkat edilmesi gereken sanırım. Bir ağ gibi ve seven ....... bulacaksın. Bu iki kısım, yıllardır benim için, büyük belirsizlik anları olmuş kalmıştır. Ama artık forumda gezinirken rastlantı sonucu, bir problemi daha aşmış olduk. :) Diğer problemleri de böyle kolayca aşmak dileğiyle :) Çok güzel oldu bu ya :) gerçekten ;)

aynı problem bence bahçevan şarkısında da var...
Ben susz bir çiçek sen bahçevansın.Gönül suszluga nasıl dayansın..üzme beni,kırma beni...aşak susus.......oyun yada uyum.... defalarca dinlememe buradane deildigini anlayamadım.şarkı sözlerinde oyun yazıyor...
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti barisaslan 12 Haz 2008, 19:47

barisaslan yazdı:
TheSultan yazdı:İşte, forumda açılan hayatımın en önemli konusu :) Demekki o kadar kişi aynı şeyi düşündüyse, ortada bir belirsizlik varmış Orhan Gencebay tarafından dikkat edilmesi gereken sanırım. Bir ağ gibi ve seven ....... bulacaksın. Bu iki kısım, yıllardır benim için, büyük belirsizlik anları olmuş kalmıştır. Ama artık forumda gezinirken rastlantı sonucu, bir problemi daha aşmış olduk. :) Diğer problemleri de böyle kolayca aşmak dileğiyle :) Çok güzel oldu bu ya :) gerçekten ;)

aynı problem bence bahçevan şarkısında da var...
Ben susz bir çiçek sen bahçevansın.Gönül suszluga nasıl dayansın..üzme beni,kırma beni...aşk susus.......oyun yada uyum.... defalarca dinlememe buradane deildigini anlayamadım.şarkı sözlerinde oyun yazıyor...
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti GözümSende 13 Haz 2008, 09:08

aşk susuzuyum
yorma beni
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti aşkım günahımdır... 15 Haz 2008, 15:45

aydın yazdı:Bu bölümde herkes anlayamadığı bazı sözleri yazmış.Bu benimde başıma geldi,zira yıllarca Bir Araya Gelemeyiz şarkısının KARA SEVDA YAZILMIYOR KAĞIDA, GÜNLER ASIR GİBİ GELİR ------ kısmını anlayamamıştım. Meğerse NİHAT mış. :)

yalnız arkadaslar burada ki sözde orhan baba sölerken ''nihada'' olarak seslendiriyorrr.. bende biraz arastırdım bu kelimenin bi anlamı varmıdır acaba diye bulamadımm. galiba buradaki nihat dolay kendinden bahsetmiş olacak....
aşkım günahımdır...

İleti mecnun_murat 15 Haz 2008, 15:57

ORHAN ABİ'NİN HER ŞARKISININ AYRI BİR ANISI, BİR HİKAYESİ VARDIR.KENDİSİNDEN ZİYADE BU ŞARKI NİHAT İSMINDE Bİ ŞAHSI ANLATIYOR.ŞARKI ÇOK GÜZEL AMA KONUSU ORHAN GENCEBAY'IN HAYATINDAN BİR KESİT DEĞİL BENCE.
Kullanıcı avatarı
mecnun_murat
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti lazeferemzi 19 Haz 2008, 16:25

rüya gibi hep sen vardın diyor.çünkü cümlenin başı (her arzumun ötesinde) diye başlıyor. arza ötesi ancak rüyalarda olabilir.
lazeferemzi
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Eserleri ve Şarkı Sözleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir