^^GENCEBAY HAFTASI^^

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Re: ^^GENCEBAY HAFTASI^^

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 12 Haz 2008, 23:36

rüzgar esecek :?
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti Razor 13 Haz 2008, 02:52

Başlık yazılım korsancılığı nedeniyle rapor edilmiş. Ben raporluk bir durum göremedim eğer hala devam ediyorsa rapor eden arkadaş özel mesajla bana ulaşsın tekrar değerlendirelim
Seni unutabilsem seni,
yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini...
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Administrator
Site Administrator

İleti yaşamak_bu_değil 13 Haz 2008, 22:39

İçine ettiler gene güzelim bestelerin.. Okumayın kardeşim.. :D Bir teselli ver gibi Bir görüşte aşık oldum gibi eserleri Orhan Gencebay değilde böyle birileri okusaydı bu günlere gelemezdi o eserler. Çıktığı gün belki dinlenir sonra unutulur giderdi.. Bakıyorum, orkestra şahane ama herif ağzını açınca herşey bitiyo!
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Haz 2008, 22:42

İnanılmaz kötü okudular Orhan Gencebay'ın şarkılarını.Tam saç baş yolmalık..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 13 Haz 2008, 22:43

topraktanbircan yazdı:İnanılmaz kötü okudular Orhan Gencebay'ın şarkılarını.Tam saç baş yolmalık..

En çok Birteselli ver ve Bir görüşte aşık oldum a sinirlendim ben. Vazgeç gönlümde iyi olmasada onların yanında gül gibi kaldı. Neyse birazdan Gencebay dan dinleyelimde havamızı bulalım ;) :D

Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Haz 2008, 22:46

Bence son iki yorum tam bir rezaletti."Vazgeç gönlüm" ve "Bir görüşte aşık oldum" gibi eserlerde tize çıkamadılar.Ninni okur gibi okudular.İlk yorum (Bir teselli ver) diğer ikisine nazaran daha iyiydi.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 13 Haz 2008, 22:49

topraktanbircan yazdı:Bence son iki yorum tam bir rezaletti."Vazgeç gönlüm" ve "Bir görüşte aşık oldum" gibi eserlerde tize çıkamadılar.Ninni okur gibi okudular.İlk yorum (Bir teselli ver) diğer ikisine nazaran daha iyiydi.

En kötüsü bir teselli ver di bencede :D bide uzatmaları yokmu. Sanki Müslüm Gürses okuyo :D yarattığın mecnuna derken bile.. mecnuğuğuğğuğunağağa diye gidiyo :D Herifler hiç dinlemdenmi çıkıyo ne yapıyo bilmem :D

Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Haz 2008, 22:56

Bir teselli ver eserini okuyan çocuğu niye o kadar eleştirdiler anlamadım.Tabiki olağanüstü değildi ama bence son iki icra çok daha kötüydü.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti gencebaydostu 14 Haz 2008, 09:37

ben de programı izledim.saat bire kadar Orhan babanın şarkı söylemesini bekledim.ama orhan baba şarkılarını programın en sonuna saklamışlar şerefsizler.bunun için ağız tadıyla şarkı dinleyemedik Orhan babamızdan.bu arada Orhan baba hangi şarkılarını söyledi?
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti topraktanbircan 14 Haz 2008, 10:13

Orhan Gencebay;yasak resim,iki elin kanda olsa,ilah gözlerinve iç benim için adlı şaheserlerini seslendi.Ama ssat 01.30'da sahneyi çıktı ve dolayısıyla herkes uyuduğu için bu şaheserler arada kaynayıp gitti.Bence çok büyük saygısızlıktı Gencebay'ı o saate kadar bekletmeleri.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

ÖncekiSonraki

TV/Radyo Duyuruları-Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir