TheSultan yazdı:İşte, forumda açılan hayatımın en önemli konusuDemekki o kadar kişi aynı şeyi düşündüyse, ortada bir belirsizlik varmış Orhan Gencebay tarafından dikkat edilmesi gereken sanırım. Bir ağ gibi ve seven ....... bulacaksın. Bu iki kısım, yıllardır benim için, büyük belirsizlik anları olmuş kalmıştır. Ama artık forumda gezinirken rastlantı sonucu, bir problemi daha aşmış olduk.
Diğer problemleri de böyle kolayca aşmak dileğiyle
Çok güzel oldu bu ya
gerçekten

barisaslan yazdı:TheSultan yazdı:İşte, forumda açılan hayatımın en önemli konusuDemekki o kadar kişi aynı şeyi düşündüyse, ortada bir belirsizlik varmış Orhan Gencebay tarafından dikkat edilmesi gereken sanırım. Bir ağ gibi ve seven ....... bulacaksın. Bu iki kısım, yıllardır benim için, büyük belirsizlik anları olmuş kalmıştır. Ama artık forumda gezinirken rastlantı sonucu, bir problemi daha aşmış olduk.
Diğer problemleri de böyle kolayca aşmak dileğiyle
Çok güzel oldu bu ya
gerçekten
aynı problem bence bahçevan şarkısında da var...
Ben susz bir çiçek sen bahçevansın.Gönül suszluga nasıl dayansın..üzme beni,kırma beni...aşk susus.......oyun yada uyum.... defalarca dinlememe buradane deildigini anlayamadım.şarkı sözlerinde oyun yazıyor...

aydın yazdı:Bu bölümde herkes anlayamadığı bazı sözleri yazmış.Bu benimde başıma geldi,zira yıllarca Bir Araya Gelemeyiz şarkısının KARA SEVDA YAZILMIYOR KAĞIDA, GÜNLER ASIR GİBİ GELİR ------ kısmını anlayamamıştım. Meğerse NİHAT mış.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir