gencebayın annesini ziyaret etmesi...

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

gencebayın annesini ziyaret etmesi...

İleti Murat Yaşar 19 Haz 2008, 15:59

Gözyaşlarını tutamadı

Murat SANDIKÇI/SAMSUN, (DHA)

Orhan Gencebay, hasta annesini ziyaret için Samsun’a geldi

ZİYARETİN FOTOĞRAFLARI

ÜNLÜ sanatçı Orhan Gencebay, hasta olan annesi 90 yaşındaki Habibe Gencebay’ı ziyaret için memleketi Samsun’a geldi. Anne Gencebay, oğlunu karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.
Dün akşam Samsun'a gelen Orhan Gencebay, Lise Caddesi'nde oturan annesi Habibe Gencebay’ın elini öpüp hayır duasını aldı. Anne Habibe Gencebay oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Annesi ile sohbet edip hasret gideren Gencebay, daha sonra şehri gezdi. Yolda ünlü sanatçıyı görenler kendisine yakın ilgi gösterdi. Fiziki görünümüyle son derece dinç duran 64 yaşındaki Orhan Gencebay, spor kıyafet tercih etti. Birkaç gün annesinin yanında kalacağını ve hasret gidereceğini söyleyen Gencebay, “Annem rahatsızlanınca onu görmek için buraya geldim. Annemi çok özlemişim” diye konuştu.
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

Re: gencebayın annesini ziyaret etmesi...

İleti AŞK_MEZARI 19 Haz 2008, 19:22

EWT RESİMLERİ BAŞKA BİR SİTEDE GÖRDÜM.ÇOK KARİZMAYDI.BABA SATEN ÇOU ZAMAN SPORTİF.NİKE SİYAH BADİ-ALTINDA KREM RENGİ EŞOFTMAN MARKASINI GÖREMEDİM ODA NİKE HERALDE.HER ZAMANKİ KARİZMALII İŞTE :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 19 Haz 2008, 22:33

Çok karizma çıkmış.Kim inanır 64 yaşında olduğuna?
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti aydın 20 Haz 2008, 10:46

Kenan Erçetingöz tatmin olmuştur herhalde babanın bu ziyaretinden.Hatırlarsanız çok duruyordu bu konunun üstünde
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti AŞK_MEZARI 20 Haz 2008, 13:33

aydın yazdı:Kenan Erçetingöz tatmin olmuştur herhalde babanın bu ziyaretinden.Hatırlarsanız çok duruyordu bu konunun üstünde

BIRAKINYA BABAMIZIN ÜSTÜNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞIYO GARİBİM.O DURSA NOLUR DURMASA NOLUR :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti kalpsiz 20 Haz 2008, 13:48

AŞK_MEZARI yazdı:
aydın yazdı:Kenan Erçetingöz tatmin olmuştur herhalde babanın bu ziyaretinden.Hatırlarsanız çok duruyordu bu konunun üstünde

BIRAKINYA BABAMIZIN ÜSTÜNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞIYO GARİBİM.O DURSA NOLUR DURMASA NOLUR :ugeek:

Sürekli başkalarının açıklarını aramaya odaklanmış biri sanki bunu görürmü arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
kalpsiz
Usta Üye
Usta Üye

İleti asical 20 Haz 2008, 16:18

Habibe Annemize geçmiş olsun.Allah onu oğluna,oğlunuda ona bağışlayıp hayırlı uzun ömür ihsan etsin inş.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti Murat Yaşar 20 Haz 2008, 17:37

topraktanbircan yazdı:Çok karizma çıkmış.Kim inanır 64 yaşında olduğuna?

Kadir inanır.... :) :) :)

Ya başarcığım yoksun ortalıkta....Hoş şu sıralar bende dahil diğer kardeşlerimizde pek yokuzda..Sitenin bu kadar pasif olduğunu ilk kez görüyorum...Hııışşştttt...Uyanın millet...Canlandırın ,farklı konu,farklı tartışma alanları farklı mevzuat...
Başar,serdar,mustafa,adnan,nezihi abi,hayat kavgası,yılgör,gökhan, ve adını sayamadığım birçok değerli kardeşlerim....
Ömerin yokluğunda gerekli desteği en çok sizler vermelisiniz...Herşeyi devletten beklemeyin kardeşim,,,çalışın çalışın... ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 20 Haz 2008, 18:08

Murat Yaşar yazdı:

Ya başarcığım yoksun ortalıkta....Hoş şu sıralar bende dahil diğer kardeşlerimizde pek yokuzda..Sitenin bu kadar pasif olduğunu ilk kez görüyorum...Hııışşştttt...Uyanın millet...Canlandırın ,farklı konu,farklı tartışma alanları farklı mevzuat...
Başar,serdar,mustafa,adnan,nezihi abi,hayat kavgası,yılgör,gökhan, ve adını sayamadığım birçok değerli kardeşlerim....
Ömerin yokluğunda gerekli desteği en çok sizler vermelisiniz...Herşeyi devletten beklemeyin kardeşim,,,çalışın çalışın... ;) ;)

Murat abi,kesinlikle çok haklısın.Sık sık yazmayı çok istiyorum ama vakit bulamıyorum.Çok sıkışık durumdayım şu günlerde. Şartları zorlayarak yazıyorum.Düzlüğe bir çıkayım yine eskisi gibi bol bol yazacağım.

Bir de şu var.Gerçekten sen dahil diğer saydığın gönül dostları da çok etkin değil şu sıralar ve bu yüzden de üzerine yazacak çok konu çıkmıyor.Ama hepsinin eminim benim gibi mazeretleri var.Orhan abi.net'e hepimiz çok sıkı bağlarla bağlıyız.Bu aralar biraz durgun,evet.Ama eminim en kısa zamanda eski temposuna kavuşacak.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti yaşamak_bu_değil 20 Haz 2008, 19:08

topraktanbircan yazdı:
Murat Yaşar yazdı:

Murat abi,kesinlikle çok haklısın.Sık sık yazmayı çok istiyorum ama vakit bulamıyorum.Çok sıkışık durumdayım şu günlerde. Şartları zorlayarak yazıyorum.Düzlüğe bir çıkayım yine eskisi gibi bol bol yazacağım.

Bir de şu var.Gerçekten sen dahil diğer saydığın gönül dostları da çok etkin değil şu sıralar ve bu yüzden de üzerine yazacak çok konu çıkmıyor.Ama hepsinin eminim benim gibi mazeretleri var.Orhan abi.net'e hepimiz çok sıkı bağlarla bağlıyız.Bu aralar biraz durgun,evet.Ama eminim en kısa zamanda eski temposuna kavuşacak.

;) ;) ;)
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

Sonraki

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Aytac ve 8 misafir