Kanal7'nin büyük ayıbı

TV'de Gösterilecek Filmlerinin, Hakkındaki TV/Radyo Programlarının Duyuru ve Haberleri

Kanal7'nin büyük ayıbı

İleti gencebaydostu 22 Haz 2008, 13:50

arkadaşlar hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlere Orhan abimizin "yarabbim" isimli filminin bugün saat 9.45'te yayınlanacağını duyurmuştum.ama kanal yedi filmin yerine başka bir program koyarak Orhan abimizin bu güzel filmini izlemek isteyen bizlere çok büyük bir saygısızlık yaptı.oysa ben ne kadar çok sevinmiştim bu filmi uzun bir aradan sonra televizyonda göreceğim için.o kanal7 denen kanalı şiddetle kınıyorum.kanal7 gibi bir kanaldan büyle bir terbiyesizlik beklemiyordum.tabi ki her kanal yayın akışlarında bu tür değişiklikler yapabilir ama orhan gencebay gibi bir adamın filminin yayınlanacağı saate başka bir program koymak olmaz.o film uzun zamandır televizyonda yayınlanmıyor."yarabbim" filmi gencebay'ın en güzel filmlerinden bir tanesi.ama kanal 7 ne yaptı?biz "pazar günü Orhan abimizin yarabbim filmi var kanal7'de.biz bu filmi seyredeceğiz" diye beklerken kanal7 filmin olduğu saatte bir müzik eğlence programı yayınlayarak tüm gencebayseverleri aptal yerine koydu.oysa ki o müzik programı başka bir saatte ya da gelecek hafta yayınlanabilirdi.kanal7 gerçekten çok büyük bir saygısızlık yaptı biz gencebaycılara.bu kanalı şiddetle kınıyoruz.
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: Kanal7'nin büyük ayıbı

İleti isocity 22 Haz 2008, 14:46

flash tv de bugun askım gunahımdır var... belki onunla alakalı olabilir değişiklik..
::::::::::Dünya kuruldu kurulalı görülmedi böyle bir buhran::::::::::
::::::::::Allah seni başımızdan eksik etmesin ya sevgili Orhan::::::::::
Kullanıcı avatarı
isocity
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti berker06 23 Haz 2008, 16:09

28 Haziran 2008 Kanal 1 de saat 14,30 da Orhan abimizin "Vazgeç Gönlüm" Adlı filmi yayonlanacaktır.İzlemek İsteyenlere duyurulur
Bu arada KAnal 1 eskiden her pazar olduğu gibi artık her hafta cumartesi orhan abinin filmlerini yayınlamaya başladı gibi 3 haftadır orhan abi filmleri gösteriyor.
Ne Güc Yeter Ne Dil Seni Anlatmaya
Ömrüm Yetmez Belki Bir Sen Daha Bulmaya
Kullanıcı avatarı
berker06
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti AŞK_MEZARI 24 Haz 2008, 12:40

KANAL KÜÇÜK AYIBI BÜYÜK :evil: :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye