Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.
evet bununla ilgili çok yersiz dedikodular oldu. özellikle batsın bu dünya parçasında illa isyan var diye tutturanlar çok oldu halbu ki ne alakasız. orda orhan abinin ne demek istediğini anlayamıyorlar..
özür dilerim gönül dostları avrupaya özel bi kaset var diyordum elimde ama iyice anladım şimdi orhan gencebayı,,, hata yapmışım özür dilerim gerçekten,,
cok haklısın abi arabesk sitelerinde bende gormustum bi ara orhan gencebay avupa özel kaseti diye hemen üye oldum bastım fırçayı albüm içinde aynı o soyledigin şarkılar mevcut o bahadır aydoğan adlı sesini gencebaya benzetip para kazanmak isteyen taklitçinin tekidir
çıkardığı bütün 45' lik, LP ve Kasetlerin hepsini bende biliyorum ve yasaklanmış şarkısı olmadığını bilkdiğim halde merakımdan indirdim. Mesela Bu albümde Ölüm çemberi diye şarkı var 1964 yazmışlar dinledikten sonra resmen güldüm. Bu kadar kalitesiz bir müzik ve taklit olamaz. Yakından uzaktan alakası bile yok
Merak ettiğim birşey var senden sonrası ve ağlarsın bilsen parçaları hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Bu şarkılar da güya yasaklı albüm içinde de var
muratali yazdı:Merak ettiğim birşey var senden sonrası ve ağlarsın bilsen parçaları hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Bu şarkılar da güya yasaklı albüm içinde de var
Senden Sonrası ve Ağlarsın Bilsen isimli eserler Yıldızlar Kervanı adlı bir albümde piyasaya çıkmıştı Yasak ile uzaktan yakında ilgisi Yoktur.
ben bunu bı mp3 cd sınde 'avrupa özel' şeklinde görmustum ve almısdım o cd yi..sarkıları dınledıgımde dedım kı yanı bunlar orhan abı nın mı??? bı saskınlık olmustu resmen yuzde yuz arabesktı ki sımdı gönul dostları saolsun olayı acıklıga kavusturmuslar...berhudar olun..ama taklıt de yanı basarılıymıs..
O davetkar bakışkarın....Çatılmayan o kaşların...Ağlıyorke gözyaşların ..Bana seni öğretecek..