Kasetteki esrarengiz eser

Bilinen Bilinmeyen Eserleri ve Bunların Sözleri...

Re: Kasetteki esrarengiz eser

İleti __ERGENEKON__ 24 Nis 2008, 01:01

ARKADAŞLAR BU ŞARKI BENİM DÜNYAM ADLI ESERDİR.AKSİNİ İDDİA EDEN VARSA KAYDI ÇIKARTSIN...
__ERGENEKON__
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ali_34_ist 24 Haz 2008, 04:24

bencede benim dünyamdır
ali_34_ist
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti eren179 10 Tem 2008, 10:24

Arkadaşlar dün babama sordum Gencebay ın Dünyam parçası var mı diye, biraz duraksadı sonra söylemeye başladı "Dünyam gözlerimde ağlıyor gibi..." bu şarkıyı ben hatırlıyorum bi yerden ama çıkaramadım bir türlü...
eren179
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti barisaslan 10 Tem 2008, 21:05

eren179 yazdı:Arkadaşlar dün babama sordum Gencebay ın Dünyam parçası var mı diye, biraz duraksadı sonra söylemeye başladı "Dünyam gözlerimde ağlıyor gibi..." bu şarkıyı ben hatırlıyorum bi yerden ama çıkaramadım bir türlü...

Aşkımızın duası...belki sana bişeyler anımsatır 8-) vede şarkı Dünya gözlerinde ağlıyor gibi... diye başlıyor
Kullanıcı avatarı
barisaslan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti nezihi kadak 10 Tem 2008, 21:38

eren179 yazdı:Arkadaşlar dün babama sordum Gencebay ın Dünyam parçası var mı diye, biraz duraksadı sonra söylemeye başladı "Dünyam gözlerimde ağlıyor gibi..." bu şarkıyı ben hatırlıyorum bi yerden ama çıkaramadım bir türlü...

senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti eren179 11 Tem 2008, 10:51

nezihi kadak yazdı:

senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

Usta kimsin yaşın nedir bilmiyorum ama ben 21 yaşındayım 10 senedir dinlerim Gencebay ı...Birilerine bişey demeden önce kendine baksan iyi edersin...Ben o mesajı bi anlık yazdım şarkıyı anımsayamadım bi an bari dedim buraya yazayım aklımdakini söylerler diye ama senin gibi yazacaklarını tahmin etmezdim!Sitenin yöneticilerini senin kadar bilgili midir bilmiyorum ama zamanında bu sitenin gelişmesi için ne kadar uğraştıklarını biliyorum hatta bi ara siteyi kapatcaklardı da...Neyse uzun lafın kısası bilgilerini bizimle paylaşırsan seviniriz...!
eren179
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti YILGOR 11 Tem 2008, 17:22

Nezihi abi olayı o şekilde düşünmeyelim.. Üye alımı yaparken vay bu bilgisiz bunu almayalım dersek kim kime neyi öğreteceğiz abi? Bilene bildiğinden fazlasını bilmeyenede üye olamadığı için hiç birşeyi öğretmemiş oluruz. O zaman siteye üye olurken üye olacaklara "Orhan Gencebay'ın ilk eseri nedir" diye soralım. Kaç kişi 3-5 sene evveline kadar yare pazen seçemedim, felek gurbete attın vs.. biliyordu? Ben şahsen bilmiyordum. Ama ben orhan gencebay hakkında türkiyede ilk web sitesini ilk forumu yapan birisiyim.(1998- ......) O zaman benimde bu sitede olmam yanlış olmazmı ? O şekilde düşünmek yanlış olur abi. Kusurum varsa affola..
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti YILGOR 11 Tem 2008, 17:29

nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

Ortada bi problem varsa şahsi olarak Özel mesajlarla halledebiliriz abicim. Ortada yalan yanlış iletiler varsa ve düzelmesi gerekiyorsa buyrun sopa sizde diyelim. Şifremi vereyim kullan nezihi abi.. Lütfen nezihi abi böyle yapma.. Biraz abes kaçar.. Tanımadığımız abimiz değilsin. Herkes sizide benide tanır. Birazdaha sakin biraz daha üsluplu olmakta yarar var.. Saygılar
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti yaşamak_bu_değil 12 Tem 2008, 18:02

YILGOR yazdı:
nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

Ortada bi problem varsa şahsi olarak Özel mesajlarla halledebiliriz abicim. Ortada yalan yanlış iletiler varsa ve düzelmesi gerekiyorsa buyrun sopa sizde diyelim. Şifremi vereyim kullan nezihi abi.. Lütfen nezihi abi böyle yapma.. Biraz abes kaçar.. Tanımadığımız abimiz değilsin. Herkes sizide benide tanır. Birazdaha sakin biraz daha üsluplu olmakta yarar var.. Saygılar

Abi sitenin... yani "Radikal ve Özgün Gencebaycılık" sitesinin kurallarını siz biliyosunuz.. Burası Gencebayı tam olarak anlamış, en azından AŞKIMIZIN DUASI nı bilecek kadar... anlamış insanların sitesi değilmiydi? :( bilmeyenlerde öğrensin derseniz bu kurallar ortadan kalkar.. Hatta üye olurken üye adaylarının vermeleri gereken cevaplarda ortadan kalkar.. Yinede siz bilirsiniz tabi ;)
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti eren179 12 Tem 2008, 20:00

yaşamak_bu_değil yazdı:
YILGOR yazdı:

Abi sitenin... yani "Radikal ve Özgün Gencebaycılık" sitesinin kurallarını siz biliyosunuz.. Burası Gencebayı tam olarak anlamış, en azından AŞKIMIZIN DUASI nı bilecek kadar... anlamış insanların sitesi değilmiydi? :( bilmeyenlerde öğrensin derseniz bu kurallar ortadan kalkar.. Hatta üye olurken üye adaylarının vermeleri gereken cevaplarda ortadan kalkar.. Yinede siz bilirsiniz tabi ;)

Ya dostum kimsenin bişeyi bilmediği yok ben bi anlık kafamdakileri yazdım o an hepsi bu...bundan da Gencebay ı bilmiyor onu anlamıyor yorumlarını nerden çıkarıyorsunuz onu anlamıyorum...Saygılar...
eren179
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Eserleri ve Şarkı Sözleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir