gencebaydostu yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere klip çekmesini isterdim.klipte iki tane gencebay vardı.ikisi bir odada satranç oynayıp birbirlerini yenmeye çalışırken Orhan baba ise eline bağlamasını alıp yan odada şarkıyı söylüyordu.klibin sonunda ise Orhan abimiz kendisini yeniyordu.

AŞK_MEZARI yazdı:gencebaydostu yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere klip çekmesini isterdim.klipte iki tane gencebay vardı.ikisi bir odada satranç oynayıp birbirlerini yenmeye çalışırken Orhan baba ise eline bağlamasını alıp yan odada şarkıyı söylüyordu.klibin sonunda ise Orhan abimiz kendisini yeniyordu.BENCE KLİP HANGİLERİNE ÇEKİLMELİYDİ ANKET ŞEKLİNDE SORULSA DAHA İİ OLURDU.KLİP SENARYOSUNA GELİNCE NE DİİM ARTIK.İİ Kİ SENARİST OLMAMIŞSIN
![]()

gencebaydostu yazdı:AŞK_MEZARI yazdı:gencebaydostu yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere klip çekmesini isterdim.klipte iki tane gencebay vardı.ikisi bir odada satranç oynayıp birbirlerini yenmeye çalışırken Orhan baba ise eline bağlamasını alıp yan odada şarkıyı söylüyordu.klibin sonunda ise Orhan abimiz kendisini yeniyordu.BENCE KLİP HANGİLERİNE ÇEKİLMELİYDİ ANKET ŞEKLİNDE SORULSA DAHA İİ OLURDU.KLİP SENARYOSUNA GELİNCE NE DİİM ARTIK.İİ Kİ SENARİST OLMAMIŞSIN
![]()
Anket olarak açmadım çünkü Orhan babamızın klip çekilmesi gereken çok şarkısı vardı.ve bu şarkıların hepsini yazsam sığamazdı.bir dahaki sefere açarım inşallah

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir