Gencebay hangi şarkılarına klip çekmeliydi?

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Gencebay hangi şarkılarına klip çekmeliydi?

İleti gencebaydostu 19 Haz 2008, 15:53

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere klip çekmesini isterdim.klipte iki tane gencebay vardı.ikisi bir odada satranç oynayıp birbirlerini yenmeye çalışırken Orhan baba ise eline bağlamasını alıp yan odada şarkıyı söylüyordu.klibin sonunda ise Orhan abimiz kendisini yeniyordu.
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: Gencebay hangi şarkılarına klip çekmeliydi?

İleti AŞK_MEZARI 19 Haz 2008, 19:15

gencebaydostu yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere klip çekmesini isterdim.klipte iki tane gencebay vardı.ikisi bir odada satranç oynayıp birbirlerini yenmeye çalışırken Orhan baba ise eline bağlamasını alıp yan odada şarkıyı söylüyordu.klibin sonunda ise Orhan abimiz kendisini yeniyordu.

:) BENCE KLİP HANGİLERİNE ÇEKİLMELİYDİ ANKET ŞEKLİNDE SORULSA DAHA İİ OLURDU.KLİP SENARYOSUNA GELİNCE NE DİİM ARTIK.İİ Kİ SENARİST OLMAMIŞSIN :) :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti yaşamak_bu_değil 19 Haz 2008, 19:31

:D
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti gencebaydostu 24 Haz 2008, 11:46

AŞK_MEZARI yazdı:
gencebaydostu yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere klip çekmesini isterdim.klipte iki tane gencebay vardı.ikisi bir odada satranç oynayıp birbirlerini yenmeye çalışırken Orhan baba ise eline bağlamasını alıp yan odada şarkıyı söylüyordu.klibin sonunda ise Orhan abimiz kendisini yeniyordu.

:) BENCE KLİP HANGİLERİNE ÇEKİLMELİYDİ ANKET ŞEKLİNDE SORULSA DAHA İİ OLURDU.KLİP SENARYOSUNA GELİNCE NE DİİM ARTIK.İİ Kİ SENARİST OLMAMIŞSIN :) :ugeek:

Anket olarak açmadım çünkü Orhan babamızın klip çekilmesi gereken çok şarkısı vardı.ve bu şarkıların hepsini yazsam sığamazdı.bir dahaki sefere açarım inşallah
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti AŞK_MEZARI 24 Haz 2008, 12:45

gencebaydostu yazdı:
AŞK_MEZARI yazdı:

Anket olarak açmadım çünkü Orhan babamızın klip çekilmesi gereken çok şarkısı vardı.ve bu şarkıların hepsini yazsam sığamazdı.bir dahaki sefere açarım inşallah

O ZAMAN ŞÖLE YAPALIM;HANGİ ALBÜMDE HANGİ PARÇAYA KLİP ÇEKİLMELİYDİ :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 25 Haz 2008, 15:04

AŞKI BEN YARATMADIM:NERDEN BİLECEKSİN
HATASIZ KUL OLMAZ:KARAÇALI
BENİM DERTLERİM :ZALİMSİN
KÖRDÜĞÜM:DÖNMEYEN YILLAR
BENİ BİRAZ ANLASAYDIN:BÜYÜK AŞKIMIZ
YARABBİM:AŞK DEĞİL
YA EVDE YOKSAN:BAHÇEVAN
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti gencebaydostu 26 Haz 2008, 11:41

arkadaşlar kafanızdaki senaryoyu da yazın lütfen.biraz hayal gücünüzü konuşturun.
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir