Nihat Dalay

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Nihat Dalay

İleti gencebaydostu 02 Tem 2008, 11:37

Arkadaşlar Orhan abimizin efsane şarkılarından "bir araya gelemeyiz" şaheserinin sözlerini yazan Nihat dalay kimdir?bu adamın başka şiirleri de var mı?bu adam hakkında bilginiz varsa buraya yazın
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: Nihat Dalay

İleti kalpsiz 02 Tem 2008, 20:42

Güneş Gazetesi Samsun Bürosu muhabirleriymiş ve Nihat Dalay 8 kasım 1990 yılında vefat etmiş
Kullanıcı avatarı
kalpsiz
Usta Üye
Usta Üye

İleti Bestekar-NKA 02 Tem 2008, 23:49

Gencebay'ın bir araya gelemeyiz eserini ve sözlerini enteresan buluyorum ve bu beste beni cezbeder müzikle sözler bütünleşmiştir nihat dalayın başka bir sözüne rastlamadım ama vardır mutlaka
Kullanıcı avatarı
Bestekar-NKA
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti GözümSende 03 Tem 2008, 00:37

Bestekar-NKA yazdı:Gencebay'ın bir araya gelemeyiz eserini ve sözlerini enteresan buluyorum ve bu beste beni cezbeder müzikle sözler bütünleşmiştir nihat dalayın başka bir sözüne rastlamadım ama vardır mutlaka

bir iddia da sözlerin gencebay'a ait olduğu ve nihat dalay'ın ismine ithaf ettiğidir.(aynı iddia gurbet-turan saydam için de var.)Fakat bu sev bizim için-vedat yıldırımbora örneği gibi kesinlik kazanmayanlardan.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti AŞK_MEZARI 03 Tem 2008, 02:31

MUHAKKAK İİ BİR BESTECİ OLMASA BABAMIZ ALMAZ.HATTA BENCEDE BU BESTE BABAMIZIN OLABİLİR :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti GözümSende 03 Tem 2008, 11:06

AŞK_MEZARI yazdı:MUHAKKAK İİ BİR BESTECİ OLMASA BABAMIZ ALMAZ.HATTA BENCEDE BU BESTE BABAMIZIN OLABİLİR :ugeek:

beste müzik demektir.Gencebay'ın kendine ait olmayan hiç bir beste de yer almışlığı yok.Polis şarkısını saymassak.Biz güfteden bahsediyruz.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti ufukerkol 03 Tem 2008, 15:25

bestede yer almadı amma bir derlemeye söz yazdı.
Kullanıcı avatarı
ufukerkol
Onursal Üye
Onursal Üye

İleti AŞK_MEZARI 04 Tem 2008, 03:05

GözümSende yazdı:
AŞK_MEZARI yazdı:MUHAKKAK İİ BİR BESTECİ OLMASA BABAMIZ ALMAZ.HATTA BENCEDE BU BESTE BABAMIZIN OLABİLİR :ugeek:

beste müzik demektir.Gencebay'ın kendine ait olmayan hiç bir beste de yer almışlığı yok.Polis şarkısını saymassak.Biz güfteden bahsediyruz.

ÖZÜR DİLERİM BENİM HATAMDI YANLIŞLIKLA YAZMIŞIM DORUDUR BESTE MÜZİKTİR :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir