one gun yazdı:Sende haklısın şarkısının sonundaki gibi...Ben şahsen hiç sevemedim bu soloları...Çok şükürki vazgeçti...Fakat ondan sonrada albüm çıkmadı ya neyse...

idam_mahkumu yazdı:one gun yazdı:Sende haklısın şarkısının sonundaki gibi...Ben şahsen hiç sevemedim bu soloları...Çok şükürki vazgeçti...Fakat ondan sonrada albüm çıkmadı ya neyse...
1968 - 1984 arası gitarlar tamamen Cengiz Coşkuner'e ait imiş. 84 sonrası Erdinç Şenyaylar çalıyor.
Yalnız, Sende Haklısın eserinin sonunda gitar solo yok. O Elektro bağlama solo. Ve bir fenomen. 4 Telli Elektro Midi Bağlama ile, caz yapıyor İsmet Topçu. Gereksiz değil bence, helede o eserde çok şık olmuştu. O solo için dinlenir o eser. Ha tabi bu kulak meselesidir, eyvallah.
Aynı şekilde, Güzelsin ve Yalnız Değilsin eserlerinin sonunda da İsmet Topçu çalıyor. Bir De Sen Vurma'da ise, Erdinç Şenyaylar.

hayat kavgası yazdı:Bence eserlerin sonunda olması çok güzel.Bilhassa sonunda...
Ayrıca o sololara bayılıyorum.Süper.

idam_mahkumu yazdı:hayat kavgası yazdı:Bence eserlerin sonunda olması çok güzel.Bilhassa sonunda...
Ayrıca o sololara bayılıyorum.Süper.
Bir Sen Vurmada, İlk darbeyi girişteki bozlaktan, ikinciyi yaylılardan, üçüncüyü sonundaki gitar solodan alıyorum şahsen... Göğsüm kabarıyor dinlerken.

Murat Yaşar yazdı:Hiçbirşeyi beğenmeyen arkadaş...Okudun mu yorumları....

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir