eren179 yazdı:Arkadaşlar dün babama sordum Gencebay ın Dünyam parçası var mı diye, biraz duraksadı sonra söylemeye başladı "Dünyam gözlerimde ağlıyor gibi..." bu şarkıyı ben hatırlıyorum bi yerden ama çıkaramadım bir türlü...

eren179 yazdı:Arkadaşlar dün babama sordum Gencebay ın Dünyam parçası var mı diye, biraz duraksadı sonra söylemeye başladı "Dünyam gözlerimde ağlıyor gibi..." bu şarkıyı ben hatırlıyorum bi yerden ama çıkaramadım bir türlü...

nezihi kadak yazdı:eren179 yazdı:Arkadaşlar dün babama sordum Gencebay ın Dünyam parçası var mı diye, biraz duraksadı sonra söylemeye başladı "Dünyam gözlerimde ağlıyor gibi..." bu şarkıyı ben hatırlıyorum bi yerden ama çıkaramadım bir türlü...
senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

YILGOR yazdı:nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.
Ortada bi problem varsa şahsi olarak Özel mesajlarla halledebiliriz abicim. Ortada yalan yanlış iletiler varsa ve düzelmesi gerekiyorsa buyrun sopa sizde diyelim. Şifremi vereyim kullan nezihi abi.. Lütfen nezihi abi böyle yapma.. Biraz abes kaçar.. Tanımadığımız abimiz değilsin. Herkes sizide benide tanır. Birazdaha sakin biraz daha üsluplu olmakta yarar var.. Saygılar

yaşamak_bu_değil yazdı:YILGOR yazdı:nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.
Ortada bi problem varsa şahsi olarak Özel mesajlarla halledebiliriz abicim. Ortada yalan yanlış iletiler varsa ve düzelmesi gerekiyorsa buyrun sopa sizde diyelim. Şifremi vereyim kullan nezihi abi.. Lütfen nezihi abi böyle yapma.. Biraz abes kaçar.. Tanımadığımız abimiz değilsin. Herkes sizide benide tanır. Birazdaha sakin biraz daha üsluplu olmakta yarar var.. Saygılar
Abi sitenin... yani "Radikal ve Özgün Gencebaycılık" sitesinin kurallarını siz biliyosunuz.. Burası Gencebayı tam olarak anlamış, en azından AŞKIMIZIN DUASI nı bilecek kadar... anlamış insanların sitesi değilmiydi?bilmeyenlerde öğrensin derseniz bu kurallar ortadan kalkar.. Hatta üye olurken üye adaylarının vermeleri gereken cevaplarda ortadan kalkar.. Yinede siz bilirsiniz tabi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir